Izvorno postao
cevoalen
Pošto su mi izbrisali postove moram ponovno napisati moje skromno mišljenje o ovom telefonu:
Telefon imam 19 dana oko 11 sati razgovora 100 sms poruka, i odmah na početku da kažem da je baterija jako slaba meni izdrži jedan dan tj. naveler mi ima jednu crticu. ne surfam ne palim wlan ne prčkam po njemu , znači samo razgovori i sms poruke. katastrofa. Sve ostalo je plus. od toga kako leži u ruci do softwarea. Instalirao sam Resco.Photo.Viewer.v4.50.S60 ,NTorch.Lite.v1.00 koji je na ovom mobitelu katastrofa jedva da gori .... FULL.SCREEN.CALLER.V3.0.S60V3 , Garmin XT , Operu i Gmail.
U početku (jedan dan) mi je trebalo da se naviknem na one gornje dvij tipke ali to se brzo apsolviralo i nisam više stiskao s svojim ćevapima po dvij tipke. Software je brz, meni odličan , naspram N70 koji je bio usporen skroz. Telefon je kupljen u Vipu pa se nemoze updejtati firmware što je meni grozno. neznam dali tako imaju i telefoni kupljeni kod drugih operatera , jer možda je novi firmware riješio problem baterije . neznam. Pa ako netko ima kakvu informaciju neka javi.
Jako mi se sviđa što do svih aplikacija mogu doći jednim klikom, svaka tipka se može definirati koju apll. da otovri.
ako se još šta sjetim napisat cu.
O hakiranju neću jer su moderatori ovdje jako jako oštri.