exotica, jesi li otkrio sta s e330
Printable View
exotica, jesi li otkrio sta s e330
Evo za E330 imas na Howard Forum jedan tutorial....nisam kopirao adressu ali googlaj Howard Forum !
Kako sam vidio ide preko USB i nikako drugacije.
D800 ima isti problem, samo preko USB. Secret Code jos nije poznat, naisao sam na jedan code koji se uspostavio da nije bas ono sta se treba...
Mozda neko u medju vremenu nadje neku ideju..:thumbup:
Dodao sam anketu pa da vidim dali je iko zadovoljan sa ovim sta delam...
Nadam se da ce biti dosta glasova.
PS: Nije mi palo nesta posebno za sta da glasata pa sam stavio nesta lagano da ne razmisljate previse...;D
Jel ima kakih velikih napredaka za naše liubimce?
Oko cega se sad igras???:comp:
Malo mi grafika kolabrira ali eto borba.
Cekam novi soft da bi mogao nove icone postaviti jer trenutno mi ovaj progy nije pametan, kompaktibilnost je u banani tako da cekam od izumitelja da novi update napravi.
Moram reci da sam puno toga nasao ali na kraju grafika mi se ne sporazumijeva sa mobitelom :thumbdown i dovodi me do toga da cu morati jos malo pricekati.
Ali za ljubimce D900 imam nesto jako fino..:spin:
Eto nadam se da cu uskoro alate dobiti da pocnemo dalje napredovat.
Thnx svima na anketi. Oni koji hoce ili su zainteresiran nesta delat neka se slobodno jave...:guitar:
Vidim da imas novi mobitel(D900)???
Zasto kod mene kad skinem ovo nece da otpakuje iz win rar-a= Citat =:
Izvorno postao exotica
Treba da se unzip-a...!!! Probaj 7-Zip..moguce da je sa njim zipano.
Cudno, zasto ne skines sa AVI starnice ili http://www.7-zip.org/
E hvala ti evo unzip-ova sam ali ima dva fajla sad treba li oba da se ubace ili samo jedan
1.E900XEFG2_cts.cts
2.E900XEFG2_s3.s3
Da imas dva fajl.= Citat =:
Izvorno postao Vetonpg
S3. su komande i media.
cts. su countens.
Stavi oba fajla. Pa kad modiras samo stavljas S3.
E ali sad je fora kad ocu da ubacim E900XEFG2_s3.s3 ostane jod dvije sekunde i upali mi se mobilni onda na kompjuter pise greska u protokolu.
= Citat =:
Izvorno postao Vetonpg
Znaci moras napuniti mobitel do kraja, naj bolje bi bilo da ga punis 10h i tek onda download-aj novi FW:thumbup:
Jel ima tko upustva od Samsunga E900 na HR jeziku da mi pošalje na e-mail ili da mi napise stranicu di mogu skinuti?
Hvala i pozdrav unaprijed.
Ako se ne varam jos sluzbeno nisu preveli na HR,YU,BiH,MA,BG.
Ovo ti je lista kojih postoje prevodi Manual-a.
www.samsung.com/download/Model_Select.aspx?type=MobilePhone&SGH-E900
Jel mogu ja koristit ovaj optiFlash za D900....probao bi ubacit nove tonove za poruke preko USB-a....jel komplicirano to...ovaj sam optiFlash skinuo al ne kuzim kak da ga pokrenem...ajd pomozite....
= Citat =:
Izvorno postao ivan_
Ne nazalost ne sa njim ne mozes mijenjat tonove to mozes samo sa Resmanom 5.4 i sa novom FW verzijom.
Jel komplicirano ili se isplati probat...kako to mislis sa novom FW verzijom...zar ja nemam novu?
Di to uopce mogu skinut...trazim i nemrem nac nigdje taj programcic
Uskoro cu objavit sajt samo za nase jer mi se ne isplati imati frke sa rusima i da budu ljuti zasto XXXXX to radim..
Nova FW je D900XEFH6_dy_Omich_v0.1 koja je tako konstruirana za MODDING !!!
Za stavljanje novog FW trebas imati poseban kabel ili UST2Pro.
Kako flashat samsung d820!!! Ne mogu ga spijiti sa programom, možeš li mi pomoči probao sve kako si napisao za e900 ali ne ide, molom za pomoč, hvala!!!
Vec sam odgovorio OVDJE= Citat =:
Izvorno postao princ3
Tražim taj kabel po netu, pa nema možda znaš gdje da ka kupim, možda, hvala na odgovoru!!!= Citat =:
Izvorno postao exotica
Exotica mozes li da uploadujes neke modove posto su svi oni linkovi istekli.
kad budem uhvatio vremena budem napravio refresh...;D
Aha ok a znas li neki sajt gde ima tih modova za E900 osim onaj geocites.= Citat =:
Izvorno postao exotica
Oce li to u skorije vrijeme.