zato što se šupkaš? :creep::dunno:
Printable View
@GoGs Ovaj tvoj post gore je upravo ono što pod svaku cijenu želimo izbjeći ovdje na forumu. Provociranje, prikrivena uvreda, potpuni offtopic i moglo bi se čak reći da je i spam.
Kad bi ti sad zbog tog posta bio kažnjen (ja te neću kažnjavat, koristim te samo kao primjer) odmah bi bar njih trojica skočila i digla galamu kako smo pretjerali i kako ti nisi ništa loše mislio i pljuvanje po vodstvu ovog foruma bi se i dalje nastavilo.
A znamo dobro i ti i ja da ti je namjera bila povrijedit onog čiji si post citirao i izazvat reakciju kako bi ti postao žrtva.
I molim te nemoj me osporavat, ne vrijeđaj i svoju i moju inteligenciju. Jednostavno nemoj više tako, nema smisla.
Smuchac daj malo oladi i shvati da nema ovdje VAŠIH i NAŠIH
nego smo SVI MI ZAJEDNO ti koji čine ovaj forum!
Nitko nije otporan na "dizanje tlak" a kako vidim ni ti koji baš nisi "mamino zlato" u pogledu toga!
Ako obavljaš posao koji si se dobrovoljno prihvatio malo i ohladi glavu jer ovako se može svaki dan u tjednu. :angry:
Totalno se slažem, zato i ostali forumaši onda pate zbog tenzija na forumu!!!
Totalno ne primjereno i uvrijedljivoga naputka! Nimalo zabavno ili smiješno.
Stanje je u ovoj temi je za plakati.
@onome tko je digao ovu temu (i1969i)- tvoja tvrdnja o tome da su moderatori krivi za stagniranje nema nikakvih temelja,MODERATORI NISU TU DA REANIMIRAJU FORUM VEĆ DA PROVODE PRAVILA (pogledaj na wikipediji značenje forum moderator).
@Vuki nema te teme u M#F#O a da se ti ne pojaviš i kreneš s potpaljivanjem i provociranjem,prema tome jedino ti je cilj s takvim akcijama temu preusmjeriti u neki treći smjer.
Ovo je trebalo zatvoriti kad se tema digla iz pepela s debelo dobrim objašnjenjem.
Hebo vas, ovo više nema smisla.
Ja konstantno vidim 3-4 ljudi koji ovdje imaju nekaj protiv modova. Ako je to "većina " foruma, onda smo u banani :D
Kako je već rečeno milijun puta, ako ti se ne sviđa ovdje, Bože moj, ima pun kufer drugih foruma... Baš me zanima kak bi srali tam...
Zato dajte zaustavite ovu trakavicu i stavite lokot. Gotovo. The End. Finito. Basta.
:tclosed::tclosed:
jesi ti otvorio mario ovu temu ili ja ? daj se opusti malo!
pusti da ljudi napisu ono sta im smeta kad se stvorila prilika da mogu i kad netko od modova procijeni da je izmaklo kontroli oni ce to kao i obicno vrlo brzo rijesiti...