Pise samo da 16x za dvd-/+r
Printable View
Pise samo da 16x za dvd-/+r
Brzina pisanja: - CD-R: 48X
- CD-RW: 24X
- DVD-R: 16x
- DVD-RW: 4x
a za najblizu trgovinu odi na google i utipkaj nec 3500
dobro... malo sporo przi dvd+/-rw ali ako kosta te novce onda je zanemarivo. (mogo si sve postat u jednom postu)
Malo kasno palim, pa se naknadno sjetim gdje su mi sve informacije
jasam nedavno kupio dvd przilicu pioneerovu, crnu. odlicna je. nesto je skuplja od nec-a ali sve je to jeftino. cini mi se da su cjene dosada linearno padale , jos cemalo past cjena ali sigurno nece puno vise pojeftinit...
btw gdje ima jeftinih dvd-a za kupit? nije previse offtopic :)
ma sve su dobre. osim benq-ovih jer bas im i ne vjerujem. nism bas ni u neca- bio uvjeren ali mali stvarno koliko kosta toliko i vrijedi. jedino mi je plextor jos izvan cijene ali kad njihovu kupis onda znas da nisi mogao pogrjesit
Sta "koliko kosta toliko i vrijedi" kakovih si problema imao?
dobro posto niko nezna, u hgspotu ima spindle 10komada za 40kn, maxmedia.
ma nisam mislio na losu kvalitetu, ali nec-ove przilice koliko i kostaju toliko i vrijede, za razliku od plextorovih koje imaju veliku cijenu a mogu se usporedit u nekim djelovima s necovim.= Citat =:
Izvorno postao kresoml
cega? dvd-r ili dvd+r= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
dvd-r.....
Meni je sad upao u oko Pioneer DVR-a08-J-VS! Cijena: OKO 900 KUNA!!!
dvd-r : 16x
dvd+r : 16x
dvd+rw : 14x
dvd-rw : 4x
dvd+r dl : 4x
Sta kazete?
Da, u novom BUG ga preporučuju, a već ga ima za kupit za nekih 860 kn. Odličan mi je...
Ma past ce mu cijena za mjesec dana na 650kn vidit ces. Ako ti nije hitno pricekaj!
Odlican izbor!A cijena mu nece pati jos barem 2-3 mj.= Citat =:
Izvorno postao Brunek
Slažem se da je dobar izbor.
btw. Ako tražite niske cijene bilo čega vezanog za računala (u hr web shopvima) idite na www.nabava.net i tamo na pretraži. Rezultate će poredati od jeftinijeg prema skupljemu.
Ona pionnerova 108-mica 775kn u M-Computersu, i nece padat cijene, jel?
Padat ce sigurno, cim se pojavi jos proizvodjaca.
BTW cini mi se da jos necemo snimat DL DVD, cijena im je oko 90 kn u nas.
Kad ce ta konkurencija??????
Polaka, svaka tehnologija je u početku skupa...
Jel se moze gdje u Zagrebu kupiti Pioneer DVR-A08-J-VS???
ja tek kupio dvd przilicu a vec je nesto novo doslo.... damn i ja trebao sam pricekati mjesec dana i sad bi ima dual layer