HGspot, ali zaboravi da ćeš uspijeti ući na stranice, jer su im već danima "down". Ja pokušavam kupit mp3 player online, pa se mogu &%$#?#! Stoga odi na www.nabava.net pa traži.
P.S. I, kakva je? Ono, iz prve ruke.
Printable View
HGspot, ali zaboravi da ćeš uspijeti ući na stranice, jer su im već danima "down". Ja pokušavam kupit mp3 player online, pa se mogu &%$#?#! Stoga odi na www.nabava.net pa traži.
P.S. I, kakva je? Ono, iz prve ruke.
NEMA KOD NAS JOS ZA KUPIT TAKVE MMC JER JE ONA I REDUCED VOLTAGE!!!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Morat ces se strpit!!Ove u hg-u su samo reduced size!!!
Pardon. Maj bed. ;D Koje li glooposti...
E jebi ga, ja se vec poradovao. Jos nesto, negdje sam citao da spomenuti mob podrzava kartice do 1 GB.= Citat =:
Izvorno postao disco
E, i još nešto. Jeste li znali da VIP-ova 3G mreža radi. Mob se uredno spoji na nju, ali pozivi pozivi ne funkcioniraju najbolje, ali na internet se spojiš bez problema.
...naravno da radi,ali je još u fazi testiranja dok ne krene u komercijalnu upotrebu...točnije,dok ne bude rasprostranjena po cijeloj Hrvatskoj...
Nije reduced voltage nego dual voltage. Pa je: RS DV MCC. Imas sliku na nokia stranicama za 6630.
a dobro znam da je neka fora s voltazom,uglavnom tih mmc-a nema jos nigdje za kupit!vjerovatno kroz mjesec dva budu.
Danas malo gledam oglasnik i naiđem na ovo:
6630, 0h, top model, kamera, 1.3MP, 349 €, dostava, 091/ Broj uz pretplatu
6630, nova, kamera, 1.3MPx, najjači model, 340 €
Nekako me ova cijena iznenadila?
kako je to moguče da je 6630 jeftiniji od 7610? :-/
Ma ja bi je odmah uzeo da mi ne treba lova za nešto ne previše pametnije ali u svakom slučaju potrebnije :(
procesor radi na 220 MHz
telefon je najbolji koji sam imao prilike da koristim (ali ih nisam koristio puno :)
jedino sto se desi da se restartuje sam od sebe nekad..
nadam se da ce odlazak do nokia service point-a i upgrade firmware-a to srediti..
Zato kaj je u Trstu jeftinija nego kaj je bila 6600 na početku prodaje.Ak ti je prejeftino odi u Mobis,tam ti je 5200 mislim.= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
Evo ja sam došao na forum baš sa tim istim pitanjem... Pa kako to? Misliš da je zbog Trsta? Pa kak to da onda i 7610 nije tamo jeftinija? Da nisu to one kakve je Mercatone prodavao.. (mislim na 6600)? Ako je to stvarno tako, pa prodati ću svoju 7610 i nadoplatit 200-300 kn za stvarno bolji aparat... Šta vi mislite?
Darkovsky... briješ... kao što bih i ja na tvom mjestu da imam para. A i da mi se sviđa 6630. ;D
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Misliš? A ne znam, isplati se... Meni se sviđa, brža je, bolja... Bolja kamera..
Meni je isto mob totalno zakon i najvijerojatnije ču si ga kupiti! ili kako vi kažete ubost!= Citat =:
Izvorno postao darkovsky
:licklips:
Meni se cini da su iz dva razloga jeftinije. Prvo TIM ih je uzea i prodaje ih za male pare (koliko znam sve u oglasniku su brandirane na TIM), a drugo cini se da je Nokia skuzila da gubi trziste i da je samsung lagano oduzima trziste i upravo radi toga smanjuje cijene. E sad to sto je mobis u k.... to je njihov problem!!!= Citat =:
Izvorno postao darkovsky
Da istina je to sa TIM-om. Al opet, za najnoviji model Nokie stvarno su mali novci u pitanju. A iskreno, ne znam ni jedan mob koji bi joj konkurirao (jasno jer je smarthphone)
Pa ak je u hrvatskoj 5200 kn onda bi rađe uzeo P910i= Citat =:
Izvorno postao darkovsky
Ma ne mislim u ducanu.. Oglasnik, 340 Eura. Da imam te pare i ja bih.
Ma u oglasniku ne bi uzeo ni da se badava dijeli= Citat =:
Izvorno postao darkovsky
A zasto??? Ne bi da ti mobis nesto garantira!!= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Jednostavno nemam povjerenja u te šverece. Nisam nikad kupio mobitel na crno a ni neću. Ako mislim imati skupi mobitel onda ću imat i novaca za njega. Da nemam kupio bi neki jeftiniji= Citat =:
Izvorno postao andro2001
ja sam svoja oba kupio iz oglasnika jer mi se ne daje brdo para za mob,ako ga mogu imat za duplo manje novaca!
Gledajući 6630 je bolji od 7610, ali nije ništa posebno
+ => malo malo brža, 1,3 Mpx, Edge i te sitnice
- => izgled, stvarno glomazan, ali elegantan
Tako da bi svim vasnicima 7610 a nekim 6600 preporučio da ne kupuju još 6630 jer je Nokia najavila dolazak 30-tak modela 2005. Znači boljih i manjih modela od 6630. peace :cool:
U mobisu dođe 5100 kn.