nije... znaci moram cekat 5 dana... jel to ziher?
Printable View
nije... znaci moram cekat 5 dana... jel to ziher?
brandan rom?
Mogu potvrditi to.. 2 desirea kupljena u vipu, jedan je updatean odmah kad je izasao, a drugi ne mogu nikako, stalno kaze da je to zadnji update, jel taj smijem manualno ili da cekam? Naravno da uredjaj nije rootan, kao da je izvadjen iz kutije ..
Moj Desire je kupljen u tele2 i u srijedu proslu mi je davao mogucnost OTA updatea i od slijedeceg dana vise nista!
Kakav je taj manualni update? jel to sluzbeni update ili?
Napravio manualni update bez problema pomoću linka od Sherlock2010
http://www.geekword.net/manually-ins...yo-htc-desire/
Froyo se još nemože rootat?
To je službeni, samo što ga ne radiš OTA nego skineš zip i ručno ga primjeniš.
Froyo se može rootati ako HBOOT vratiš sa 0.92 na 0.80 (ima na xda-developersima postupak)
Meni je na dva uređaja kupljena u tele2 u roku par dana prošao OTA update bez problema, a na jenom uređaju kupljenom u VIPU sam morao manualno napravit update po ovom postupku s geekworlda. Napominjem da su sva tri uređaja imala istu inačicu Eclairea. Poslije updatea, dakle 2 OTA i jedan manualno isto imaju istu inačicu Froya.
Treba bit oprezan jedino u koraku 6 uputstva s geekworlda kad kaže istovremeno pritisnut "Volume Up" i "Power" - nije tako, nego pritisnut i držat Volume up, pa onda pritisnut Power kratko.
Step 1: Download the Android 2.2 firmware for the Desire from here.
Step 2: Rename the file update.zip and copy it to your microSD card via USB. [Note: make sure the file is named update.zip and not update.zip.zip.]
Step 3: Power down your Desire.
Step 4: Hold down the “Volume Down” button as you power the phone back on.
Step 5: A screen should appear showing your phone’s system searching for various files. Scroll down to “recovery” and press the “Power” button.
Step 6: When you see the triangle with an exclamation point symbol, press the “Power” and “Volume Up” buttons at the same time. OVDJE PAZITI ?
Step 7: From the menu that appears, select “Apply sdcard:update.zip.”
Step 8: When the screen displays “Install from sdcard complete” select “reboot system now” and wait for the phone to power back up.
@kmetek točno tu, dakle pokaže se ikona mobitela s crvenim trokutićrm i uskličnikom sve na crnoj podlozi, kad istovremeno pritisneš Volume up i Power ne dogodi se ništa, tek kad držiš stisnuto volume up i kratko pritisneš power pokaže se slijedeći izbornik
Pozdrav! Novi sam ovdje što se tiče Desirea, sutra ga idem kupit u tele2. Ne razumijem baš sve termine koje ovdje koristite,pa vas molim da mi netko objasni slijedeće: ovako, ja kad ga kupim, ja planiram odmah na njega stavit froyo(kad je već novo sve to,bezveze da ne stavim), i koliko sam ja skužio potrebno je napraviti taj apps2sd da bi mogao stavljati aplikacije na karticu, jer znam i sam da je interna memorija mala, moje pitanje je moram li rootat mob da bi stavio tu mogućnost(apps2sd)? I još jedno pitanje, htio bi stavit karticu od 16gb, koju mi preporučate, neku što bržu, cijena nije toliko bitna. Hvala na odgovorima.
jesam rootao sa UNREVOKED 3, nato sam imamo nekoliko rebootova ....sad 1 sat nema :P
i najmanje class4....
da ekšli trebat će ti micro sdhc class4 na gore ..
npr
http://www.turbodiskont.com/memorijs...s-4-45999.aspx
ili možeš rootat mob ćim ga dobiješ...pa ga onda sam updateat sa rootanim froyo romom...
Ok hvala na odgovorima. Ne planiram rootat mob samo mi je to bilo bitno taj apps2sd.
Pozdrav
Evo danas mi je doša updeate na tele 2 mrežu i instalira ga preko mobilnog interneta (ne wifija) i sve 5...
Meni je također jučer ponovno došao update. E sad, imam problem. Prvo sto je jako neprovjereno je da je trajanje baterije lose. Bio mi je preko noci u airplane modu i potrosio preko 20% baterije :/ A druga stvar, kamera mi NE RADI :/ stisnem ikonicu i kao upali se i samo se izbaci iz aplikacije...
EDIT: rjesenje problema deinstalirati LED Light Widget 1.0.9 i restartati mobitel
ajde mi recite, jel nije jedna od glavnih novina froya bila da ce se aplikacije moci prebacit na SD karticu i na taj nacin oslobodit memorija telefona? od 30tak aplikacija koje imam na desireu samo 2 vec instalirane se mogu prebacit na karticu dok kod ostalih mi je ona tipka kojom micem aplikacije na SD siva i ne mogu nista...
u cem je finta??