ma ja iskreno sumnjam da ce ga sada pustiti :)
Printable View
A psmtr, preskočio sam petu, da. Brojao sam tera, exa, a zaboravio na petu...
A bože moj, jedan kablić promjera Tokia više ili manje... :D
@viper: samo ti copraj... da ti ja ne pustim ulje iz kočnica malo :D
editirao sam post. zajeb. ispada da je jedan kabel dovoljan
mbit=10^6
milijun mbit= 10^12. to bi bio terabit čim potvrđujem da će nam radost svima donijet jedan jedini kablić debljine vlasi kose i manji
Kak smo zachatali thread... Kad Frish dođe ima da nam se nataslači keve svima po redu
ma, ima ona neku staru nokiu pa nek joj vibrira ak treba, ja čekam update koji dolazi uskim putem
ubit ce nas Moderatori .)
Hoće 100% :D
Ja bih obrisao, ali nemam više prava :/
Frish, jedan zvanični SORRY za sve ovo što smo nas.ali - i za sve što ćemo još natrubiti...
Ali ako mi ovaj itunes nastavi govoriti da nema apdejt, pa obrisat ću mu tri DLLa pa nek si misli... Škrtica lažljiva...
brzo sticite Update :)
milsim da je više nego očito da zaje...
viper posto znam da si rekao da i ti imaš 3.0 gm wtf, meni samo javlja da mi je ova verzija latest. klikčem ko sumanut na update cijelo vrijeme
OK, logika... ako je viperu stvarno krenuo DL, a meni javlja da ima "current version", to znači da je onaj gold bio ujedno i final, da je i dalje softver verzija "3.0 (7A341)"... Ili griješim?
moramo čekat njega jer downgrade možeš napravit samo preko itunes8.2beta šta mi se ne da radit nikako
Hmmm... a koja je fora s downgradingom? Ima netko link gdje piše, da ne guglam okolo... Čisto da se informiram...
ma stvar je u tom da su neke stvari oko usb-handlinga prčkali na 8.2 final dok su na beti bili oni s 8.1. tako da ti treba 8.2 beta da ga možeš uopće u dfu u bacit pa downgradeat. daaaaaaaaaaaaaaamn
Shit. A onda ništa, čekam prvu informaciju koje su točno verzije softa i basebanda, pa ćemo vidjet dalje...
I ne, nemam iTunse 8.2 beta. Ima netko linkić?
A s druge strane, ako napravim onaj RESTORE... to bi moglo dignuti "pravi" 3.0 ili griješim?
Final? A gdje toga ima (bez DEV accounta, naravno)?
Sorry, imam 8.2.0.23, to je valjda to...
kako ne, sa final ne možeš downgradeat. sa betom možeš. itunesa, ne softa za iphone