Ulomak iz moga dnevnika o mome pronalasku savršenog mobitela! Sony Ericsson Aino!
Dragi dnevniče,
ugledao me iz daljine. Ugledala sam njegove prekrasne obline 104 x 50 x 15.5 mm. Očarao me svojim pogledom. Otišla sam kući. Drugi dan, uputio mi je novi pogled sa svojim touch zaslonom od 432x240 pixela. Prišao mi je i otkrio svoju predivnu tipkovnicu.
Pozvao me na šetnju. Hodali smo duž rijeke, a on je stavio ruku oko moga vrata. Odmah sam znala da je to mobitel kojega ću imati. Sony Ericsson Aino. Od tada više nisam mogla prestati misliti na njega.
Nalazili smo se svaki dan na našemu mjestu pod mostom. Uvijek me zabavljao sa svojim pjesmama na memorijskoj kartici. Sa svojim me objektivom od 8 megapixela i 16x zoom-om potajno gledao. Nasmijala bih se, a on bi me slikao koristeći opciju Prepoznavanja lica.
Prolazili su mjeseci, a ja sam bila sve luđa za njim. Ludo smo se zabavljali igrajući PLAYSTATION 3 preko Remote Controla. Jednoga dana, iznenadio me kartama za Pariz koje je kupio preko interneta koristeći 3G tehnologiju. Joj, taj Aino. Uvijek pun iznenađenja. Pristala sam.
Otišli smo u Pariz jednoga sunčanog dana u Sonyvillu. Bilo je tako romantično. Nikad se nismo izgubili zahvaljujući njegovom GPS-u. Kada smo bili na Eiffelovom tornju i gledali parišku panoramu, on se spustio na koljeno i pitao me: "Hoćeš li se udati za mene?"
Bila sam šokirana. Kao iz topa sam rekla: "Hoću!". Zatim smo se strastveno poljubili.
Vrativši se iz Pariza, bili smo nerazdvojni. Aino je dizajniran baš za mene. Na dan vjenčanja sve je prošlo savršeno. Aino je bio predivan u svome bijelome odijelu. Za medeni smo mjesec odlučili otići u Grčku. Bilo je predivno i to su bili najbolji dani moga života.
Kada smo se vratili iz Grčke, saznala sam da sam trudna. Aino je to sjajno prihvatio. Otišli smo zajedno na pregled kod doktora Satia. On nam je priopćio još ljepšu vijest. Nosila sam blizance. 9 mjeseci kasnije, čudo se dogodilo. Rodila sam predivne male djevojčice, Ainu i Eriksoniju.
Svi smo se uselili u predivnu kuću u predgrađu i tamo nastavili svoj zajednički život. Aino je bio predivan otac jer je uvijek bio dostupan zahvaljujući svome stolnome punjaču. Naše su kćeri odrasle, otišle na fakultete, a Aino i ja smo opet ostali sami i živjeli sretno do kraja života.
To je moja ljubavna priča koja mi je promijenila život i donjela 3 najvažnije osobe u mome životu (a nadam se i novi mobitel). :angel:
ja hoćem Sony ericssona :]
Sony Ericsson W705... kekssi :)
mjuzikica svira :wiwi:
ja sam vam frik za mobitele... obožaffam elektroniku :loco: sony ericssone pogotovo :jump:
imala sam valjda već osam sony ericssona :njanja:
i švaki mi je kekssi na svoj način :vamp:
i baš hoćem ovaj...
kad budem veliki ja ćem skupljati sony ericsson mobitele... i stare fotoaparate xD
:spin:
e da i obožaffam nagradne igre :P
i onak voljam se pikčurat. i to s mobitelom. i to u ogledalu :guitar:
tako mi mlijeka u prahu, sad ste me zainteresirali :]
anyway... ne znam više kaj napisat, pa...
babaaj, pussa svima <3 ˙(: :*