You Tube možeš gledati preko iPhonea.
Printable View
You Tube možeš gledati preko iPhonea.
Tnx.
Znaci preko te aplikacije mogu gledati youtube a slične servise ne mogu vidjeti?
npr. redtube :) ?
isključivo i samo youtube.
apple je dao cijelu bazu podataka youtuba prekonvertirati da bi ovo uopče radilo na iPhonu.
bezevze... nadam se da ce izac neka aplikacija s kojom ce se moc surfat u punom profilu :)
Zanima me,dali će kod nas u T-mobile-u doći u prodaju iPhone u bijeloj boji?
u kojem mi formatu moraju biti filmovi da ih mogu gledati na iPhoneu?? i preko kojeg convertera ih mogu prebaciti u taj format
Mora biti *.mp4. Upravo sada trazim neki converter da vidim kako bi filmovi mogli izgledati na ajfonu, ali sve sto sam nasao je realtime covnerter jedan besplatni, koji konvertira kako film ide... Hebeno sporo...
probaj s videora... ja sad nekaj kemijam
kad instalirate aplikaciju "MxTube" možete filmove koje gledate na youtubu skidat na iphone u obliku video file-ova
- puno više informacija za početnike ima na mackorisnik.forum-u jer su se tamo ljudi dosta potrudili oko toga
- inače primjetio sam jedan dobar zajeb koji su napravili ovi u t-mobil-u, svi iphonovi 3G koji su kupljeni kod njih,nemate u postavkama da isključite EDGE i ako niste uzeli ove tarife koje se nude mobitel se sam spaja nonstop po obično tarifi na net za svaki qrac i mogli bi ljudi koji se previše ne razumiju dobit dobre telefonske račune za 11mj. :wtf:
- evo jedan veoma korisan link šta se tiče Iphone 3G za početnike:
http://www.mackorisnik.com/forum/vie...php?f=8&t=3680
Bok ljudi dajte mi molim vas recite dal postoji navigacija kao što je garmin ili tomtom za Ifone 3g!????
:beer:
i di se može to skinuti!
Garmin za iphone ne postoji
Gdje kupiti ovako nesto u ZG?
http://www.senacases.com/apple-cases...im-Pouch/1.jpg
A daj mi reci koja je onda navigacija za Iphone NAJ , al da se ne plača uslga ni t-mobileu ili google maps-u!?
:beer:
Naravno i di se može skinuti!
TheeEEnKSSSs!!!!!!
:bigjump:
Nema takve, ajfon je banana što se tiče GPS-a (ozbiljnog)
To je nešto što ne kažu u reklami :)
šuška se da dolazi na novu 2.2 softu...:D
hvala bogu da nije symbian..pa ne moze se to uopce usporedivati...symbian je prema ovome 10 god iza...:D
kad si imao symbian, onda je on bio "najjači", kad si imao WM onda je on bio "najjači". sad kad imap iPod, onda je on "najjači".
reklo bi se: svaki cigo svoga konja hvali. (nemislim da si ti cigo niti da je iPhone konj, da nebi bilo svađe)
Ali realno gledano, jedan P1 ili N82/95 8Gb su u nekim pogledima daleko bolji od iPhonea 3G (navigacija, tipkovnica, aplikacije, kamera, drag'n'drop prebacivanje pjesama/videa...)
Jedino što iPhone ima veliki displey i ikone...
tako da baš nebi rekao da je symbian 10 godina iza (osim ako ti nisi mislio na Nokiu 6600).
sušelje iphona djeluje superiorno nad ostalim touch screenovima, inovativan je u više stvari ali nebi se izrazio nikada da je u tehničkim mogučnostima desetlječe ispred postoječih konkurentskih riješenja jer što se samih mogučnosti tiče kada je riječ o konkretnom zbrajanju zadaća koje može riješit tu zasigurno zaostaje. Jednostavnost mu je glavna odlika i stvarno je dobar u onome za što je napravljen, ja mu od početka odajem priznaje kao prvom na području surfanja web-om što je bez obzira na nemogučnost učitavanja flasha najbolje riješenje na mobilnim telefonima do sada.
iss-veliki displey i ikone...:D
ico u svemu si u pravu:D
ali ako sam to ikad tvrdio za symb, Bog ce mi valjda oprostiti...:D
iphone je uveo "ono nešto" dakle dobri marketinški trikovi,dosta aplikacija,odličan OS no ipak,koliko dobrih toliko i loših strana,neću nit želim dizati ga u nebesa,i dalje se drzim one,ipod touch+mobitel prođem puno bolje nego iphone :/