hvala :) to mi se par puta dogodilo :D :D :D hahahaha pa nisam znala kako sam uopce to otvorila :D sad znam :) :)
Printable View
hvala :) to mi se par puta dogodilo :D :D :D hahahaha pa nisam znala kako sam uopce to otvorila :D sad znam :) :)
dali netko moze pomoci :
imam iphon kupljen na filipinima 3g imao je softwer 3.0 i radio je ok. sa svim hrvatskim sim karticama , zelio sam postavit novi 3.1.2 i nakon instalacije trazi da ubacim sim bez pina za aktivaciju iphona, a iTunes obavjestavaju " sim card inserd in this iphone does not appear to be supported" i " only compatibile sim cards from a supported Carrier may be used to activade iphone or visit a supported Carrier s store to receive a replacement sim card."
dali netko zna rjesenje !!!!!!!!
morat ćeš nabavit karticu od tog operatera s filipina na koji je bio zaključan. ebay
Proćitao sam dosta tema o iphoneu ali sam ipak malo u nedoumici što je najbolje napraviti,imam ,3gs 32 gb t-mobile zaključan,sa 3.0.1.serijski broj xx932 ,modem fw 04.26.08 pošto imam i vip karticu valjalo bi ga osim jb i otključati ,naime ako ga dignem na 3.1.2 ,jel ga mogu otključati pošto sam ga sa blackra1n jailbrekao ,i dali će uvjek nakon gašenja biti potreban spoj na jailbrek da ga mogu upaliti.Uglavnom molim preporuku što je najbolje za mene pošto mob još nije diran,samo sam se prijavio na itunes.pozz
pozdrav..
ovako, makar veliki obozavatelj wm mobitela, produzenje pretplate pa uzeo iphone 3gs 16gb..
najvece mane su mu bile nedostatak navigacije, i stvarno sto nema lampicu za kameru al sta je tu je..
pa me zanimaju neke stvari:
1. najbitniji program bi mi bila navigacija i stvarno odlicno sto je Igo dosao i za iphone,
kolko sam skuzio nejde nikako ovako na njega free, nego se mora jailbreak-at jel?
cuo sam price da se ovi noviji ne mogu tako jednostavno,
no tu se pise da ide bez problema..
verzija je 3.1.2 (7D11)
modem firmware 5.11.07
, ima li kakvih bugova nakon jailbreaka, ili samo pratim ovaj postupak:
http://jailbreak.bloger.hr/post/blac...k/1811568.aspx
i pisalo se da se ne smije kasnije ugasit iphone, sta se događa kad se iphone ugasi, ima li kakvih gresaka il se samo ponovno pokrene.. i dal se odmah otkljuca na sve mreze il ne(makar mi ovo nije tolko bitno jer mislim koristit 098)
i kakva je situacija s garancijom? gubi li se garancija, ili se jednostavno vrate stare postavke i da garancija vrijedi(jer steta da izgubim garanciju posto je mob novi).
2. kako se prebacuje imenik sa sim kartice na mobitel, jer vidim da nece ocitat brojeve sa sim kartice..
ovo me za sad zanima, da netko ukratko napise samo odg za prvo pitanje da vidim dal mi se isplati zadržat mobitel dok je jos novi.. lako onda kasnije polako citam i proucavam..
hvala
edit: ups,u krivu temu sam stavio post
1. Mogu se jednako jednostavno, čak i jednostavnije nego prijašnji firmwarei.
Upališ program i stisneš jedini gumb u programu :D
ne možeš fulati da hoćeš ;D
Kada se iPhone ugasi, moraš ga prikopčati na kompjuter, upaliti blackra1n i stisnuti make it ra1n, i pričekaš minutu da se upali.
To je tako kod novijih 3GS- a.
Sam JB ga ne otključa, za to trebaš:
Gubi se garanancija, ali samo ga restoreaš (stisneš gumb restore u iTunesu) i svi tragovi JB- a nestaju. Garancija opet vrijedi.= Citat =:
Uđite u Cydiu (čekajte da se učitaju sve gluposti, ako pita za update- napravite kompletan update), Manage, Sources, Edit, Add, upišite http://blackra1n.com i stisnite "Add Source".
Pičekajte koji trenutak dok potvrdi izvor, i sada možete nastaviti.
Stisnete na tab "Search", upišete blacksn0w (0 umjesto o :)).
Instalirate blacksn0w, restartate (ugastite i ponovno upalite mobitel) mobitel i imate dekodiran mobitel.
Moguća je pojava problema sa WiFi povezivošću- rješava se: Settings> General> Reset> Reset Network Settings i restart mobitela.
2. Settings> Mail, Contacts, Calendars> Import SIM contacts
ja imam problem jer mi neradi WI FI
pokusao sam ali ni to neuspjeva, izgubio sam wifi kada sam firmaware 3.0 prebacio na 3.1.2 , uspio sam firmaware vratit na 3.0 ali idalje sam bez wifi-a.
Hvala na pomoci.
Ja sam obrisao blackrain i radi wifi.
Kako si obrisao , mozes malo objasnit.
Imate li kakvih informacija o TurboSim kartici za iPhone 3G OS 3.1 ?
Takodjer, ukoliko ne bude radilo dobro moze li se iPhone nakon instalacije OS 3.1 ikako restoreati (vratiti) na stare tvornicke postavke (tako da ga bar mogu koristit sa starom Turbosim karticom koju sada koristim)
Unaprijed hvala!
P.s. Zasto mi je rečeno da se ne moze sa TurboSim ići na 3g nego samo Edge?