neznam zašto al osjećam se ko uljez ovdje! ;D
Printable View
neznam zašto al osjećam se ko uljez ovdje! ;D
neki dan kupih ovo
D915GAV Pentium Motherboard
P4 3GHz HT
512 Ram
Ati Radeon X300 128MB
160GB SATA Hard drive
ma ja moram napravit popis svih stvari kojim sam nadogradio comp...
Ja imam:
768ddr-Samsung
Sapphire Ati Radeon 9800-128mb
1.7ghz(p4)(USKORO 3.0GHZ)
DVD DRIVE
CDRW DRIVE
CD DRIVE
GIGABYTE MK1000
Doom 3 mi radi odlicno s display opcijama postavljenim a na high,Nfs2underground mi isto leti,uglavnom sve leti...
RAVEN SHIELD RULES
A ovo je moja konfiguracija:
P4 2.4 GHz Prescott
512 DDR
Gigabyte motherboard
Sapphire ATI Radeon 9600 XT 128 mb
dvd rom
dvd-+rw
Segate baracuda 120 gb s-ata
I jel dobra? Kupio sam ga na početku školske!!
Sve igre mi rade na high,kao naprimjer:
FAR CRY
Proevolution soccer 4
Medal of honor:Pacific Assault
NFS 2 :spin: :thumbup:
XP 2800 @ 2.3
512 DDR
Leadtek GF6800 (@ 16,6)
Barracuda 80GB
DVD
CD-RW
Chieftech 420W
Ide fino :thumbup:
Trebo bi i ja kupit neki dvd snimac....
I ja isto! Al neka cijene još malo padnu, strpit ću se...
Pa cijene su trenutno čisto povoljne... No dođe mi kao bacanje love, ionako sve držim na hardu, više-manje ;D
a kad hard rikne..a a aa..belaja onda...
ko npr. meni neki dan... :D
fala bogu da neam nis nepovratnog ;)
Ja vjerujem Seagate-u ;)
još par dana pa ću ja svoju novu konfiguraciju objavit;D
Ma ja cu vjerovatno ubost nestoovog vikenda, nisu dvd rw tako skupi, mozes naci dobrih za $80...
imas ih za 600 kn. pogledaj u hg- spotu sigurno ces nesto naci. ja si iso mislim kupiti dvd pržilicu, prvenstveno za przenje filmova i igrica, za sve ostalo dobra mi je i moja obicna
lg 52x24x52
@the man hgspot svoje poslovnice jos nije otvorio u kanadi :)
btw kaj jos nemate dvd przilicu? pa di vi zivite :D nabavite pionirku. it kiks ass
dobro nisam skuzio da player4ever zivi u kanadi.ali to sta sam reko ne odnosi se samo na player4evera nego na sve koji citaju ovaj forum :thumbup: :thumbup: :)
istina nemam ali uskoro dl pioneer dolazi i u moj dom;)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
a cuj, hgspot se izbjegava kad smo vec kod toga. kupuje se u linksu ili vemilu...
ja znam otic koji put u hgspot ovako iz fore jer je velki prostor za razgledavanje, a dobro kupio sam kod njih monitor i ok je
gle neznam zakaj bi se hg spot izbjegavao......
ja sam ali baš sve svoje dijelove kompa
tamo kupio i nemam ni jednu primjedbu
i naravno tamo ću i dalje kupovat;)
netko ima srece.....
najvise ga treba izbjegavati zbog guzve i cekanja proizvoda jer meni to vise ide na k
mog su frenda tamo htjeli naveliko zahebati , platio je komp 12000 kn, ono jos ja se cudim kako ga je masno platio a niš opasno od konfiguracije. 2800+ athlon, ati 9600 xt obican monitor.... i kad on jos jednom malo bolje ( 1 tjedan nakon sto ga je kupio) pogleda katalog nije mu trebao stici obican monitor vec lcd. onda je otisao tamo i dali su mu ga + sto su mu dali opticki mis i jos neke glupost da ga utijese. vjerojatno nisu n9 oni to namjerno napravili . ali kako vec ........... :evil: :thumbup: :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao damgol
ma.....kad god sam ja u hgspotu tamo je jedna opca zbrka, previse ljudi, previse posla imaju i onda se ljudi ljuti ovo ono na pultu za predaju robe se ceka.... recimo subotom, strasne guzve a i nekak mi to sporo ide...
no... svejedno svaka im cast puno se para tamo vrti
pa mislim da uvijek kad nečega puno kupuješ trebaš provjeriti jesi li sve dobio....
a da ne valjaju kao dućan nebi ni imali toliko posla zar ne?
po meni je tamo najveći izbor za nadogradnju kompa i najviše mi se sviđa onaj
dio gdje su monitori da odmah vidiš koja je razlika ne samo u kvaliteti nego i u
prikazu onoga što kupuješ a ljudi se stvarno trude uz sve te gužve da ti daju
baš ono što ti tražiš ili da ti pomognu zamjenit.....
kao sto sam rekao... guzve me odvracaju od tog ducana.. no unatoc tome bar jednom mjesecno sam tamo, odem sfrendom gledat malo jer je ogromni izlozbeni prostor.
kak ne pa prica se po forumima kako imaju losu robu kako ovo kako ono a i proglaseni su ducanom sa najvise primjedbi kupaca. sto nije ni cudo kad su najveci ducan sa hrpom proizvoda logicno da ce imat vise prituzbi no ostale trgovine
ma do samo priča konkurencija jel je ljubomorna
a normalno da ima reklamacija kad imaju najviše prometa;)