probaj tu skinuti neku. vidim da ima neki noviji upload od 5 mj.
Printable View
probaj tu skinuti neku. vidim da ima neki noviji upload od 5 mj.
probao sam i tu i opet isto
probaj ovo
pozz. ovako zanima me ako slucajno netko ima aplikaciju kojoj se ne sjecam imena uglavnom kad se aplikacija pokrene pokazuje dijagram koji pokazuje
rad procesora, stanje baterije, jacinu signala, i wifija ako ste spojeni.
ako netko ima eto ili je vidio bio bih zahvalan, ja sam imao i kad sam radio restore sve otislo...
Nešto kao System Activity Monitor?
Nova sam na forumu i jb sam iphon 3g al ne mogu skidat sbsettings molim pomoc
Nažalost, morati ćeš napisati više informacija....
U pravom dijelu foruma (potražnja iPhone aplikacija nije namijenjena za pitanja poput tvojega)...
I onda pričekati da ti netko odgovori...
SB Settings (ili Boss Prefs) se inače skida sa Cydie.
Ali, nemam pojma što ti uopće hoćeš napraviti- tako da ti ne mogu bolje pomoći.
pozdrav...zanima me naziv jedne aplikacije sto sam vidio kod frenda..radi se o tome da si sam napravis ajmo reci black listu ljudi od kojih ti mob uopce ne reagira kad ti dodje poruka ili kad te ta osoba zove s tim da kad otkljucas aparat vidis malu tockicu na vrhu ekrana da znas da imas sms.naravno onda mozes pomocu sifre koju si sam postavis procitati poruku.hvala unaprijed...
iBlacklist?
Anyring? ako netko ima link na njega, a da radi, ja sam ga skinuo, ali trial... :(
ili bilo šta čime nije komplicirano prebaciti moj mp3 u ringtone...
pa ja sam skinula any ring sa cydie i nije trial...probaj sa xsellizea....
zna li itko ima li gdje ova app a da radi na 3GS
moze neko postati aplikacije jutarnji i vecernji imam samo USA account pa ih nemogu skinuti..thanks
kaj tebi radi USA account???
meni ne...javlja stalno da su se promijenila prvaila i da uslugu mogu koristiti samo kada sam u svojoj zemlji, USA jelte :D
Stavi američku adresu. Meni sve uredno radi.
pa jesam...ali nista ne mogu instalirati...uvijek mi kaze da procitam pravila...i procitam i slozim se s izmjenama...i onda mi kaze da ne mogu koristiti uslugu izvan svoje drzave...
Moguće da nisi promijenila account u postavkama iPhonea- ako imaš i hrvatski i američki.
To se meni znalo dogoditi- da nisam promijenio (tj. logirao se) pa mi je javljalo grešku.
Ljudi trebao bih iGo za iPhone sa kartom Hrvatske, Mađarske, Austrije, BiH, Srbije i Slovenije. Tnx!
Imaš tu cijelu europu http://apptrackr.org/
htiio bi instalirat mms na 2g..3.1.3.jel mi može netko reči na koji način...hvala puno.....
znan ti jedini ako si vip
1) za internet :settings/general/network/cellular data network/u cellular data triba upisat
APN: gprs0.vipnet.hr
username: 38591
password: 38591
2) MMS :settings/general/network/cellular data network/cellu MMS triba upisat
APN: mms.vipnet.hr
username: 38591
password: 38591
MMSC: http://mms.vipnet.hr/servlets/mms
MMS Proxy: 212.91.99.91:8080
MMS Max Message size: ostavi prazno
MMS UA Prof URL: ostavi prazno
NAKON ŠTA SI SVE UPISA OBAVEZNO RESETIRAT Iphone