Ovdje http://www.eisa.eu/award/55/european...2010-2011.html vidim da je mini pro proglasen za najbolji mobitel godine u Evropi...pomalo me je iznenadila ova vijest, ali eto...mislio sam samo da podjelim sa vama..:)
Printable View
Ovdje http://www.eisa.eu/award/55/european...2010-2011.html vidim da je mini pro proglasen za najbolji mobitel godine u Evropi...pomalo me je iznenadila ova vijest, ali eto...mislio sam samo da podjelim sa vama..:)
WOW ovo je jedna od najprestiznijih nagrada koje se dodelju za mobitele... Stvarno veliki uspjeh...
Govorio sam ja da je ovaj malisan potkovan sa super tehnologijom i da gledano na njegovu velicinu mnogo vrijedi :)))))))
Razlog vise da se osvoji na nagradnoj igri ili cu ga kupit u krajnjem slucaju... dosta mi je vise onoh cigli od mobitela...
mislite da x10 mini pro bolje od x10 mini? između njih samo querty tipkovnica je razlika, ne? ako bih imala dost para za to.. maaaahh
Izmedju mini-a i mini pro-a samo je u tome razlika, tacnije plus za pro sto ima i tipkovnicu, i to mu daje jos neki smek...
Jedna vazna vijest za sve ljubitelje Sony Ericssona!
Sony Ericsson X10 mini je osvojio najprestizniju nagradu u Evropi,
EISA Award - mobitel godine!
Eisa svake godine deli nagrade za thnoloske proizvode i najpoznatija je po tome. Ovu organizaciju cine sve samo strucnjaci.
Za ovako mali uredjaj ovo je Ogromna nagrada.
Pogledajte sta pisu u opisu EISA nagrade:
http://www.eisa.eu/award/55/european...2010-2011.html
Svaka cast ovom malisi!
http://www.sonyericsson.com/catchlif...10minisspecial
...Pa samo tri posta iznad je to sve isto vec napisano. Cemu ponavljati? :jehon:
@ Shike: ponovna kalibracija nije pomogla?
u slucaju da ste uspjeli doci do nje u meniju :)
pozdrav svima
dakla kupio sam x 10 mini preko oglasnika (zapakiran, garancija blabla) i bubnuo nutra vip karticu. problem je sto nemrem slat poruke (mogu zvat i primat pozive, te primat poruke). zvao sam vip, dali su mi neki broj da upisem u centar za sms sto sam i napravio, medjutim, upisem broj, stisnem u redu i pod centar za sms opet pise da nije postavljen :S jesam ja fakat tolko glup il je u mobu problem?
jel znate neki link za dobre aplikacije? mislim da uzet cu mini :p
Android Market, recimo?
mozes naci ovdje (dolje) http://www.sonyericsson.com/cws/supp...ni?cc=hr&lc=hr ---->Slanje ili primanje SMS-a nije moguće
ma to sam sve probo. fora je kad radim ovo ''centar za sms'' cudo, upisem broj, stisnem u redu, i opet pise da centar za sms nije postavljen, iako sam upravo upiso broj :angry:
nis zvat cu ih na onaj broj kaj u linku pise
samo da ukratko javim novosti...dakle kontatirao servisnu podrsku i predlozili sljedece:
- vratiti mob na tvornicke postavke - nije pomoglo
- skinuti PC companion - pa tamo updajetirati/popraviti sve sto se moze - nije pomoglo
jucer mobitel poslan na servis...navodno cekanje 2 tjedna...
tako da cekam da probam to sto EISA prica :)
odfuro sam ga na servis, danas vratili, rekli da su promjenili software (wtf?) i da sad sve radi, I OPET SRANJE SUGAVO NECE SLAT PORUKE. ise kako sam zivcan sad
Evo danas sam se igrao sa mobitelo dobrih sat vremena.Mob je zbilja jako jako mali al zato radi brzo ko veliki.Pisanje poruka je strašno dobro i touch radi savršeno,slikali smo fotke s njim i uspoređivali ih sa SE Aino i razlika je vrlo mala,x10 mini slika super slike!U grubo mobitel mi se jako sviđa al si ga nebi kupio jer mi je zbilja premali....
dakle evo me opet po ovom pitanju...
mobitel dosao u roku 15 dana s popravka ali kako sam sljedeci dan isao na GO nisam se imao vremena igrati s njim...uglavnom danas stigao doma, stavio karticu i testirao.
Na mobitelu pise da je promijenjen software i skripta....kaze s njihovom karticom testiran, sve ok...prvih 15tak minuta mobitel radio dobro, i onda opet prilikom pisanja jedne poruke poceo blesirati (stalno salje kursor s pocetka na kraj poruke, daje naredbe iako nije dirnut ekran...)
Mislim da cu snimiti mali filmic o problemu, i dati CD s njim T-mobile-u kad ga budem opet prijavljivao na reklamaciju pocetkom sljedeceg tjedna...pa neka ga ne vracaju dok ne rijese problem (valjda)...
