...ja sam na 34%...vozim Hyundai Tiburon V6,a u garaži imam Nissan 240sx,Auti A3 i Audi TT...
http://www.imageuploader.net/images/851643XxX_xxx.jpg
...novi screenshoot: http://www.imageuploader.net/images/715757drift_xxx.jpg
Printable View
...ja sam na 34%...vozim Hyundai Tiburon V6,a u garaži imam Nissan 240sx,Auti A3 i Audi TT...
http://www.imageuploader.net/images/851643XxX_xxx.jpg
...novi screenshoot: http://www.imageuploader.net/images/715757drift_xxx.jpg
Ja neznam al imam samo 206 s kojim sam poco vozit, pa sam kupio onog americkog dzipa kojeg sam zamjenio za hjundaija. Al ne dobijam nikake nove aute Preso sam neki mozda 15%.
Vidi vidi ti njega on vozi s upaljenim svijetlima mislim da to s mojom grafuljem nece da moze :(
...koju imaš...ja teram na Radeonu 9200-reza 1024*768 sa srednjim i velikim detaljima(mješano je pa ne znam ni sam)...
glupani americki neznaju stavit nist osim japanskog i americkog smeca
miata je vec isfurana,tiburoni,rxice---ma kakve su to gluposti,???
pa jesu oni culi za M3??S3?(okej ima A3) Calibra???156ica?Clio sport???vectra gts??golf v5/6???206 rc??
vrazji eurofobi
ja jako poštujem japance, ali izostanak europskih autiju kojih stvarno ima jebenih (gore nabrojeni neki...) je stvarno veliki minus za NFSU2.
jeste a sta se ima sredjivat kod m3, s3 ? to su vec nabrijani modeli serije 3 i A modela... ovdje (amerika) sredjuju vecinom aute koje su u toj igrici na taj nacin ( riceri ) slabo se vidja clio sport u americi, 156 i oni rijetki koji to imaju ne bacaju pare na muflere i ta sranja... honda civic, mazde i ta auta u igri se furaju ovdje... jednostavno kao sto rekoh slabo se vidja M3 sa neonima, onim muflerima koje cuje u daljini 20km etc....
sad mi netko pomozi, kako da otkljucam one upgrejde za body kit, spojlere i por dodatke za motor... trkam se vamo ko lud ali slabo se otkljucavaju stvari
A jel se utrkuješ sa onim tipovima po cesti? Ja sam tamo najviše uniqe stvari dobio kao npr. karbonski spojler u dva dijela, karbonski wide body kit, NOS stage 3, i još par stvari
Može malo detaljnije kao se mogu utrkivati s njima?
dođeš do nekog na cesti (svi potencijalni trkači se vide na mapi u donjem lijevom kutu kao strelice, ali boja im je drukčija nego tvoja strelica, a skužiš ih isto i po tome jer nisu taksiji, kamioni ili đipovi koji samo smetaju na cesti) pa mu priđeš straga ;) i kad čuješ zvuk kao da je zazvonio mob i vidiš da su se njemu upalile štop-lampe samo stisneš enter i onda ti se tip javi u stilu 'odrat ću te ko p*čku' i krene trka. Onaj koji je prvi bira smjer vožnje, drugi ga naravno slijedi, a poanta je da mu pobjegneš na bar 300 metara, što je dosta teško (bar dok ne skužiš malo trikove).
Preporučam utrkivanje na zaobilaznici oko grada jer je tamo lakše pobijediti, pogotovo ako navučeš frajera da se sudari s nekim...
Ili jos lakse i pali dok trepnes:
Samo se malo jace zaletis napucas ga u guzicu on odleti u pm ti lupis enter, F1 sta ko vec stiska i dok se on snade gdje je ti si vec na 500m od njega :) :) Pali 100%
Ili druga caka da malo manje vas auto nastrada:
prides mu s boka zaneses mu zadnjicu on se izvrti a ti si hay di hay :) :)
e to zadnje je OK, ali ovo da ga napucaš baš i ne uspjeva uvijek jer se i ti moš sjebat a i gadno usporiš...
Ma GForce2 MX400 64MB :(= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...ja sa *prešao* sa 70% of Game Completion Status...i nemam više utrka...svi dijelovi otključani,osim Wide Body kitova...
I ja isto. Bez veze. Jel imaš otključano ona vrata prema gore, neonke u gekepu i motoru? Meni nisu. Čak mi pola stage 3 dijelova nije otključano
pokusajte naci utrke koje nisu ucrtane na mapi! One donose stage 3 parts!
Od kad sam ju stavio na komp, ludim. Nije da ju pretjerano puno igram, ali mi je jurnjava non-stop pred očima. A to sa street challengom mi je najbolja stvar. Ja se recimo često koristim taktikom da kad vodim, bacim oko na kartu i ako mi je opponent blizu, na prvom zavoju naglo skrenem, tak da ovaj se ne snađe i najčešće produži ravno. Dok skuži gdje sam, 300 m je iza mene.
Da jel ima ko ta vrata prema gore kak izgleda de opalite koju sliku da vidimo?
Gdje se nalaze sejvovi igre?
Jel netko ima europsku verziju NFS-a? U njemu su Opel Corsa, Civic Coupe i još neki auti
...sve mi je otključano,osim Wide Body kitova...al skužio sam kak dalje...kad odeš na Karijeru,nemoj ići u grad (na Explore),ostani u garaži,i idi na World map i tamo ćeš vidjeti koje staze nisi prešao...kužiš šta hoću reći...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
...a za Stage 3 dijelova,moraš otići u zadnji dio grada,onaj koji ti se najzadnji otključao,mislim da je Coal Harbor West...
Ajme jesam se tu namucio! Otkljucam 3. ECU - nigdje ga nema, vec bio odustao... Dok nisam slucajno otisao u najdonji na mapi Perf. Shop.... U centru ga nema :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Inace vozim Civica i A3... Dosta je dobra igra ali nekad TAKO VARA!!!
Kad bi bar mogao izbacit neke aute iz garaze- se moze to??
Ja sam si sad sve fino otključao ali ponestalo love. Imao sam 80 000 i sve spisko. Gdje ću sad zaraditi lovu? Pas mater. Ak se utrkujem s onim tipovima na cesti treba mi pun qrac vremena
Ja uopce ne dobijam nikake aute?!?!
Gdje se nalaze sejvovi igrice??
Odeš u Car Lot i biraš koji ćeš auto= Citat =:
Izvorno postao Šile