Hvala H, i mislio sam da ne može..Šteta.
Pratim već taj forum, negdje si ga već preporučio pa sam pokupio link ;)
Printable View
Hvala H, i mislio sam da ne može..Šteta.
Pratim već taj forum, negdje si ga već preporučio pa sam pokupio link ;)
Poz, od danas mi neće instalirat bilo kakvu .apk aplikaciju na Pulse...
Da li se to ikome do sad desilo?
Rješenje?
Pogledaj zadnju rečenicu u tutorialu. :)
Evo i ja ubacio Vanilla... ali i nisam nešto baš zadovaljan očito sam negdje fulao...:hm:
Naime često mi se prikaže poruka "Sorry! The proces.android. acore has stopped unexpecteldly. Please try again."
Ima li tko ideje gdje sam omašio????
Mislim da se to i meni dogodilo samo jedanput nakon prvog paljenja, koliko često ti se to dešava?
Kad pokušavam nešto na glavnom desktopu (recimo dodati widgets, ili stisnem menu (na glavnom desktopu)), kada odem na groups u kontaktima
Da, to nije dobro :(
Jesi koristio ovaj backup program iz tutoriala (ne mislim na nandroid)? Ako jesi onda nemoj backupat aplikacije, sistemska podešenja i takve slične stvari jer može biti da je to shebalo postavke, backupaj samo ono najnužnije (kontakti i poruke)
I ako i dalje imaš problema probaj factory reset.
Izgleda da si opet bio u pravu...
Napravio factory reset i mislim da će sad sve biti OK! Malo moram još testirati ali misim da je to TO...
Al tesko je procitat tutorial...:angry: ugl , samo me hebe ovo za poruke sto nemam pop-upa kao na tmobajlovom...
ja po defaultu nemam servo search u vanilli androidu 1.2, ne kuzim kako, aj vi provjerite :S
ma ja sam ga pokušavao maknuti na sve moguće naćine u t-mobile romu, instalirao sam ga preko postojećeg na memorijsku pa se meni zato valjda pojavio u vanilla ROMu.
Moj bed.
Izišao ROM 1.7.
Novine:
- Built with my new MCR build process which reduces size and boost speed of the ROM
- Updated Busybox - ROM is now compatible with Droid Explorer
- Changed display of SSH password so it is no longer sucked into the user agent
- ROM is now fully odex'd - this will shrink your dalvik-cache, improve performance and generally make the world a happier place
- Titanium Backup is now in ROM. This can backup / restore your apps AND re-link them back to the market!
Pa nabijemga , jucer sam se patio da stavim ovaj , on danas izda novi :D
Ah, instalirao sam ovaj novi Vanilla 1.7 i mogu reći da nema značajnije razlike od prošlog.
Jedino što na početku ima više slobodne memorije na mobitelu (99MB) a ovo ostalo niš, neprimjetna razlika, kažu da je brži al je meni i prije bio brz, tak da ono...
I ja sam ga instalirao i dost dbr radi , ja zadovoljan.
Da li radi bluetooth za prijenos podataka?
Ako nije problem, uslikajte neki tekst sa Pulsom.
Bluetooth prijenos podataka radi.
Evo sad sam uslikao tekst, nečitljivo je, ja sam već rekao meni kao da autofokus ne radi, ali mislim da je svima tako, navodno je nova serija pulseva bolja al nisam ziher dal njih imaju već u hrvatskoj... :/
http://slike.hr/slike/12012010203016_72fc9.jpg.html
EDIT: Ispostavilo se da je problem bio u mojoj kameri, autofocus kod drugih normalno radi.
Jedno pitanje, razmisljam o upgradeu s Nokia E51 na Pulse i muči me par detalja: razmisljam o tome da mi ipak treba pouzdan telefon za razgovore a nigdje ne mogu procitati da li Pulse ima opciju speed dial (pridruzivanje kontakta nekom broju na tipkovnici), i da li ima govorno biranje. Takodjer me zanima da li prilozene slusalice imaju mikrofon?
Kakva je kvaliteta zvuka kod sviranja MP3ica, E51 dosta sumi kod svirke, no mozda je to do jeftinog adaptera 2,5 - 3,5 mm.
-Nema speed dial, pošto nema ni fizičku tipkovnicu, ali zato ima nešto još bolje, ima aplikaciju u koju možeš staviti prečace s brojevima telefona i slikom prijatelja koje najčešće zoveš.
-Za govorno biranje nisam siguran, trenutno ne koristim originalni firmware.
-priložene slušalice imaju mikrofon i tipku za prekid/uspostavu poziva, no nisu previše glasne.
-Nema nikakvog šuma (znam na što misliš, imao sam N95) , i adapter je kvalitetan, ja si na njega prikopčam Sennheiser sluške, s kojima je PUNO glasnije slušanje glazbe.
Eh, taj speed dial mi treba za biranje u autu za vrijeme vožnje. Njoku otključam, pritisnem broj i samo malo skrenem pogled s ceste da vidim jel uspostavljen poziv te se prebacim na speakerphone. Ako ima takva neka opcija ili trik na Pulseu puno bi mi pomoglo.
Ako nisam offtopic s pitanjem o drugom mobu, zanima me jel ima kakav oblik speed diala na Nokia-i XM5800 pa ako nema da prestanem razmisljat o alternativama? :)
Dakle izlaz ne šumi, to je dosta bitno. Senheiserice su već nabavljene uz N51 ;)
Hvala na odgovoru, idem googlat dal ima što o voice dialingu :)
EDITED: Prema usporedbi karakteristika sa T-Mobile stranica Pulse nema voice dialing. Nema ga niti T-Mobile G2 Touch. Nokia XM5800 ima.
BTW. ja bedak, logično je da nema voice dial pošto nema gumba za tu namjenu :creep:
Možeš si napraviti shortcut za određeni kontakt na home screenu...
Tako sam si ja napravio za 2 ljudi koje najčešće zovem.
E to bi zadovoljilo moje potrebe, 2-3 broja budu OK na home screenu. Izgleda da uskoro kaparim mob :)
Yay! Do travnja Pulse dobiva update na Android 2.0 :D
= Citat =:
Hi,
We are planning to develop the ROM 2.0 and 2.1, the ROM 2.0 may be released before April and at the same time we need to get approval from T-Mobile.
Customers can get this information from the T-Mobile website when the new firmware is released and approved by T-Mobile.
Many thanks.
Hmm, sad sam ozbiljno zainteresiran za ovaj mob, ali muči me još jedna stvar.
Isprobao sam jedan primjerak u T-centru i čini mi se da slabo hvata dodir na rubovima, posebno je teško pritisnuti space, backspace i ostale tipke u donjem i desnom rubu.
Je li to na svima tako?
BTW ako nekoga zanima mob se moze otkljucat za 20$ online