...ugroženi junfer....
Printable View
...ugroženi junfer....
opet ti...zašto me jednostavno ne prestaneš dirati!!! :evil:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
prijavio sam tvoje postove moderatorima jer mi je dojadilo to što me maltretiraš...
ako ti se ne sviđaju moji postovi, jednostavno nemoj na njih odgovarati...
ok? :evil:
krompirko je jedan vrlo ozbiljan mladić :)
Šljakam,radim amaterske video spotove iz zajebancije,ponekad,kad me pukne se odem besciljno vozikat autom okolo(kad se ima para da se plati benga :),uglavnom se osamljujem pred kompom.....i planiram učit japanski u skoroj budučnosti.....
Evo studiram, a u slobodno vrijeme, ako zaškripi, pomažem ocu u firmi...
Par puta tjedno neka kava sa curom, prijateljima... Izlasci su mi se nekako smanjili otkako studiram... Tu i tamo pogledam poneki film u kinu...
e, stvrano, ajde malo popusti i ponekad pokušaj svoje mišljenje o nekom zadržat za sebe... već na par mjesta se s omalovažavanjem odnosiš prema njemu, što stvarno nije okej.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Inače sam uzoran učenik gimnazije (skoro pa uzoran ;D), ali samo dok je dan, tj. dok sam u školi.
Svakodnevno bivam mučen u toj prokletoj školi......
Trenutno štrajkujemo s nastavom, pa onda ostajem budan do 3 u noć pravveći budalaštine u Flashu, a ujutro se budim u 12 sati....
Inače, često me opali neko ludo raspoloženje pa odem negdje ono bezveze, glupiram se ito dobro, a ozovem frendove pa se svi zajedno glupiramo..........
Uglavnom ne radim ništa, samo bezzeze ljenčarim i tako to....
zivim zdrav zivot..uz knjigu
knjige, karte (briškula,bela,remi,itd), biciklizam, plivanje, trbušni ples (to je odlično za trbušne mišiće i da naučiš kako dobro se GIBAT GIBAT), atletika,
itd. . .
p.s. najbolje ti se zaposliti, da radiš samo vikendima, tj pet ili sub navečer kao hostesa, umreš od posla, zaradiš a opet ti je i zajebancija od posla. . .
:bat:
A kada malo ostaris:)
onda imas smolu ;D
Ili zavrsisi kao Duda iz Balkan Inc:bunny:
:rotfl:
kako god,zato uzivaj dok si mlad ;D
i idi na trbusni,to ti je fakat dobro ;)
Pored posla,muža,djeteta i kućanskih obveza baš mi i ne ostaje previše vremena za hobije,ali zato imam :comp: i na njemu provodim svaki slobodan trenutak!
kako predivno :bunny:= Citat =:
Izvorno postao mala vještica
dok sam mlad bavim se i rasturam s kompjuterima i mobitelima, ma razvaljujem covjece, a to u ovim godinama ne zna bas svak
Hm,osjećam li ja to dašak ironije u ovom "predivno" ili sam samo malo preosjetljiva? :zbunj:
Pa nema ironije; predivno je sve uz što vežeš svoju djecu, tu nema mjesta ironiji.. :spin:
ima pravo wrangler,a sta se tice compova on je kao FORUMSKA LUDA :notooth: pa ignoriraj ;)
heeeeheeeeeeee;D= Citat =:
Izvorno postao mala
neka se doticni ne uvrijedi sve je,naravno,samo sala:spin: :spin: :spin:
ne vjerujem da će se itko uvrijedit.= Citat =:
Izvorno postao mala
a znam,mislim na compova,al ne vjerujem da bi se on ljutio..al bolje sprijecit nego ljecit:spin:
Ajde se vratite na topic.
dobro bijeli dječače, kako ti kažeš. ja pretrpan autima koje je izlemala tuča (led, krupa, isl) . stišću me sa svih strana. sutra udarnički na ravnanje, da ljudi ne trebaju lakirat. pa koju kunu ($,EUR, i sl.) u djep. pa opet troši, pa nikad kraja. :spin: ;D