Hvala ti za info; daj molim te javi ako dobiješ kakav tip za izlazak.
Ako su neke insajderske spike, nama najzainteresiranijima može i putem privatne poruke.
Hvala!
Printable View
Hvala ti za info; daj molim te javi ako dobiješ kakav tip za izlazak.
Ako su neke insajderske spike, nama najzainteresiranijima može i putem privatne poruke.
Hvala!
da svakao cu staviti sve informacije na forum.preporucam u medjuvremenu posjetiti forum http://talk.maemo.org/forumdisplay.php?f=44
na forumu cete naci sve pluseve i minuse nove nokije.gledao sam malo i po talijanskom ebayu ,ima barem tridesetak ponuda ali ne usudim se uzet je bez garancije i naravno samo uz produzavanje ugovora kod vipa i cijene cca 3000 kn.
evo frend mi je javio da bi n900 trebao doći kroz tjedan ili dva u Mobis.Navodno da se mbilni operateri nisu narucivali tako da ide u slobodnu prodaju.vjerojatno ce se prodavati i kod njih ali nece biti exskluzive.zivi bili pa vidjeli
Nadam se da će doći tijekom idućeg tjedna, valjda i u Mobisu računaju na blagdansku šoping groznicu...
Operateri me ne zanimaju, ionako sam planirao uzeti uređaj u slobodnoj prodaji.
Hvala, laser.
ako dodje za dva tj sto je dosta izvjesno onda su totalno marketinški zakazali....poslje najjaceg blagdana u godini izbaciti neki model je izvan svake pameti...
mobitel je stigao u hrv i ceka se potpis nekog og operatera a dokaz da je stigao su vam vec dva izleta u javnost koja se nisu smjela desit prvi u jutarnjem mislim u njihovom tehno prilogu mobitel je predstavljen i napisano je da je stigao u mobit s cijena mu je 5 299 kn a drugi na samim mobisovim stranicama je bilo neki dan cijena objavljena ali su je maknuli i vratili uskoro dolazi. tako da je pitanje dana kad ce doc. i da u mobisu primaju narudžbe i brojeve telefona ako želite da vas obavijeste kad ce im službeno doc.
u skladištu je gomila reklamnog matrijala printanog na hrvatski kao i gomila modela n900.kad vidim nalog da to ide van iz skladišta tada znam da krece distribucija.
Znači gotova je i lokalizacija?
Pa što čekaju sa prodajom slobodnog uređaja!?
Budući je mobitel došao, postoji li šansa da se (prije) nađe u prodaji dućana sa tehnološkom robom?
Ček, tko tu koga!? :crazy:
To znači da mobiteli još nisu došliu u Hr i da još bar tjedan dana neće u prodaju.
Ili će se i te kopije prodavati za 5299kn :crazy:
da mobiteli još nisu došli ovo su samo modeli (kučište ,tastatura ,itd ali bez elektronike),to bu išlo na sva nokijina prodajna mjesta tak da ih potencijalni kupci mogu uzeti u ruke a bez straha da bu ih netko maznuo.isprintan je i sav reklamni materijal na hrvatskom koji će pratit prodaju.stvarni mobiteli tek oko božića ako bude sreće.vani se već prodaju preko mjesec dana.ebyay ih je pun ko šipak ali hebiga mi smo druga dimenzija.
i da nedam za njega više od 3000 kn da je zlatni.dakle samo uz produžavanje ugovora ili budem prićekao da mi je frend donese iz usa za 2500 kn.
samo da vidite koja smo mi vukojebina ,vip nokiu n900 nudi u srbiji odavno.
http://www.vipmobile.rs/poslovni-kor...-n900.810.html
Koliko je 60 999 dinara naših vjeverica ( kn ) ili europljancica ( € ) :=)
A izracunao :=) 4533 kn sam uređaj, ili 616 €
I što je ovo kod njih u vipu milion sms halo to do smrti ne otipkam :)
pretplata u tarifi 325 ima pretpaltu 900 dinara ili 75 kn i u toj tarifi aparat dođe 3600 kn.
vidjet ćemo što će naši cigani ponuditi.
Promatrajući cijene drugih mobitela na vip rs-u čini m se da su svi skuplji (HD2, 67999din=5491,41kn, kod nas 1000kn manje!), što znaći da će možda i n900 biti kod nas u vipu jeftiniji, btw ja sam dobio da je 60999 RSD = 4926,11kn.
60999RSD= cca 4638 kn ,nije bitno sto kuna gore dole ali to je cijena ako se kupuje samo aparat.mene zanima ova za produžavanje ugovora.za n97 je vip imao 3 mjeseca ekskluzive,neznam zašto je još nema n900 u ponudi i dali ce biti kakve ekskluzive.frend iz nokije mi je rekao da neće.
mislim da je ovo prvo KATASTROFA.
ako ga ne pocnu sa prodajom u ponedjeljak onda zaboravite ovu godinu.
sumnjam da su uredjaji u hrvatskoj.reklamni materijal o n900 se jos nije pomakao iz skladišta.sjedi i skuplja prasinu.
jedina je dobra stvar dok dodje u nasu vukojebinu vec ce izaci barem dvije verzije novog firmwera.
Zar su ne organizirani u tolikoj mjeri da bi mob mogao doći početkom 1. mj, te time zbog tjedan dana kašnjenja propustili najprofitonosnije dane u godini?
Jer, kako vidim, očito si skeptičan i prema narednom tjednu... : (
ima li kakvih novih informacija. hoce li se mob pojaviti ove godine u mobisu ?
Ne vjerujem. Zvao Mobis u petak, skeptični su glede ove godine.
Stvari se odvijaju otprilike kako je laser prognozirao...
danas sam razgovarao sa frendom iz nokie i veli da su iskljucivi krivci za ovu zbrku gore navedeni uvoznici.isto tako kaze da su narucene kolicine za prvu narudzbu smijesne.kaze da on osobno zna vise ljudi koji su ga pitali za telefon kao potencijalni kupci nego sto su oni komada narucili. U engleskoj se navodi 7.1.2005 kao novi datum nadopune skladista a kod nas znaci oko uskrsa :cry:
ah, pa to ti je normalno..uvijek ces manje naruciti mobitela nego sto se ljudi raspituju...sve ti je stvar cijene...a mobitel ce biti perverzno skup tako da ce se dosta ljudi "ohladiti" a i kada dodje u prvom mjesecu vise nece biti one predblagdanske histerije...
ja sam se vec pomirio da ga necu vidjeti do 15.1. u ducanima... xD