Da problem je u visualu,sad sam na laptop-u bez visuala i sve mi normalno radi
Printable View
Da problem je u visualu,sad sam na laptop-u bez visuala i sve mi normalno radi
ja koristim operu i win 98 i sve šljaka...
E jes zaostao;),ja cu sebi stavit windowse isponova pa ce valjda proradit:)
To ti neće pomoći jel nije problem u tvom kompjuteru nego u javascriptu kojem nešto fali= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Evo našao sam u ćemu je greška. Negdje u prijevodu imaš rečenicu:
"Pritisni jednu od ikona za za \\"brzo\\" citiranje posta kako bi aktivirao \\"brzi\\" odgovor."
Trebaš je prepraviti da izgleda ovako:
"Pritisni jednu od ikona za za \"brzo\" citiranje posta kako bi aktivirao \"brzi\" odgovor."
Valjda ovisi i o tome koju verziju browsera imaš
Brojanje postova ne radi kako spada ja 595 iako sam nakon toga napisao barem jedan, a vjerojatno i više postova i to van chataonice i cafe-a
Ja imam Crazy Browser (IE) i nemam Visual Studio.
Meni u firefox-u radi najnormalnije, a u IE-u 6.0.2800.1106.xpsp2...... također, nema nikakve poruke o grešci..
EDIT: kao što vidite, broj postova mi se opet nije promijenio...
..."gog",nisi pročitao šta je "zappan" rekao za brojanje postova...
Ovo je forum obavjesti u kojima se također ne broje postovi. Možda zbog toga.
da i meni na dnu piše done but with errors on page,ali radi sve normalno...
slušajte, takav opis grešaka bez osnovnih podataka mi niš ne koristi.
treba mi verzija OS-a, browsera, na kojoj stranici točno (URL) se to dešava, na koji način dojavljuje grešku (popup, na samoj stranici se vidi tekst greške, ...), postavke pregleda koje koristite (linearno, nitno ili hibridno) itd. tek onda ja mogu probat ispitat, ali i to je teško jer niti mogu vašu konfiguraciju iskopirati, a pogotovo postavke browsera i aplikacije koje koristite. osobno mi forum nikakve greške ne baca (firefox 0.9.1, W2K SP3 ili SP4) i za sad nisam probao na drugim konfiguracijama jer nisam bio na drugim računalima dok fax ne počne....
također, vidite na vbulletin.com forumu (ili bilo kojem drugom vB3 forumu) jel vam se i tamo na istim akcijama dešavaju iste stvari tako da možemo znati je li do instalacije kod nas, općenito do vB3-ja ili do vaše konfiguracije računala...
e, nemam.. upravo sam pogledao taj prijevod i dobro su postavljeni backslashi, tj. nisu duplani....= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Dešava se na svim stranicama (XP+SP1, IE6, linearno).
Kao što je cy rekao, vjerojatno je quickreply.
Jer, na drugom vb3 (mobil ;) )u uglu umjesto "Gotovo" piše "WYSIWYG Editor initialized for Internet Explorer in 0,032 seconds."
:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao gog
a eto, ti si u toku, u mobil # forum # obavijesti sam još pradavno isključio brojanje... vjeruj mi, nema s tim problema, samo ne broji u ono nekoliko foruma gdje je brojanje isključeno (ne, nemoj nit probavat u test forumu jel radi, i tamo je isključeno :evil: )! :)
Meni se greske dogadjaju samo na ovo forumu.
Probaj staviti onda jednostruki navodnik, ili ih makni. BTW Ajd mi pošalji prijevod ak imaš vremena= Citat =:
Izvorno postao zappan
Hvala za prijevod. Kao što rekoh stavi jednostruki navodnik i problem je rješen
moja konfiguracija je ista kao i kod darka winXP prof. sa sp1 i browser je IE
ponavljam on ispisuje da je otvorio stranicu svaku sa greškom mada ja te greške
nisam uočio ili nisam dobro gledao....
@cyberphere
Programer u dusi :)
...ajd' skužih istu ali me kosnulo ono kad klikneš na "terazije" i pojavi ti se prozor za odabir i famozno "Pristajem" "Ne pristajem" zar ne bi bilo pametnije to promjeniti u "slažem se" i "ne slažem se"...
Djeluje malo zbunjujuće kao da kod glasanja se opredjeljuješ na nešto (ovo mislim u stilu: Pristaješ li mi dati 1000 kuna? ;))...
ma to samo trebaš predložit zappanu da promijeni ne moraš se uopće
živcirat sve su to sitnice koje se još nisu stigle ispravit a zappan je
očito što prije htio stavit vb3 pa makar i ovak sa sitnim greškama....
to je fulao onaj koji je prevodio jer očito nije znao kontekst...= Citat =:
Izvorno postao dmi
E sad sam skužio da se ne može postati post koji ima manje od 10 karaktera! To je glupo jer ne možeš nekome odgovoriti samo sa 'možeš', 'može se', 'jesam', 'nemoguće'....