Mackorisnik forum - kontaktiraj korisnika Tomm.
Printable View
zanima me kak vi prebacujete neke fajlove u iphone?
ja to radim prek WinSCP!
ali kad prebacim neku aplikaciju kaj skinem s neta npr. folder (naziv.app) prebacim u application i kad otvorim u iphonu taj program pokaze se pocetna slika i stoji, nece se pokrenut program??!
di grijesim, hvala!?
gdje u zagrebu mogu kupit 3,5 mm stereo adapter preko kojega mogu spojiti slušalice na iphone?
ovako nešto :
http://store.apple.com/Catalog/uk/Im...46_screen1.jpg
jei probao u Maksimirskoj u Appleu? a gotovo sam siguran da sam to vidio u Avenue Mallu da ima za kupiti
pogledat cu u Avenue Mallu no netreb bit original Belkin, može bilokoji provjereni adapter...
ja mislim da sam ga vidio, nisam 100 posto siguran ali čini mi se da je pisalo iPhone adapter na kutiji
najjednostavnije ti je da ih nazoveš i pitaš, da ne moraš bezveze ići do Avenue Malla
ima, no nije standardan.
nažalost moje koss the plug nerade.
da, malo je "dublji". ali sve apple slusalice rade, ja sam isprobao one od iPod minia i pasu.
A jeli netko ima informaciju dali je isti takav utor kod iPod Touch-a ili je kod njega ipak poštovan standard?
Da ne bi ispao čisti off-topic, stvarno jedna od debilnijih stvari kod Apple-a i iPhone-a, a nije da je malo nedostataka...
na touchu je normalan konektor
iPhone 3G ima normalan utor. tako da je tesko reci da je to debilna stvar kod applea, kad samo classic "boluje" od toga.
inace, ove slusalice koje se isporucuju uz iPhone su katastrofa, sto je po meni nedopustivo za jedan muzicki telefon.
Imam 2 pitanja u vezi Iphone-a 3G. Prvo pitanje što i gdje trebam napisat da mogu preko wi-fija na net jer sam bio u kafiću neki dan i našao je mrežu za koju ne treba šifra i nije se mogao spojiti, pisalo nešto da fali cellular data service. Drugo pitanje kako da filmove prebacim s kompa na Iphone, glazbu sam uspio bez problema ali filmove neželi.
Svaka mreza ne mora imati izlaz na internet.Mozda si ulovio bezicnu mrezu nekog ureda gdje su bezicnim ruterom umrezena racunala.
Ali ni kod sebe doma se nemrem spojiti na net,stvar je u Iphone-u.
Kako se spojiti na Eduroam wireless na faksu preko Iphone. Imam user name i password, negdje sam procitao da treba neka certifikacija(pošto iphone nema secure w2).
kako svoje stvari stavljat za melodiju da li postoji neki softver ako ga ima netko moze link, hvala
Ima, ovaj ti je postupak. Prvo moraš mp3 pjesmu koju želiš staviti za melodiju skratiti na 40 sek(nesmije biti veća od 40 sek, ne učitava).
Odrezanu pjesmu prebaci u Itunes. U Itunes-u klikni desni klik na pjesmu i odaberi: Create AAC version, kada ju konvertira pronađi pjesmu u library, desni klik,copy i paste u bilo koji folder. Kada ju kopira, pisat će ti extenzija .m4a, jednostavno promjeni iz .m4a u .m4r, i takav file opet prebaci u Itunes u Library Ringtones. Kada priključiš Iphone, prebaci pjesmu.
100% provjereno, meni radi na uređaju, bez jailbreak.
Čini se komplicirano, ali nije. Imaš i ovaj film na Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=QeXq8nV8Po8
evo najjednostavniji način za postavljanje vlastitih melodiaj za ringtone:
http://www.ipodtouch.bloger.hr/post/...r/1061037.aspx
imam pitanje vezano uz App Store aplikaciju na iphoneu, imam verziju softvera 1.1.4 i nemam te aplikacije, a bez toga nemrem prebacit programe u iphone preko itunes-a, neda mi tu opciju za sihronizaciju?!?!
Hvala!!!
Vrijeme je da nadogradiš software na 2.2 verziju.
vec bi ja sam to nadogradio ali nemam, onaj njegov sim card sto strazi da ubacis kad ga updateas! tak da moram u servis ic...
znate vi nekog?
Potpuno i totalno si u krivu :)
Ne treba ti nikakav SIM za upgrade, sve možeš sam napraviti, i nadograditi ga i odmah otključati.
Ali treba znat, ako se ne kužiš onda pravac u servis.
Pogledaj malo teme vezane za jailbreak iphone-a...
ma iritira me taj iTunes da bi skinul free aplikaciju svejedno moraš otvoriti acount i dati mu podatke o svojoj kreditnoj kartici. baš da ću mu dat to baš i neću. jel postoji kakva druga mogućnost? konkretno me zanima nimbuzz i fring jer su mi genijalni voip programi i messengeri a mob je iz t-mobilea
ja sam se rego na itunes, i nisam ostavljo kreditne podatke!
Imas opciju reg. bez kred. kartice! Al meni je problem kak prebacit na iphone free aplikacije???