ma bravo, svaka čast!!!
zakoni su tu da se krše, ne?
NOT
Printable View
ma bravo, svaka čast!!!
zakoni su tu da se krše, ne?
NOT
e moze li mi neko reći ako se vozi neregistrirani auto koji nije bio na tehničkom pregledu,ako me uhvate,koja kazna bi mi bila,dali bi mi oduzeli vozačku samo me to zanima?
Mislim da se ne oduzima vozačka zbog toga, ali kazna bi mogla biti min 2kkn, a ako te još netko spuca, imat ćeš velikih problema.
ma nebi spuco ni niš nego samo ono regularno da me kraj ceste zaustave,to me zanima,a uzeli bi mi auto taj el tako,znači nebi mi vozačku uzeli? i što ako mi uzmu auto onda moram onu platiti da ga dignem i još onu njihovo skladištenje vozila platiti?
Mislim da ti ne smiju dignut auto! Ja sam se tako vozio na motoru 5 godina,i ni jednog mi nisu digli!
oko 1200 kn je za neregan auto kazna i nece ti ga oduzet vec ce ostat na tom mjestu ne smijes ga nastavit vozit
tak je meni bilo
ja jucer bio na propisima na ispitu i pao ..palo nas je 90% malo ih je prošlo instruktor kaze da ne zna sta je sa nama da je ko kriva kiša loše vrijeme,južina nesto sere blati ...pa kako im nije jasno da ti propisi nisu ogledalo dobroga vozaca a u biti njima je do para da se što vise sakupi samo u nasoj RH nema polovicnih pitanja znaci mora biti 100% tocno katastrofa!!!
a cuj, npr. na raskrizju dolazis sa sporedne ceste i skreces lijevo i pustis vozila s glavne, a onda sjebes i krenes prije ovog iz suprotnog smjera (koji je isto na sporednoj ko ti),a skrece desno... sad mi reci jel je bolje da dobijes pola bodova jer si na pola tocno odgovorio i da sutra napravis pola dobro, a za pola ko ga hebe ili sve tocno??? :angry:
Ma treba postrožiti autoškole u svakom pogledu. Jel svaka šuša i poluidiot dobi vozačku. Toliko ih viđam na cesti da više ne mogu izaći na cestu, a da me neki idiot nesposobni ne naživcira. I naravno jedna od bitnijih stvari dobrih vozača su propisi. Ne moraš sad sve moguće znakove znati ali bitno je da znaš koji šta znači i kako postupati u raskrižju
Cijeli prometni zakon nam je sprdnja. Pocevsi od kazni koje su u praksi nenaplative, pa do nekakvih ogranicenja koja nemaju nikakve pozitivne efekte. :funny:
ma ne samo to nego i reg. auto npr. ako nisi cijelu godinu u hr nego recimo 3mj ili 6 mj. moras reg. auto kod nas za cijelu godinu...katastrofa kupljenje para naravno..vani postoji na 3,6,9,i 12 mjeseci pa ti biraj a kod nas je sve naopako pa tako i to a da se o propisima ne govori mogli bi nabrajat u nedogled tkome i kako vrijede pravila a tkome ne!!!
Jel ti stvarno moram objašnjavati? Pa zaboravljaš da živiš u hrvatskoj :D :D
Kod nas je sve moguće i uvijek kontra europe. Približavamo se europi i europskim standardima tako da sve raste i sve je na europskom nivou osim plača koje su najbitnije u cijeloj priči. Ima još bisera kolko voliš naše "omiljene" vlade :)
potpuno se slazem sve se uvodi u europskom duhu ali nam primanja naginju istocnjackom.A standardi i potrebe,prohtjevi i sl. da se i ne govori...