Imaš možda link?
Printable View
Imaš možda link?
Pozdrav!
Od nedavno sam sretni vlasnik SE G900 i imam dva problema koja nikako da riješim iako sam zaradio upalu zgloba i moždanih vijuga kopajući po netu i telefonu, te bih molio nekog ko eventualno zna kako ih riješiti da me prosvijetli i spasi paklenih muka. :)
Telefon ima :PDA software version: 1203-8784 R6G804, Phone software version: 1203-6566 R9K007, CDA version: 1204-3148 R6G804
Želim na njega staviti GenericWorld1 R9M003 R6J825 koji sam nekako uspio pronaći, ali ne mogu napraviti GDFS backup kao preduslov za nastavak "operacije", jer mi XS++ javlja greške "Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:G900)...using GDFS name" i "Failed to send CSLoader" (telefon je inače prototip verzija, ne znam koliko to može biti bitno). SEUS, naravno, kaže da mi je software up to date...
Drugi problem je što ne mogu instalirati midperx.sis kako bih mogao mijenjati midlet permissions, iako sam prethodno napravio sve što je potrebno - instalirao Capswitch, Swiss Manager, kopirao file "00000001" u odgovarajuću folder itd.
Dakle, ukoliko neko ima rješenje za moje probleme, najljubaznije ga molim da isto objelodani, bit ću mu zahvalan više nego što može zamisliti! :)
EDIT: Drugi problem riješen...
Inace za debreand imas ovu temu:
[UIQ3] Free debrand (P990, M600, W950, P1, W960)
Probaj na taj nacin, trebalo bi raditi ako nadjes G900 na popisu (naravno trazis GW1).
Ako ces imati kakvih pitanja ili problema javi se u toj temi. Ima jos mogucnosti debreand-a, ali ovo je najlaksi...
Svakako si napravi GDFS backup prije debrandiranja (topla preporuka)...
Pozdrav
Sorry ako sam fulao temu i hvala na odgovoru, ali sam prije postanja probao zaista sve, pretražio more foruma i tema. Problem je što nikako ne mogu napravit backup GDFS-a pomoću XS++ (SEPS backup radi OK). Osim toga, XS++ mi pokazuje 4 modela od kojih ni jedan nije G900, niti bilo koji od tih modela (W960 npr) ima istu oznaku software-a kao moj. Probao sam raditi backup za svaki pojedinačno, ali bez rezultata. Razmišljam da ga odnesem u ovlašteni servis i zamolim njih da mi to naprave.
Eh, sorry.... Zaboravio sam pogledati prije...
G900 je CID53, a XS++ jos ne podrzava CID53 mobitele...
Tako da ces se morati strpiti ili probaj u servis (makar sumnjam da ce ti htjeti). Mozes i nositi nekom unlockeru, oni ti mogu debrandirati i rebrandirati mobitel... Mozes se javiti i Inovatoru.
Još jednom hvala!!!
Hm...Svaki put kad pokusam prebaciti (ili izbrisati) stvari u AATFiles,nikad ne uspijem.Capswitch je off,pokusao sam sa X-plore i sa swissom i ne mogu obrisati,ni prekopirati stvari u folderu AATFiles. Jel itko toliko dobar da mi kaze zasto? :cry:
Od kud pokusavas prebaciti/izbrisati fileove?
Ako pokusavas prebaciti/izbrisati fileove sa Z diska, to ti nece uspjeti posto je to ROM disk...
Ako pokusavar sa C ili D diska, onda ces mi morati napisati koji je tocno file pa cu pogledati... Postoji mogucnost da ti je taj file stalnu u upotrebi pa ga nece izbrisati. Ako je tako moze ti pomoci promjena jezika...
P1i je na hrvatskom jeziku.evo,pokusao sam i kopirati iz drive-a Z:\sys\bin u C:\sys\bin,i to onaj mmmgmtserver.exe. I kaze "0 files copied". Ne mogu ga ni izbrisati. Isto tako ne mogu izbrisati(ili prekopirati)oko 80 onih file-ova u AATFiles na C-u.
Na Z drive-u ne pokusavam nista izbrisati,sa njega samo kopiram.
Probaj resetirati mobitel, onda pokreni Capswitch i stavi ga na off...
Ja sam sad probao preimenovati taj file na C disku i bez problema ga je preimenovao...
preimenovati nije problem...To mogu i ja,a restart nije do sad pomogao :(
*EDIT* Pardon,sinulo mi je da mogu preimenovati te file-ove,i onda staviti nove pod onim pravim imenom.Hvala puno na trudu,predobar si!
Pozdrav!
Nema problema... makar, ako ga mozes preimenovati onda bi ga trebao moci i pobrisati. Jedino ako ti nije postavljeno da je Read-only ili System file...
U X-Ploreu stisnes sljedece:
Menu -> File -> Attributes, i tu promjenis postavke...
Skinuo sam X-plore sa linka iz ovog posta:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=162
I par dana kasnije mi je javio da je aplikacija istekla!
Tada sam napravio uninstall, ali sada mi svaki put kad palim W950 javlja poruku da mogu instllirati X-plore i sama se ugasi nakon par sekundi ili ako i pritisnem install button nista se ne desi?!?
Ima li tko rjesenje za ovo ili mozda da instaliram taj X-plore sa datumom u buducnosti pa mi nece isteci?
Ma instaliras novu verziju, on ti odbroji 3 sekunde i radi normalno kao i full verzija...
Ako pritisnes da ti instalira novu verziju moras biti spojen na net kako bi je skinuo, ako ne uspije skinuti onda se aplikacija iskljuci.
@n00b
Hvala to sam ucinio i sada je sve ok!
Ali vidim da ima automatski update ukljucen, ako ga iskljucim hoce li me i onda gnjaviti da je izasla novija verzija a staru mi onemoguciti?
Hoce...
Ja sam imao iskljuceno... Ali nije neki bed pricekati tih 3 sekunde, dok ne izadje neka nova full verzija... :)
Sound MOD FULL - by Sergey and swmail
to sam napravio na svome g700 i zvuk za razgovore nije bio niša glasniji,
pa sam probao stavit
SuperSound Mod (TM) - Final by dongxanh isto ništa, kako da mu uspijem pojačat zvučnik za razgovore
Ne radi mi Caps Switch :(
instaliram ga na phone memory.
Stavim off prikljucim usb nista
prikljucim usb pa stavim na off opet nista.
tisucu kombinacija sam probavao,al nikako da dobijem te foldere i fajlove :(
Vec sam vise puta objasnjavao, ali nema veze...
Nemozes preko PC-a gledati te datoteke imao CapsSwitch ili ne. Moras instalirati X-Plore ili SMP pa preko njih mozes pristupiti tim datotekama... Jos si moras postaviti u opcijama programa da vidi skrivene datoteke, sistemske datoteke i sistemski disk.
Jel mi mozes dat valjani link od X-plore.
sta je to SMP?
X-plore si skini sa njihovih stranica (javit ce ti da je neregistrirana verzija, pa pricekas 3 sekunde. Inace nema nikakvih drugih ogranicenja), a SMP je skraceno za Swiss Manager pro (ali mi se nije dalo pisati). Njega mozse naci na iPmart forumu ili na imserba forumu.
I sad trebam rucno prebacivat fajlove za walkman?
fajl po fajl ili ima neko drugo rjesenje?