Mobitel: HTC Desire
Aplikacije, igre, programi po redu;
3G Watchdog - Pas iliti aplikacija koja prati potrosnju mobilnog interneta
And Bible - Sveto pismo na hrvatskom, s mogucnoscu trazenja i zabiljezenja
AppInstaler - apk pomocu kojeg se instaliravaju druge aplikacije
Applanet - druga i bolja strana Marketa - Pirati s Kariba
Barcode Scanner - aplikacija za skeniranje kodova
DiskUsage - aplilacija putem koje gledam sto imam na mobitelu, pa izbrisem sto ne trebam. Npr., cesto puta uninstaliram odredjenu aplikaciju, ali na kartici ostane jos nesto, pa pogledam i izbrisem
Earth - Google Earth; identicno kao i na racunalu (pregledavanje, zumiranje, pregled zemlje, sve ostalo)
File Menager - aplikacija za uredjivanje razlicitih stvari na mobitelu, npr. ako trebam nesto premjestiti iz jedne mape u drugu, dopusta copy paste, sto je i puno lakse nego sve spajat na komp. Dopusta i razne precace, uredjivanje datoteka itd.
HRT TXT - Ime sve kaze. Radi se o nasoj verziji teletexta. Sve identicno kao i na tv - u.
iLightr Free - zgodna animacija upaljaca, prodati nekomu foru ako nema vatre
Liga de Futbol Profesional - aplikacija s kojom pratim rezultate Barce, znaci live rezultati, sve tekme. Mes que un club!
MSN Talk Pro - aplikacija za spajanje na Messenger, omogucuje chatanje, preuzimanje datoteka od druge osobe itd.
Navigon 3.5.3 - navigacija koju koristim. Brza, jednostavna. Za koji dan cu probati i Sygic Auru pa cu usporediti i vidjeti koja je bolja.
Pachee Gold - najkrace receno, igra Covjece, ne ljuti se
PES 2011 - Po meni najbolja nogometna simulacija za Android platformu (probao sam i Fifu i RealFootball)
Tank Hero - igra u kojoj igrate tenka i borite se u razl. nivoima sa razl. tenkovima te postajete Tenk heroj
Uno - kartaska igra vec dobro znana
Tetris - igra kojoj ime sve govori
TurboFly 3D - brza igra u kojoj ste vi brza letjelica i utrkujete se s drugim letjelicama u 22 razl. nivoa. Jedna od boljih igara na Desireu. Laka za igrati, a uzivancija.
Ringtone Maker - alat za rezanje pjesama i stvaranje svojih zvukova za pozive ili stovec
RockPlayer Universal - aplikacija za gledanje filmova, razl. videa, podrazava sve vazne formate, nase titlove (za slova sa kvacicama u Select encoding modeu podesite na windows 1250). Preporuke, stvarno roka ovaj plejer
Shazam - spojite se na net i putem ovog programa otkrijte pjesmu koja vam je toliko dobra, a ne znate joj ime. Odlicna apk, ali ne pronalazi nase pjesme, znaci samo strane.
Storage Usage - widget koji prikazuje koliko je ostalo interne te memorije na kartici
Tapatalk Pro - odlicna aplikacija za pracenje drugih foruma, pa tako i ovog
Tunee Music - u trazilicu upisete pjesmu i direktno ju skinete na mobitel, uz to mozete i vidjeti rijeci pjesme
Tv Droid - nasa aplikacija za pogledati si sto je npr. danas na tv - u
Video Downloader - aplikacija za skidanje i gledanje Youtube video materijala u visokoj kvaliteti
Widgetsoid - widget aplikacija za stavljanje razl. precaca na pozadinu, od baterije, temperature, zvuka, memorije, a sta sve ne.
Evo, ovo je sve sto koristim. Sve sto sam naveo, to i koristim u potpunosti. Mobitel mi nije rootan, ne stavljam svakojake gluposti na mobitel, vec iskljucivo ono sto mi treba. Na mobitelu imam jos blizu 50 MB interne memorije. Kad igricu prodjem, brisem ju i stavljam novu. Aplikacije koje su instalirane, instalirane su preko Marketa, Applaneta, Mobilism foruma i jos malo guglanja. Nadam se da sam nekomu pomogao jer citajuci ovaj forum i prativsi teme koje se ticu Android OS - a i HTC Desirea, i ja sam mnogo od vas naucio. Laku vam noc.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk