Onda jel bolji zvuk kod samsunga ili Nokije.Imao sam d900i kod njega je jako loš zvuk(u slušalici)
Printable View
Kakva je općenito kvaliteta zvuka u slušalici(ne interesira me glasnoća,znam da glasnoće ne fali),sugovornik razgovjetan,mutan...kakva je čujnost u buci)?
Kakve slušalice ste dobili uz njega,na reviewu El Nino spominje in-ear slušalice i adapter 3,5 mm međutim ja ništa od toga nemam.
Jel postoji način da se mp3 player nakon zaustavljanja i izlaska iz njega ponovo pokrene na zaustavljenom mjestu.
Nemogu vjerovati da nema tu mogućnost:angry:
Čemu izlazit iz aplikacije kada možeš sve radit dok je ta aplikacija pokrenuta?
nisam baš siguran
ma probao sam sve moguće..
ukoliko je uređaj kupljen vani da li je moguce staviti hrvatski jezik u ovaj uređaj(odnosno u sve samsung modele,naime znam kako to na noki-i ide ) pa me zanima da li je to moguce i na samsung uređajima?
Moguće je ,treba XF firmware i usb kabel (za U900)
pozdrav svima.
koja je procedura otkljucavanja U900? i da li je uopce moguce?
Odneseš lokalnom unlocker-u i on ti je otključa.
uzeo sam danas mob, ali samo zato da mi posluzi kao most do nokie e66 (prodat cu ga) no nisam odolio da ga ne ukljucim i pogledam sto nudi ovaj gadget.
rekao bi da mu je najveci plus njegov stil a to mislim i na softwear i hardwear jer se i na jednom i na drugom polju savrseno poklapaju, prekrasno dizajnirane teme izbornici, inovativna touchpad navigacija sa vibro responsom je odlicna i zanimljiva, iznenadio sam se. plus svakako ide i polumetalnom kucistu no volio bi da je u cjelosti takav te kameri koja je ok, ali jos uvijek nije za zamjenu sa pravim digitalcem a to vjerojatno nikada nece ni biti jer bi vjerojatno taj sektor malih dzepnih digitalaca propao..
ok minusi idu slusalicama koje se dobiju uz njegam, i vjerojatno playeru, ocekivao sam bolji zvuk i jaci bas, no hajde necu cjepidlacit jer ipak inace koristim seinheiserovke..
kao minus jos bi naveo poruke potvrde koje zivciraju (da li ih se moze iskljucit?). minus je i maksimalno prosirenje memorije sa samo 2gb karticom, iako ce to novi firmware rijesit trebali su to tvornicki podeblkjat na minimalno 8gb. mozda kao mali minus spomenuo bi i nedostatak integriranog gps-a. wlan zelja..
moj neki skor bi bio 7/10.
i za kraj pitanje, brandiran je na t-mobile, zelio bi ga otkljucat. ako netko ima zapreporuciti unlockera, na pm..
par pitanja, jeli moguce vidjet preciznije stanje baterije i kako. jeli moguce iskljucit automatsko zakljucavanje tipkovnice kada je mob zaklopljen. jeli moguce ugasiti poruke potvrde. jeli moguce vidjeti status memorije dakle da pise koliko mb memorije mi je free ili moras zbrajat sve..
da li ga se moze kupiti u T-Mobile ponudi? i koliko dode u Simpa paketu?
mene zanima negdje sam gore procitao da dodje standardni 3.5 prikljucak za slusalice???
svako malo se reklamira
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=SAU900
nema standardni 3.5mm prikljucak niti 2.5mm nego se u paketu dobiju slusalice koje se ukljuce tamo gdje i punjac.. jadno.
Ne znam otkuda ti info kako se može koristiti najviše 2 gb kartica??
Kod mene uredno 8 gb,radi u njemu.Naravno može se isključiti delivery report u postavkama poruka.
Pod postavkama možeš vidjeti stanje memorije.
Ak nekome treba imam za u900 3,5 mm adapter i in ear slušalice
ej nisam mislio na delivery report poruke... nego ono tipa kad izvrsis neku akciju onda onaj pop up prozor u kojem pise da je akcija izvrsena.. npr otkljucam tipkovnicu i onda pop up poruka 'tipkovnica je otkljucana'.. to hocu ugasit te poruke.
a za max 2gb memorijske kartice sam procitaso na nekom od review-a
Evo, ja sam ga danas dobio, ima par nedostataka, ali sve u sve mu je vrlo dobar uređaj.
Ako koga zanima preciznije stanje baterije, može na www.mobile9.com skinuti flash pozadine koje prikazuju stanje baterije (u postocima ili preciznijom "baterijom"), vrijeme, datum...
No imam jedan problem - stavio sam memorijsku karticu od 2 GB i javlja mi da nije formatirana, kad ju hoću formatirati, opet javlja grešku. Probao sam i karticu od 64 MB i opet isto. Što je najgore, cura ima isti mobitel i kod nje je potpuno isto. :hm:
koliko sam ja upucen u njeg ide micro SD??? jednostavno je preko racunara formatiraj i trebao bi biti problem rijesen!!!
a stvarno je jadno to sa slusalicama!!!
Sad moram karticu staviti u adapter i formatirati u čitaču kojeg, naravno, nemam.