evo još par pitanja o e61i....
trenutno imam n73 i razmišljam o prijelasku na e61i u tcom ponudi...
kako radi wnw radi na njoj?
zanima me kako garmin xt radi na njoj?
Printable View
evo još par pitanja o e61i....
trenutno imam n73 i razmišljam o prijelasku na e61i u tcom ponudi...
kako radi wnw radi na njoj?
zanima me kako garmin xt radi na njoj?
Za garmin ne bih znao jer nisam probavao ali mogu reci za w'n'w tj za surfanje oces putem wlana ili uslugom operatera da je fenomenalno, barem meni je bilo zato jer ima ono što je važno za surfanje a to je veliki ekran i full tipkovnicu i još k tome symbian i ubiti daleko bolje nego na jednom BlackBerry-u a i bolje mi je bilo nego na P1i.
jel ima tko problem sa slabim zvucnikom? ja se nadjem u situaciji da nis ne razumijem kad pricam s nekim u nekoj prostoriji ili vani di ima malo buke, cujem samo u tihim situacijama? i cuo sam da garancija ne vrijedi ako se updeata software, jel to istina? to sam nacuo tek kad sam napravio update softa. a htio bi odfurat u mobis da vide sta s tim zvucnikom.
Hvala
ja imam isto E61i sa novim softom... tog problema sa zvučnikom nikad nisam imao... na dva modela mi se to nije desilo...
Ako nisi mijenjao product code, onda bi ti trebali priznati garanciju...
za soft nisam siguran jel gubis garanciju ako sam radis, ali posto je pod garancijom oni ti moraju besplatno stavit najnoviji kad im odneses (mobis). pa ako mozes 2 dana bez moba...
evo malo novih provjerenih informacija.garancija se ne gubi ako sami radite update softwarea, promjenili su mi zvucnik i prednju masku. kao nemogu promjenit zvucnik bez maske (nije mi jasno no dobro) pednja maska kosta 400kn i sad sam je dobio djabe, tako da sad vec planiram kako cu pred kraj garancije strgat zvucnik i opet otic u mobis po besplatnu prednju masku, a poklopac baterije dodje 50 kn. inace pita mene covjek u mobisu jer treba radit beckup podataka (jerje reko da ce i soft novi stavit) ja kazem da nije potrebno jer sve imam na kartici (koju sam izvadio iz mobitela prije servisa) i da sam beckup telefona i kartice napravio 2 sata prije nego sam im doveo mobitel. no medjutim kada sam napravio restore 80% stvari nije radil, mob je javljao da je su datoteke unistene a u galeriju nije htio uc s porukom "zbog sigurnosnih razloga) tako da sam morao sve programe ispocetka stavljat. katastrofa.
Ovo što se programa tiče... ja sam na svakom s60 3rd mobitelu nakon update-a softa morao ponovo instalirati aplikacije... tako da nije ništa čudno... :)
A što se tiče toga da si besplatno dobio masku, pa to je super... :)
dižem temu iz mrtve.
instalirao sam Nokia energy profiler na službenoj stranici i pojavi se " funkcija nije podržana (-5)"
Nokia Energy profiler nije podržan na starijim symbian nokiama (u koje spada i E61i)
ali za bateriju na E61i se nemoraš brinut. drži onda par dana bez problema... ;)
pozz ljudi...nabavio sam si njoku E61i al zvucnik kod razgovora je pretih...moze se cuti al dosta slabo...prije sam imao nokie al ni na jednoj nije bilo tak tiho,..pojacao sam skroz do kraja i nista...
postoji negde u postavkama da se to popravi ili je greska s zvucnikom?
hvala
Dobio sam danas doticni mob pa imam nekoliko pitanja, Pošto je soft. mobitela ostao prvi tj. nije nikada nadograđivan htio bi ga sada nadograditi pa imam nekoliko pitanja. Koji je Product code za balkan za e61i tj. našao sam na netu negdje da je ovaj ali ipak da pitam. E61i RM-227: 0542899. I još me zanima kako da saznam da li je ta moja nokia E61i-1 RM-227 ili E61i-2 RM-294 Hvala unaprijed.
trebalo bi pisati ispod baterije koji je tocan model... ili kad ides na update firmware-a onda ti u programu napise koji je RM...
Provjereno bas neki dan, taj kod je ok.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=723
http://i26.tinypic.com/301g5ya.jpg