Tako bi trebalo bit.
Printable View
Na njuskalu imaju 2 prodavaca...iz US uvezeno... za 5500 i 6k se prodaju... Napuhano...ali ima :D
Izašao je "review" na jutarnjem.
Toliko točnih i korisnih podataka na jednom mjestu, sve prezentirano od pravog znalca... (npr. da ga proizvodi Google, dio o gps-u, brzini surfanja)
Kada uopće pomislim da je nekom plaćeno za ovakav tekst... :rolleyes:
Da, review za tako opsezan uredjaj na jednoj strani LOL.
Ali proizvodi ga Google, yeah right ;) doticni ocito nema pojma o cemu pise.
Od rečenice da se Google bacio u proizvodnju hardwarea, ne samo prodaju, pa do ogromne iPhoneove prednosti od 100k aplikacija.
Malo opširnije opišu specifikacije i nazovu testiranje ili ti recenzija to.
Krasan je Krasnec
Al nije to sve, ima on i video revju, pod radnim nazivom holidej in kroejša. :lmao:
Tejk it ot livit.
Nisam mogao, a da ne izdržim, nadam se da nema ovdije onih koji mu vjeruju. Niti ovo nije posve točno:
tako da bez brige.= Citat =:
Nexus One ima ekran osjetljiv na dodir, ali ne prepoznaje približavanje i odmicanje dva prsta kao komandu za zumiranje unutra i van...
Ovo je više sprdnja nego imalo ozbiljan članak, koji je sastavljen u 10min, nakon 10 minutnog gledanja u uređaj. Sramota.
Upravo izašao update koji omogućuje multitouch.
http://www.engadget.com/2010/02/02/n...ltitouch/?s=t5
Još samo kada bi do nas u Tmobile došao...
da li se isplati dati oko 4000 kn za Nexus one iz amerike??
američke verzije nisu prvo imale Multitouch, ali vidim na ovom linku što je dao SeriousG , da je i to ispravljeno...
Računajući da je preko oglasnika i da nema garanciju po meni se ne isplati.
Ja bi pričekao još malo.
Zavisi od koga kupuješ, ako već imaš nekog svoga provjerenog i ako je uređaj NOVI i zapakiran odnosno nekorišten pa možda zašto i ne uzeti. I sam sam davao do 3500 i nisam se opekao, bolje nego Mobisu 1000 više ili nekom HTC distributeru.
A zašto ne probaš sam preko UK naručiti, ako uopće i mi iz hr to i možemo, nisam gledao tako da nagađam.
Bilo je pitanje vremena, portan je HTC-ov Sense UI na Nexus One, odnosno ROM od HTC Desire na N1.
http://www.imagesforme.com/upload/eeb73b6a.jpg
za više pratite Modaco
navodno je u flash u full funkciji, impresivno
Odlično paše izgled Sense UI-a sa izgledom Nexus one-a!
U dogovoru s drugim moderatorom, zatvaramo ovu temu i preusmjeravamo vas na
[Nexus One- Google Phone] recenzija,iskustva, dojmovi....
obzirom da imamo pravi primjerak.