Izvorno postao
La_LuNa
grrrrrrrrrrrr!!
mantram si.. suti luno, suti..
but can not!!
to sto si rekao ne stoji!! uopce! mislim, naravno da ima takvih primjera, ima i takvih ljudi!
no, koliko je ljudi sa zavrsenim fakultetima koji i dalje rade poslove van struke, konkretno po tim trgovackim lancima koje spominjes, jer do posla ne mogu doci?!
eto ti ja prva za primjer! zavrsila faks u roku!! i nikako do posla.. kao i masa ostalih s mog faksa, a bome i drugih!
radilo se svuda, po mekdonaldsu, getrou, metrou.. na tudje sc ugovore.. sve samo da se radi, jer se radit mora! niti zelim niti imam mogucnosti bit starcima pijavica na novcaniku do 30 - e godine!
para nemam za mito i korupciju da potplatim nekoga (moje kolegice konkretno su imale ponude da ih se uguzi u drzavni vrtic, za 5000 eura!!!)
nemam nikakvog tetka, strica, rodjaka na nekoj poziciji u upravi, politici, da me progura!!
drzava nam je takva da ti nikakav faks nije garancija zaposlenja, barem ne onog adekvatnog tvom obrazovanju!
nismo svi nkv pijavice s prevelikim apetitima..
a ni ti nkv radnici nisu vise sto su nekad bili, osobno znam masu ljudi koja je nastavila obrazovanje, upisivala raznorazne tecajeve, prekvalifikacije, svasta.. pa opet ne mogu do posla!