Ako je kupio Tomato broj baš zbog ove t-mobile minuta nemora kupovati od 50 dovoljno je 20kn. Zato što kada se aktivira kartica automatski traje 3 mjeseca. tek onda treba kupovati od min 50kn
Printable View
ovo gore je istina,nadoplatio sa 20 al kartica traje 3 mjeseca
Ne nego smo svi kupili tomato karticu upravo zbog ove t-mobile akcije....
Ovo što sam napunio na tomatu to budem potrošio u narednim mjesecima a zatim kartica u smeće....
ako istekne valjanost kartice,dal se gubi i bonus? ili ponovno vrijedi nakon nadoplate istekle kartice?
kad istekne valjanost,koliko ima vremena da se opet nadoplati bonom,prije nego istekne potpuno?
270 dana
jel mi može netko pomoč - ako uzmem brutalnu tarifu jel mogu stim uzet i ovo da dobivam kune na račun kad me zovu iz druge mreže? jel to radi ili ne radi?
Teško pročitat uvjete Brutalne tarife:
http://www.tomato.com.hr/uvjeti-kori...6/10501/101371
13. Tarifa se ne može kombinirati s niti jednom drugom tarifom ili opcijom. Prijelazom na Tarifu, Korisnik bespovratno gubi pravo na ponovno uključenje i korištenje svih Tomato tarifa nedostupnih za aktivaciju novim korisnicima u trenutku deaktivacije. Prijelazom na Tarifu, Korisnik bespovratno gubi pravo na ponovno uključenje i korištenje Tomato tarife Najcijena poziva, Tarife 0.24, Tomato plus tarife, Na tuđi račun tarife, Opcije 0,47, Opcije 0,35 i promocije Milijun besplatnih minuta.
a nekima tomato plus tarifa ipak ostane :D
Od danas:
"4. Tarifa je dostupna za uključenje od 9.12.2009. u 00:00 sati do 6.10.2011 te od 6.4.2012."
p.s. *bonus se ne dodjeljuje za dolazne pozive upućene od Tomato i Vip korisnika.
Prilično je jasno da je cilj ovoga naštetiti tele2. Ljudi će uzimati Revoluciju i puniti tomato račune.
Nije mi jasno kako im HAKOM to dopušta, tj. da vrijedi samo za pozive iz drugih mreža. Trebao bi tele vratiti istom mjerom. Ovako će kao i prije ograničavat pozive, tj. praktički je bilo nemoguće dobiti ljude na tomato. Što baš i nije zgodno ako stvarno trebaš tu osobu.
HAKOM je tada VIPnetu naredio da ukinu tu tarifu...da li su sad promjenili uvjete kako bi bili u skladu sa pravilnikom ili jednostavno provociraju, to ne bi znao...
ali treba priznati da je VIPnet kao firma dno dna...prvo ta dumpinška tarifa da naštete Tele2, pa nakon što im je HAKOM naredio da ukinu tarifu korisnicima su htjeli jednostavno oduzet svu lovu s računa bez pardona.....strašno nešto..
pa ona nagradna igra za 60 kom. Renault Clia koju su također morali prekinuti po naređenju ministarstva financija nakon pritužbi pokradenih korisnika..
činjenica je da za nas korisnike nema dobrog operatera...i svi su oni prepredeni igrači...ali jedno je nudit loše tarife sa uvjetima pisanim sitnim slovima a ovo što VIPnet radi je nešto sasvim drugo..pljuvanje u lice vlastitim korisnicima..HT i Tele2 nikad nisu išli tako nisko...
al hrvati ko hrvati...mazohistički nastrojeni..jednostavno vole kad ih se tako tretira...
@ djibuti:
Tele2 ne može vratiti istom mjerom jer takva tarifa predstavlja čisti gubitak u koji VIPnet svjesno ide da bi naštetio konkurentu....a Tele2 je tek ostvario prvu pozitivnu godinu dok je VIPnet u trećoj godini slobodnog pada ostvario 67 milja € EBITa...
s druge strane globalno je Tele2 malo jači igrač od Telekom Austrije...pa tko zna šta će biti.....
Vjerovatno misli da će si večina Tomato korisnika napuniti račun preko Tele2, te da neko vrijeme neće kupovati bonove, te će se tako smanjiti prodaja istih, a povečati minute razgovora...
Ali te minute će Vipnet masno naplatiti od Tele2, na račun interkonekcije.
Podržavam ponovnu mogucnost aktivacije tarife za nove korisnike. Meni i ostalima koji cesto zovemo inozemstvo ona znaci neograničene besplatne razgovore i zamjenu za nepraktican skype. 1020 kn na tomato računu me košta 0kn (12 x 0,25 kn uspostave poziva za svaki razgovor od 90 min = 3kn - zamjena bodova = 0kn). Jedino sto trebam je nadoplatiti bonom od 50kn svakih 75 dana tomato račun. Moja je prednost sto imam pretplatnicku tarifu s uključenih 1000 min besplatnih razgovora prema svim mrežama, uslugu koju trošim za punjenje tomata
Zbog ovakvih diverzija od strane VIPa Tele2 je i uveo ovo ogranicenje na Revoluciji:
"Ako korisnik tijekom obračunskog razdoblja ostvari više od 10% poziva duljih od 30 minuta prema drugim pokretnim mrežama u Republici Hrvatskoj, Tele2 zadržava pravo jednostrano raskinuti pretplatnički ugovor."
Neki su se ljutili zbog ovog ali ocigledno postoji vise nego ocigledan razlog zasto se takve stvari moraju definirati. :D
i kaj, pozivi ce trajat 29 minuta i nikom nis. uspostave ionako nema :)