iskreno sumnjam da je zbog toga,pa to su mali komadici plastike sa malo metala :D
Printable View
3.5 je mogao ić na vrh kopji je prazan a na mjesto adaptera s.e. ovog je mogao mini usb,no ipak ne mislim da je to velik nedostatak,mogli su, nisu opet uređaj je i više nego impresivan u ovoj fazi.
a cijenaneće biti pristojna sigurno,ispod 5k -nema teorije
Ne zaboravite da nije dovoljno samo staviti priključke na kućište već da u tom slučaju morate preraditi veze na tiskanoj pločici i na nju ubaciti dodatnu elektroniku, a to onda znači i drugačiji izgled.
Drugaciji layout na plocici da, ali dodatna elektronika nije potrebna. Izlaz na FastPortu su izravno kompatibilni sa obicnim 3.5mm konektorom.
Sto se tice prostora, buduci da su mogli ugurati 3.5mm u iPhone (koji je stvarno tanak) te raznorazne iPode (jos tanji), ne vidim problem ni ovdje...
No dobro, u svakom slucaju, mobitel se ne sastoji samo od konektora, pa mozda da krenemo o drugim stvarima, da ne bi ovo postala tema o konektoru za slusalice.
kao što rekoh mobitel je dobar, ali jednostavno ne volim mobitel samo s touchscreen ekranom....
a sve ima svoje prednosti i mane.... meni se ne sviđaju mobovi koji imaju
touch screen a nemaju stylus, jel za neke stvari kao pisanje sms-a je duplo lakše koristiti stylus
Mob nema stylus O_o? Baš šteta... A to mi je jedan od većih problema.
vjerojatno će imati dobru tipkovnicu*
i razmišljah malo...budući da je ovo sam vrh ponude multimedijalnih blabla gluiposti postoji mogućnost i da će ga isporučivati sa bežičnim slušalicama?
to bi olakšalo stvari+ nema zajebancije sa 3.5 raspravama
Odlična ideja!
Ali ipak mislim da od toga neće biti ništa.
pa ne znam, zapravo stvarno zvuči kao jedna od realnijih opcija,jer ipak ovoga puta... nude nešto što im je predstavnik na tržištu,najbolje što (trenutno) nude
obratiti pozornost na slušalice ^^ http://dailymobile.se/2009/02/22/vid...dou-demo-tour/
takve već imam jel su došle uz Xperiu;) i moram priznat da su jako dobre!
ove su bezicne, bar na videu
? na kraju ljeta ako ne i kasnije će se tek pojaviti na tržištu,kod nas sigurno pred božić tek
Zašto, o zašto nema tv out? Kme.
Da pogodim, SE će i uz tih 12MP staviti da kamera snima video u neku mizernu rezu i to još u 3gp :rigo:
Sve mi smrdi da će ovo biti još jedan SE uber specifikacijama koji je u praksi totalno razočaranje. Još od vremena K750 nisam naletio na SE koji mi se sviđa. Zašto nisu još tjerali K750 look neko vrijeme? Taj mob je izgledao savršeno, nikad nisam vidio ljepšeg, poklopac za kameru je bio predobar.
Apropo veličine, meni ne djeluje veliko, dapače, mišljenja sam da su današnji mobiteli premali, TyTn je mob prave veličine i debljine za mene ;D
I garant će SE opet imati neke nagradne igre s temom klepanja naj slogana koji sadrži "Aj du" :tomato:
Kvragu. što više gledam ove high end mobitele kojima fali hrpa stvari, to mi se više čini da je LG Renoir za soma i po definitivno najbolja kupnja :bat:
i na xperiji je 30 fps ali 3gp
O tome i govorim. Kad sam krenuo gledati specifikacije Xperie, bio sam "Wow, to je moj sljedeći mob". I onda sam vidio specifikacije kamere i krenuo tražiti dalje. Nabijem ja te najjače brendove kad guraju modele koji koštaju 4-5 i više somova kuna a imaju hrpu nedostataka, dok jedan LG, po kojem svi nešt pljuju, izbaci mob koji ima sve kak spada a košta relativno malo. Kad usporedim LG Renoirove mogućnosti i cijenu, svi ovi high end modeli mi se čine kao bacanje para.
Da se razumijemo, nije mi namjera reklamirati LG niti skretati s teme, već jednostavno duže vremena gruntam koji mob uzeti, i kad sve odvagnem, Renoir je daleko u prednosti. Najveća zamjerka koju imam je to što nemrem puštati flac s njega, a na većinu drugih mobova imam hrpu zamjerki.
remoir ima jako loš os ne u smislu za k.... je nego nije toliko bogat mogućnostima kao xperia koja ima wm, idou će imati symbian, stoga... renoir je odličan model ali da mi je toliko bitno 30 fps u 3gp-u ili ne za xperiu, nije. da mogu birati i mijenjati mob svakih 6 mjeseci uzeo bih sada xperiu prije renoir-a... cijene nisu niti slične no xperia ima puno prednosti
idou će vjerojatno kao što je predator rekao imati boljih 30 fps ali i svaki nedostatak bi mogao biti zanemariv jer je i ono dosada najavljeno dobro,a nije kraj