Da pogodim, Killer? U ponedjeljak nosim kabel na posao? :cool:
Printable View
Da pogodim, Killer? U ponedjeljak nosim kabel na posao? :cool:
..."dark",koja je str. za skinut emulator...
http://www.my-siemens.com/developer
Moraš se registrirati i moraš skinuti SMTK core pack i CX65 emulator. To možeš ako klikneš sa strane na "New CX65 SMTK" ali kao što rekoh, moraš se prvo registrirati.
btw. prvo instaliraš core pack, a tada CX65 emulatora. Ako klikneš na Tools & docs, tamo možeš downladati emulator za skoro svaki Siemens mob.
Inače, emulator se može koristiti i IrDA-om, može pokretati Java aplikacije i sve što i prvi mob. Ako imaš web kameru, možeš ju koristiti kao mobitelov digitalac. :D
...ok...hvala...
USB cabel za cx 65 u Siemensu košta 184 kn, a serijski 170ali ga trenutno nemaju.
eVO....KUPIH I JA TAJ fON!!!!
Par stvari koje mi se ne sviđaju:
1. Osvjetljenje tipkovnice - dobro svjetle samo prve dvije-tri tipke, a onda se svjetno smanjije i kad dođe do zadnjeg reda-više ništ ne svjetle!!!
2. Slabe su mi melodije zvone (slabe-u smislu-ne svižaju mi se), ali se zato jako dobro ćuju i uopće nemaju adekvatne melodije za primati poruke - sve su dosta duge!
3. ..................... nema trećega!!!
Inače, mob je super, super ekran, super fotić, (malo slabija kamera, ali to je bilo i za očekivati....), "đojstik" je jako dobar, relativno se lagano pišu poruke, forne slike,super je kaj ima teme-ko na SE-ima, brz je......!!!!!
Ma, super je!
Mali problem...... ne želi mi otvoriti Photo Editor (piše da se aplikacija ne može otvoriti...)!?!?!?!?!?!?!? Možda jer mi je baterija pri kraju!?
Probaj ga "resetirati", tj. upaliti i ugasiti. Meni ponekad javlja da nema memorije da otvori sliku ili ton pa gašenje pomaže. To je mali bug... Da, istina je da zadnji red tipki malo slabije svijetli, no to mi ne smeta pošto tipkam napamet, ne gledam tipke.= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
Mali problem...... ne želi mi otvoriti Photo Editor (piše da se aplikacija ne može otvoriti...)!?!?!?!?!?!?!? Možda jer mi je baterija pri kraju!?
Za sada, najveća zamjerku imam na fotić prilikom slikanja sa manje svijetla. Dok, recimo, Samsung E700 pri disco rasvjeti slika solidne slike, moj slika mrak. Malo frustrirajuće... Napominjem da sam digao ekspoziciju na tri. Sve si razmišljam ubosti blic.
Da, melodija za poruke nemaju, ali ako ti treba, ja sam poskidao sa SL55 kratke MIDI-je pa ti mogu mejlati!
Pozdrav!
Dok si nabavim kabel onda mi ih pošalješ! Sad za poruke koristim nekakvu melodiju koja traje pol minute! beeeeeed!
E.... kak aktivirati MMS (imam Vip)????
Ak nekome nije problem objasniti................
nazoves sluzbu za korisnike i oni ce ti aktivirati MMS. Ti samo podesi postavke - njih potrazi na www.vipnet.hr
I mislim da ti moraš prvi poslati jedan MMS. Tako da "prođe" aktivacija. Bar je tako kod HT-a
Ma, na www.vipnet.hr ne piše za moj mob!
Piše nekaj za s55, ali to je dosta različito!
Nazovi službu za korisnike i zamoli ih za postavke. Vodit će te korak po korak.
U VIP-u prvo oni tebi pošalju pozdravnu.
...ne vjerujem da uopće u VIP-u imaju postavke za CX-a...al ipak probaj nazvat...
Bit će dobre i od S55 ako nemaju za CX65.
...da,vidim da je izbornik podatkovnih postavki dosta sličan onome na S55/M55/C60...probaj pomoću njih...
ma sve je to isto. samo sto jedan ima neku opciju vise ili manje od drugog i to je sve. Ne mozes faliti s tim postavkama; ali opet, nista te ne kosta nazb+vati sluzbu za korisnike i pitati njih...
I ništa te ne košta pogriješiti u postavkama.
Koliko dođe cx u Siemensu??? Ak ga uopće imaju!
Pa piše ti na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...472#post94472, tj, 1881 kn!
e, iiii još par stvari koje mi smetaju na mobu: SSPPPOORREEE animacije, ali fakat spore, malo pre slaba vibra (jedva se osjetu u đepu), a i da je malo jaa baterija ne bi bilo na odmet!!!
PS-@uragan - centar ti radi SAMO OD PON do PETKA OD 8 DO 16 h!!!!!!!!!!!!!!!!!! I prije nego ideš tamo OBAVEZNO nazovi i pitaj dal rade, jer se jako lako može dogoditi da zbog ovog ili onog baš taj dan ne rade!!!!!!
Provjerio si da nije možda animacija kriva za sporost, jer ipak mob snima i prikazuje video.
Koliko ti traje baterija?