Bok svima....
Zanima me kolko dobro radi ova virtualna tipkovnica na x10 mini i dal se isplati dati više novaca za pro samo zbog te tipkovnice zbog koje je i veći od x 10...
I dal neko zna di je najjeftinije za kupiti, gledao sam malo cijene, pro u oglasniku 2100 kn, a u dučanu Protis 2.226,74 kn... to je najjeftinije kaj sam našo...
Hvala
EDIT: Nisam dobro gledao, ima u oglasniku već od 1700 kn...
Meni osobno bi bio draži pro...gledaš ako ti nekad otkaže i ekran uvijek preko tastature možeš za hitno nešto upisati... :)
Ma dobro, al ovaj mini bez te tipkovnice je još manji i još ljepše izgleda nego pro a i čim je tu više dijelova veća je mogućnost od kvara...
to N@meless:
meni je mini (bez pro) super sto se tice tipkovnice (i svih ostalih muvanja rukom po ekranu, kao npr surfanje)...bar ovaj dio dok radi kako treba (nisam ga jos uspio ispitati cijelog od popravaka), tako da ne znam da li je potrebno (pro bi preporucio onda ako bas brijes na qwerty...ako ne, onda ne treba).
eto, kao sto vec neki znaju, i ja posjedujem x10 mini (bez pro)
posto mi je ovo prvi android, malo sam si noob :D
pa mi nemojte bas jako zamjeriti ako postavim pokoje jako stupidno pitanje :D
ono sto me za pocetak zanima je sljedece:
postoji li mogucnost da stavim na njega swype? cuh da on ne moze na x10 mini..
eh, i sto se widgeta tice, postoji li nacin da ih imam vise na jednom screenu (tipa, da mi se zajedno pokazuju npr digitalni sat i i battstatt, jedan ispod drugog)?
i ostali koji imaju x10 mini (ili pro), kako ste zadovoljni s barcode readerom koji je dosao s mobom? meni bas i ne radi najbolje, tj nece ucitat kada skeniram s recimo ekrana. je li po tom pitanju bolja neka druga aplikacija (poput barcode scannera?)
To u principu ovisi iskljucivo o homescreen appu (launcheru) koji koristis, ali dosad nisam vidio ni cuo jos ni za jedan koji bi imao ogranicenje od samo jednog widgeta po screenu.
U principu ih mozes imati vise, dok god na tom screenu ima dovoljno mjesta.
Ne znam kakav je taj sto dodje ugradjen, ja korisim Barcode Scanner koji mi radi prilicno zadovoljavajuce, pogotovo kad skenira sa osvijetljenih povrsina tipa ekran, te pogotovo ako se uzme u obzir da je kamera u G1 prilicno shitty...
Lp svima.
Molio bih ako netko zna rjesenje za moj problem.
Kada hocu postaviti neku svoju fotografiju za pozadinu, on ju zumira i uglavnom se onda nista ne vidi kao pozadina.
Instalirao sam i nekakav dodatan program za pozadine, situacija je mrvicu bolja ali to jos uvijek nije to.
Takodjer nemogu postavljati animirane pozadine na mob.
Moze li mi netko pomoci oko ovog problema?! Sto da radim ili instaliram dodatno?!
Puno hvala unaprijed!
Ako mislis na animirane GIF-ove, to odmah zaboravi.
Ako mislis na Live Wallpapere, za to trebas Android 2.1 ili noviji.
Wallpaperi inace moraju biti bas odredjene rezolucije, ne mozes se sjetiti bilo koju i bilo kakvu sliku staviti za wallpaper, inace se desi to sto se tebi desi.
Skini svoju fotografiju na komp, obradi je nekim programom za slike kako zelis (smanjivanje, crop, sto vec), prebaci nazad na mob, i onda postavi za wallpaper.
Takodjer, nije bilo potrebno otvaranje nove teme za ovo...
evo, moj ima :D kad krenem sortirati widgete, dopusta mi samo da ih rasporedjujem lijevo ili desno, gore, tj dolje ne dopusta, pa nikako ne mogu dobiti da su dva na jednom screenu. idem prouciti o homescreen aplikaciji (launcheru) :D
EDIT: ovo sa fotografijom za pozadinu sam i ja primjetila. oke, shvacam da ne mogu bilo koju rezoluciju staviti za pozadinu, ali problem je sto kad cropam sliku u mobitelu, on svejedno postavi neki njen deseti dio kao pozadinu, a ne taj koji sam podesila da prikazuje. to radi i s mojim fotografijama i sa slikama koje su u mobitelu dosle.
dakle, nema rjesenja osim obraditi kompjuterski?
jos da napomemenem da je to problem iskljucivo za pozadinu. za sliku dodijeljenu kontaktu njegov crop funkcionira besprijekorno.