k...., ja sada dobivam java error cim pokrene instalaciju ne dodje ni do 1%.
help pliz
Printable View
k...., ja sada dobivam java error cim pokrene instalaciju ne dodje ni do 1%.
help pliz
dakle problem je u ovome:
, naime nemam nijednu instaliranu igru, stoga mi uopce ne zeli uci u java svijet, na ekranu pise "Nema igre za pokretanje!" i automatski izađe van pa nemogu uc u opcije da promjenim navedene postavke. Inace sam probao instalirat neku igricu i krene instalirat no za nekih 20-ak sekundi na ekranu pise "Greska kod instaliranja!". sto da radim? :dunno: svaki savjet je dobrodosao.= Citat =:
KORACI:
1. "go to applications/java world/options in the options menu go to the networksettings and fill in this:
APN : internet
username : <leave blank>
password : <leave blank>
proxy OFF
save settings
Skini neku malu igru preko gprs-a.I ja sam imao isti problem.pozdrav
lexxon hvala na savjetu i pokusao sam skinut igricu s neta preko gprs-a, ubacio sam karticu od starog u svoj mob jer on ima pretplatu od firme pa da ja ne trosim svoje pare i sve ide dobro do trenutka kad trebam skinut igricu,odnosno downloadat,pise mi greska na mrezi.i pokusao sam sa sestrinom karticom koja je takoder na pretplatu i ista stvar.sad nisam ziher jel problem u tim postavkama u java world ili je problem u tome sto su ove kartice na pretplatu pa mozda zbog toga nece skinut.kad kupim bon probat cu sa svojom karticom pa cu vidjet al ne kuzim zasto nebi moglo i sa ovim karticama koje su na pretplatu.uglavnom kolko muke za krvavu igricu na mobitelu. :wall: DAMN!
Probaj ukucati #*536961#,ugasi pa upali telefon,onda se konektuj na gprs ili edge i probaj skinuti.Pozdrav.
sad vidim da imam isti problem ko i markoeres..... jesi skuzio?
Da li sve to vrijedi i za D800. Ja kad odem na aplikacije, java svijet i uđem u moje igre, ja u opcijama nemam nikakve postavke ni ništa.
Please, odgovorite !!!
Upute i potreban software(Installing Java games/apps via USB Cable or Bluetooth)
evo kao prvi problem mi se dogadja cim upalim softick PPP,evo slika:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...PPPproblem.JPG
a drugi problem mi se dogadja s java uploaderom,kada skinem igrice i zelim neku igricu addat na uploaderu,i kada udjem u folder s igricama,ne prikaze mi ni jednu,tj. ne mogu ih addat :S,evo ss za bolji opis:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...derproblem.JPG
za prvu sliku je to normalno ,samo pritisni "Cancel"
za drugu ..da bi upload-ao igre Java Uploader-om igra ti treba imati *.jar i *.jad file,100% si išao tražiti *.jar file,Java uploader ti samo otvara *.jad file-ove
hvala,rijesio sam porblem :)
tel imam wec nwkoliko meseci i ne mogu da prebacim slike iz mob u komp.SVE SAM PROBALA I NISTA.ne znam sta da radim.el zna neko da li mogu slike i muzika iz kompa da se prebace u mob??pomagajte
U Pitanju Je Samsung D600