hm, hajt nek frend ispita to, pa mi obvezno javi, zanima me!
Printable View
hm, hajt nek frend ispita to, pa mi obvezno javi, zanima me!
ok, nema problema...
Ma bolje i to nego 6 godina biti ogranicen sa 105 konja. Al sve je to bezveze. Ja cu evo uskoro vec dobiti stalnu vozacku, a nisam ni jedanput vozio "po pravilima", odnosno ispod 105 KS.
Jedina promjena sto se tice mladih vozaca je da su izgleda ukinuli ogranicenje voznje poslije 23h. Barem nesto... :hrv:
puno prije toga zakona vozilo se po danu bez svjetala i ne vjerujem da se zbog ugasenih svjetala dogadjao puno veci broj udesa.
mozda zbog drasticnog povecanja broja vozila zadnjih godina opasnost jeste povecana,ali ne mogu prihvatiti da se po sunčanom danu ne moze na vrijeme uociti dolazece vozilo.ovom govorim pod pretpostavkom da se vozi po pravilima i po brzinskim ogranicenjima.
Dajte mi konkretan razlog zašto NE želite upaliti svjetla na autu čim upalite motor. Ponavljam, teoriju o gutanju goriva ne pušim, pa to u startu preskočite.
Upaljena svijetla uzrokuju povecanje potrosnje goriva. Koliko god to maleno bilo,postoji. Kad mi usred bijela dana zbog danonocno upaljenih svijetala prdne sijalica i ja to ne primjetim,popusit cu kaznu i ko me yebe... Jako lijepo!
A da ne govorim na starijim autima kako se znaju rastopit kontaktna grla u koja dolaze sijalice... Razina sigurnosti s upaljenim svijetlima je veca od one bez upaljenih svijetala,a kad pogledas koliko mladih gine,svaka mrvica sigurnosti znaci. Zakljucak: Koliko god mi se gadi to s upaljenim svijetlima po danu,podrzavam... :angry:
bolje da su stavili neki zakon koji bi zabranjivao xenon svijetla bez odgovarajućih leća,to je po meni veći problem...jer užasno zasljeplje kad ti takvo vozilo dolazi ususret...
Postoji puno načina da uštediš više goriva nego što bi to postigao gašenjem svjetala. To vrijedi pogotovo u gradskoj vožnji u kojoj većina ljudi svakodnevno sudjeluje. I to nije ništa novo da se razumijemo
Da, ali većina ljudi koji koriste taj argument rade puno gore stvari što se potrošnje goriva tiće, ali i dijelova motora, prijenosa, trapa, guma itd. tipa naglo startanje, zalijetanje i kad je očito da će za par metara trebati kočiti (npr kad se kolona pomakne) itd. U odnosu na te stavke svijetla su ništa, a tek u odnosu na klimu...
Svijetla su 0,2% ukupne snage motora za auto od 50 kW. Veći utjecaj imaju felge, a pri velikim brzinama i gotovo da antena oda radija ima veći utjecaj!
Rekao sam da me ne yebe "veća" potrošnja dok su svijetla upaljena. Ugasi klimu onda. Ili skini nogu s gasa.
Znači, štedio bi nauštrb (kakve-takve) sigurnosti. Stvarno...
Opiši mi idealne uvjete.
Neka mi netko objasni kako to upaljena svjetla utječu na potrošnju goriva.
Kada mi nađete nekakve dokaze, kao znanstvena istraživanja u kojima se točno vidi koliko se potroši više na određen broj litara, vjerovat ću. Ovako samo ispadate cicije koje će zbog nekoliko kuna na cijeli rezervoar radije spustiti nivo sigurnosti u prometu, bilo svoje ili tuđe.
čime se vi bavite...ajmemajko
Svijetla su 110 W, tu struju mora dati alternator, inače bi se akumulator ispraznio. Nisam siguran koliki je faktor korisnog djelovanja alternatora, ali ne vjerujem da je ispod 60%. Za to nadoknaditi motoru treba ispod 200 W dodatne snage. Motoru koji ima 40 kW = 40 000 W to iznosi 0,5 % ukupne snage. Mislim, to je prestrašna cifra! Ja ću rađe i ljeti palit svijetla nego do zime izgubiti naviku paliti ih, odnosno još gore, gasiti ih!
Ajd sad ja vas po 1000000 put molim da mi netko da tocan link na stranicu, ili bilo kakav dokaz, di pise da mladi vozaci smiju vozit poslije 23 h...
evo bas sad prije 20 minuta su mi stisli 1000 kn zbog voznje iza 23 sata...