On će jedino u toj ediciji i dolaziti samo što kod nas neće biti 32GB verzije već samo 16GB.
Printable View
X6 stigao u Tmobile!
Cijene od 998 kuna...
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=NOX6
nije los,mozda nekako dodjem do njega...
zanima me,zbog tog ekrana koji ima,se moze na njega stavit folija,zastita,bi radio s time..?
Mislim da mob ne može raditi puno brže od 5800 pošto imaju isti procesor i količinu rama.
I drago mi je što je ovi music kod nas nedostupna, barem mu je cijena dosta niža.
imal sam prilike danas ju probati i nije me bas dojmila .... solidan telefoncic al nis posebno ista 5800 ali tanja puno....
Dosao je i meni X6 doma na par sati..
Ugl mobitel se solidan!
Stavio sam puuno pjesama (sveukupnog trajanja cca 3 dana) i odma sam primjetio da sporije mjenja pjesme (na shuffleu) i da dosta dugo pretrazuje (kada trazis neku pjesmu)...
Internet je super, dosta je brz, ali ko i na nekim Smartphone mobitelima nekad zna pisati "Memorija puna, ugasite neke programe i probajte ponovo" :-/
Tako da nije za dugotrajno surfanje (nisam isprobao Operu, mozda je kod nje drugacije).
Touchscreen je malo bolji od XM 5800, brze sve radi.
Sve u svemu mobitel je solidan. Prvenstveno je za muziku (dobivene slusalice su savrsene), a za video mi se i ne cini tako dobar..Stavio sam filmic sa N96 (koji na N96-ici izgleda fenomenalno) na X6 i nisam nesto ocaran.
Moguce da je to do konvertera, a moguce isto da je to napravljeno za N96 rezoluciju.
Pisat cu jos kada malo bolje proucim mobitel.
ma ja sam mogao dobiti x6 za 298 kn na 2 god. ali mi se više isplatio 5230 za kunu na god.:)
Mišljenja sam da je bolje uzeti sad SE Vivaz kad dođe u t-mobile nego x6 jer će biti u istom cjenovnom rangu a vivaz daje bolji proc. 720 MHz, grafičku SGX, HD video, 8 mpx...
Ma sada i ja znam kada je naš t-mobile ufitiljio cijenom po njihovom jer nije vivaz toliko skup vani. Al šta ćeš...ovi sad nema šanse da će mu spustiti cijenu pa je ipak bolje x6 kupiti!
jel se zna hoće li i kada doći X6 u VIP, ili će biti samo u t-mobileu
Dolazi i u VIP.
Za nove pretplatnike uz model 50 i TN 1899kn.
Naravno veće tarife jeftiniji uređaj.
prekjučer je uzeo...dobar mobitel...kavalitetan ekran...sve u svemu ja zadovoljan...
sad sam gledao na netu. i koliko vidim to je ona verzija 0d 16GB, i uz produzenje ugovora se moze samo uzet. a na mobisovim stranicama pise da dolazi uskoro.
Ja sam vidio danas ponudu od SE-Marka, cijena je 3300 ili 3400 ne mogu se sjetiti točno.
mene zanima kak ovo čudo hvata fotke u usporedbi s nekom SE k serijom
planiram ga ubost tam oko 1.-2. 4.
probao sam ga u t-centru, AF radi ok, onak, u 5 min sam probao pootvarati i probati što više stvari i onak, nisam našao ništa što bi me smetalo onak na brzinu, tak da, vjerovatno ga uzimam
isto tako, touch screen mi je odličan
iako je kapacitivni, na dodir se osjeti kao da se pritisne tipka, nij mi to baš jasno o čem se radi...a piše da je otporan na grebanje
jel uzeo tko nokiu x6, da napiše nešto o njoj, da čujemo dojmove, mišljenje
ja ću možd uzet prekosutra, pa, ak se to dogodi, napisat ću koje slovo
inače, evo malo detaljniji rivjuv
men se sve čini ok, par puta sam probao kako radi i sve mi se čini ok, nisam stvarno našao ništa što bi me smetalo
Nije mi jasno zašto bi netko uzeo x6 kad je u VIPu na 2g pretplate N97 1599Kn, a x6, koji je lošiji u svakom pogledu, 1699Kn?