Radi igo na x 10 mini,barem na mojoj
Printable View
Radi igo na x 10 mini,barem na mojoj
Trebam link od motonava za desire..... ubijam se već danima tražeći ga, ali svi linkovi su mrtvi...... please pomagajte
I ja isto trebam! Molim Vas.
Isto za Desire.
Ima ko kakav link di je vec creckana pa da se samo instalira?
pomagajte dobre duse
Aprilijaš??????
Imaš na torrentima, meni radi savršeno....... ak trebaš linki pošaljem ti na PP!!!!
Molim da mi netko da link gdjemogu skinuti iGO MOTONAV za Samsung Galaxy s, ja sam nasao ali se plaća. Molim za pomoć. n Unapried HVALA
evo za 800x480 rezoluciju , desire, nexus one...
http://www.megaupload.com/?d=JJ6MJ8PR
Evo i motonava 800x480..... desire, nexus one.....
http://rapidshare.com/files/42813162...av_800x480.apk
namjeravam kupit htc desire pa me zanima da li radi dobro ta navigacija na njemu, da li treba rootat mob ili se samo instalira ne mob, znam da ima tutorial ali svejedno da nebi bilo poslje da sam se zeznuo
Meni na desireu radi odlično...... ne treba root....
kolko mu treba prosjecno da uhvati satelite, mislim bez onog fixa za android 2.2 i bez pomoci interneta
Vec je prilicno puta receno da hvatanje GPS-a nema apsolutno nikakve veze sa internetom.
Inace nemam Desire, no koliko znam (frend ga ima), GPS u njemu hvata satelite prilicno dobro i brzo.
tako je.... par sekundi.... ovisi gdje se nalaziš
kako ostale karte puknuti unutra?? imam pod maps samo croatia, i to je os nekih 3-4 Mb velika karta....a skinuo sam i prije par tjedana neke navodno zadnje karte, i unutra imam croatia.fbl koja ima nekih 6 , 6 i pol MB.(6,843 kn tocnije). da napravim owervrite samo ili ??
kako da vidim koja je novija karta?
i kako ostale mape puknuti unutra? da samo skopiram na sd karticu pod ..\Motonav\content\map?? tu nutra? tu iamm taj *.fbl file i to samo croatia.
help?
btw. hvala frendovima hek99 i ttivanov na pomoci!
Motonav mi radi super, mislim , uspio sam ga pokrenuti , sutra cu i isprobati. Moram isprobati i koja je navigacija sad bolja. Navigon ili Motonav. Vasi dojmovi?
thx i RESPECT!
http://rapidshare.com/files/42868582...av_800x480.apk
Evo linka josh jednom.......
Danas sam kupio HTC Desire HD.
MOLIM VAS za upute kako instalirati i koju navigaciju, te gdje ju skinuti?
Hvala svima
skines ovaj gore file, nasnimis na sd karticu taj direktorij koji dobis unutra, ZATIm pokrenes instalaciju ( apk file) i to je to.
Da mozes pokrenuti i traziti trebas file menager. upisi na market ASTRO. to skini i to je to uglavnom. nisam ni ja nista kuzio , al sam dosta toga pohvatao u ovih 2-3 tjedna.
jos jednom hvala ekipi!
pozz
btw. nadam se da i HD desire ima ekran 800x480 kao i moj....ne?
pozz
a ima netko kakav link, ili torrent za zadnje karte za Motonav??
Bar ove zemlje oko nas?
pozz svima
Nijedan link za karte koji sam našao ne šljaka...treba mi karta HR za Igo Motonav ....
Također može i na PM.
Tražim iGO za Milestone (480x854)...
Tražim po torrentima i forumima.
Na forumima gdje bi trebalo biti za Milestone- linkovi ugašeni.
Na torrentima- nema rezolucije koja meni paše već su sve manje (puno manje- tipa četvrtina ekrana).
Mape i POI imam (to ima na torrentima)- samo mi program s dobrom rezolucijom fali :)
Na torrentima.
Uglavnom, proradio mobilsm (kategorija GPS) prije koji dan pa sam skinuo.
Danas više ne radi. :D
Ali, evo verzije za Milestone + karta i POI RH.
Ako hoćeš dodavati karte (osim na torrentima imaš i na mobilsm) i POI- dodaješ ih u Motonav> contet> map/poi.
Naravno, Motonav folder ide u root SD- a.