Um, pa iskljuci HTTPS u opcijama, kako ti i kaze.
Printable View
Molim držati raspravu o Froyou u dediciranoj temi:
http://cafe.mobil.hr/threads/68614-D...i-Froyo-update
Moze li netko objasniti kak da provjerim da nije nekto rutao mob jer svoj sam kupio par dana star od frenda i ne nudi mi uopce updajte na froyo, nudi mi na onaj firmware 1.21 i kad ga skine i krene sa updejtom dodje do trecine ona zelena i onda stane, crveni upitnik i restarta se i opet je na starom firmwareu, a kazem od froya ni f kod mene jos tako da nisam vise siguran da ga nije ovaj frend od kojeg sam ga kupio pokusavao nesto prtljat sa tim rutanjem.
Kak da to vidim i vratim ako je to radio natrag na tvornicki?
izasao je novi update (vec tjedan dana) koji daje software number 2.10.4052 trajalo je par dana dok mi se nije pokazalo,pa zato strpljenja i pokušavajte settings-about phone-system software updates-check now
ako imas u meniju superuser, rootan je, ili pokusaj uc u recovery...ako mozes, onda je rootan...i neznam kako da jos provjeris...mozda neko ima bolju ideju :-)
Ako ga posadiš u zemlju i pusti korijenje onda je rootan :D
Zapravo je odgovor u pokušaju ulaska u recovery jer super user može i ne mora biti instaliran. Najčešće naravno je. Ako ulaskom u recovery dobije dodatni meni s kojim može instalirati custom rom onda je definitvno rootan (i ako pušta korijenje u zemlji... :D )
Valjda čovjek zna dal mu je mob rootan ;)
Anyway, možda sam već negdje napisao na forumu, taj update na 2.10.405.2 je izašao nedavno, ali je ubrzo nakon toga bio povučen. Oni koji su ga mogli staviti, a nisu, drugi dan ga više nisu vidjeli. Koliko čitam, sada bi trebao biti dostupan svima...
edit: nisam vidio da ima postova i na drugoj strani :)
Da zna ne bi pitao, pročitaj par postova iznad :p