i moj je otključan,vip. mislim da su 100 % svi otključani.
Printable View
i moj je otključan,vip. mislim da su 100 % svi otključani.
Imam par pitanja, recimo mini-problema glede Milestonea
1. Može li se napraviti Mass edit kontakata? Budući da mi brojevi u kontaktima nemaju labelu "Mobile" ne mogu ih dodati kod slanja SMS poruka. SMS šaljem tako da odem u kontakte pa da tamo stisnem gumb za slanje SMSa.
2. Kada odem na edit kontakta, prikazuju mi se 3 ili ponekad čak četiri google accounta! I to sve isti accounti! Kada isključim u opcijama google account, onda uopće nemam kontakata....
Sranje je u tom što kad hoću editirat neki kontakt, kad editiram samo jedan taj google account, ostali se ne mjenjaju, tako da u biti edit moram napravit 3-4 puta da mi primi....jako iritantno.
3. Ukoliko se ovo pod br. 1 ne može izvest na mobitelu, kako da editiram te kontakte na računalu? Negdje sam pročitao da bi svi ti kontakti trebali biti vidljivi u mom Gmailu, ali ne vidim nigdje to.
Ima netko riješenje?
Htio sam samo reći da sam riješio gore navedeni problem. Mislim da je stvar bila u tome što sam kod importa kontakata sa kartice to napravio 2-3 puta misleći da prvi put nije uspjelo...
Ono što me zbunjivalo je to što se ime kontakta nije prikazivalo više puta, nego su samo podaci bili dupli-trodupli kad bi otvorio Edit kontakta.
Problem sam riješio tako da sam uključio Sync kontakata. Kad su se syncali (budući da je bilo pun k duplića, sync je trajao valjda 10 minuta) otvorio sam Gmail -> Contacts i odabro opciju merge i tako riješio problem duplikata. Nakon merganja ostalo je cca 200injak kontakata i to sam onda ručno preimenovao (ni pol sata posla - trebalo je preimenovat samo one sa dvije ili više riječi).
Sada je sve ok, kontakti izgledaju kako trebaju (bez glupih točki i zareza ko na BlackBerryu) te kad odeš na edit prikazuje se samo jedan google account.
Jedino što još nisam skužio je kako masovno promijenit label iz "other" ili "home" u "mobile". Kad bi to promijenio, onda bih mogao kontakte odabir direkt iz Messaging, ovako moram SMS slat iz kontakata. Al dobro, možda je tak i bolje zato jer je search tamo jadan, ovako puno brže nađem kontakt koji želim.
Probao sam Hancent, ali ne sviđa mi se što ikona od poruke ne odlazi iz Notificationsa kad ju pročitaš - nego moraš stisnut clear. Isto tako, debilno mi je što popup izleti i kad je mobitel zaključan, odnosno u sleepu. Vidio sam da se popup može isključit, al nisam vidio jel se može namještat.
Sve u svemu, ok je messanging, ne treba mi alternativa.
Sad kad sam sredio te kontakte, Milestone je doslovno savršen :)
...pa me zanima jel ima netko insajderskih informacija hoće li ga TM i T2 uskoro uključiti u ponudu.
Dok god traje ekskluziva sa Vipnetom, neće. A nakon toga vrlo moguće, pošto je mobitel vrlo popularan i kod nas.
Pa prvi post na ovoj temi je od 09.04. pa tih tri mjeseca istječe za tjedan dana. Sad je samo pitanje da li da mijenjam operatera radi ovog telefona ili da uzmem iz oglasnika sa sumnjivim garancijama.
Na njuškalu je do sad bilo u zadnja dva mjeseca sve zajedno 2 ili 3 sa VIP garancijom, ostalo sve su one "garancije servisa" koje pokrivaju valjda jednu stavku.
Koja se cijena vrti u oglasnicima?
od 2000 do 2800 cca. ja sam uzeo u srijedu preko oglasnika, 2600 kuna sam dao, garancija, očuvan kao nov, dodatna baterija i eksterni punjač za baterije. ja zadovoljan, garancija ovjerena u vipu, sve štima.
Pa di ga nađe sa svim tim za te pare?