Zadnjih par dana svako malo dolazi upozorenje o spajanju iz drugih regija (ugl SAD i Njemačka). Dobra opcija. Pošalješ si security code na mail, ukucaš i promijeniš login šifru. No ak se tak nastavi, počele mi se budu mješati šifre u glavi :p
Printable View
Zadnjih par dana svako malo dolazi upozorenje o spajanju iz drugih regija (ugl SAD i Njemačka). Dobra opcija. Pošalješ si security code na mail, ukucaš i promijeniš login šifru. No ak se tak nastavi, počele mi se budu mješati šifre u glavi :p
Facebook sigurnost: 10 opcija kojih svaki korisnik mora znati
Code:http://www.facebook-hrvatska.com/facebook-pomoc/facebook-sigurnost-10-opcija-kojih-svaki-korisnik-mora-znati-99/
Ma koji su to idoli nekome kradu račun i uživaju a nemaju nikakvu korist od toga....
Kakva god šifra bila dugačka može se lako probiti facebookova zaštita jer je jadna....
Uključiš SMS verifikaciju i to već postaje malo teži slučaj pod uvjetom da ti password nije rođendan od bivše. A ni https ne može škoditi.
evo i frendu su provalili na fejs :D
uglavnom, imao je gmail spojen sa fejsom, njegova sifra nije promijenjena... sada su stavili da je mail na fejsu yahoo...
ne znam je li dobio na gmail nekakvu obavijest da mu je mail promijenjen (valjda je trebao)...
uglavnom, jedina mogucnost je javiti se preko fejsa da je racun hakiran... koje informacije traze, ako netko zna, da se dokaze da je to njegov profil?
zasto jednostavno ne stavite svoj broj telefona ili tablicu od kola niko nece moci da je provali
@ veky2001: Dobrodošao na forum! ;)
1. Tablice s kola i broj mobitela ti najmanje 30 prijatelja zna. Jel to dobra šifra?
2. Ne postavljaj prije nego smisliš niti ne piši o stvarima koje se direktno ne tiču teme,a budeš li imao potrebu,novu temu s ispravnim naslovom otvori na odgovarajućem mijestu.
Hvala i ugodan boravak na cafe.mobil forumu ti želim. :wave:
Imao sam jednom situaciju da mi je netko provalio u face. Neznam ni sam kako imam kombinaciju od 13 slova i brojeva. Srecom je smao promjenut mail i lozinka pa sam mogao preko SMS da promjenem pass. Zna li netko kako se zastiti, je li dovoljno imati jaku lozinku
Dobro vece...sinoc je na zalost i meni hakovan fb i e-mail.Obratila sam se gospodi za povrat e-mail-a pa jos uvijek cekam odgovor.Zamolila bih ako iko moze da mi pomogne ili da neku informaciju,po mogucnosti ako je moguce da hakujem svoj profil nazad i kako da to uradim?Unaprijed hvala..
biste li mi mogli pomoci,provaljen mi hotmail i korisnicki racun na fb i prominjene su lozinke...kako bih ja izbrisala taj profil ili da ga ja provalim i izmijenim sve i povecam sigurnost dok ne bude prekasno za to...hvala :frown:
Kako se uopce "provaljuju" fb accounti? Imam fobiju od spajanja na tudim racunalima (najvise me zivcira spajanje youtube i gmail accounta pa moram paziti da se ne zaboravim odlogirati) a kamoli na "javnim" mjestima..
Hotmail i Facebook imaju kakvu takvu podršku pa se javite njima ukoliko je potrebno. Na javnim mijestima ja ne idem na web stranice koje zahtjevaju login i ubacivanje mojih podataka,a ako sam prisiljen,današnji web browseri imaju incognito browsing mode ilitiga način surfanja koji je ostavlja tragove...