e jel mogu kak nac stari broj mobila
Printable View
e jel mogu kak nac stari broj mobila
možeš ga naručiti
a jel trebam ispunjavat kakve uplatnice i ostale shitove. il samo mogu nazvat posaljem lovu postom.
nemam pojma ;D ili još jednostavnije reci što te zanima pa ću ti pogledati...
test mp3 playera.
mislim sam malo konkretnije ipak ;D
dobro onda cu skoknut do kioska i raspitat se. vidio sam da su i u T3 imali test mp3 playera.
Ides iPod je preskup kod vas, ovdje kod mene onaj od 20GB je $429 = 2000kn
znam... ja bi u ameriku
Necemo sad offtopic, ali vjeruj mi vratio bi se ti za dva dana...= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
A koliko je verzija od 60gb?= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
pa zar ima i od 60gb ? ja sam ovdje vidio same od 20gb i 40gb... 20gb = $429, 40gb = $559= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Napisao Cyberphere:
iPod je najbolji mp3 player ikad napravljen. I to ne govorim samo ja. Pogledaj malo na internetu. Svi ga hvale. I postiji 5 vrsti od 10, 15, 20, 40 i 60 GB. A postoji i još bolja varijanta a to je iPod mini koji ima 5 GB
Moja bakica uskoro ide u kanadu,pa bi mogao naruciti ipod:),šteta kad sam ja bio u kanadi 1994 tad ih nije bilo;D
doneses ekipi i prodajes. ko oni pume na placu
...ja bi rađe kombinirao Comin Philips sa eksternim hardom (Philips za trenutke dokolice a hard za podatke i eventualne zamjene glazbe - makar sad ima na svakom koraku kompova ;))...
jel to onaj philips hdd60? i kakva su njegova iskustva?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Ma di si ti nasao philips hdd60? Nema ga nigdje a kamoli u hgspotu
ima, i to bas u hgspotu. nema im ga na www.hgspot.hr, ali ja sam ga vidio kod njih
MP3 player, prijenosni, CANYON, memory key 256MB, USB 735,00kn->Hgspot
Što mislite jel dobar izbor,moj frend ga misli kupiti
Joj užas. Frendov bratić je to kupio i taj mp3 player je teško sranje. Bježi od toga što dalje. Vjeruj mi imao sam ga u ruci duže vrijeme= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Ok bježim,kaže(moj frend) da ce nabaviti onaj Philips od 1,5gb
to ce biti skoro ili... ocu mali test!
maybe very soon...;)
evo i ipoda kod nas http://www.mikronis.hr/shop/category.asp?catid=142
da vidio sam to, sramotno je sto player cija je appleova cijena 300dolara, kod nas se prodaje u njihovim ovlastenim ducanima po 3000kn. isto ko i mini kojem je cijena 250dolara a kod nas je 2500