Ma nije pitanje oko toga jel poslana il nije, već da li ju je primatelj dobio. Ono, ti pošalješ, a njemu mob ugašen.
Sad vidim da mi nema posta kojeg sam napisao jutros. A napisao sam da sam iz G900Torcha prebacio sve foldere (sys, private i resources) u root kartice, ali na njoj već imam foldere istog naziva iz TomToma. Kad sam preimenovao nove u sys2, resouces2 i private2 (da ne prebrišem stare), ne prepoznaje ih i ne nudi nikakvu instalaciju. ???
Jao, jao, još jedna glupost. Nisam vjerovao da sa Sound recorderom ne možeš snimat razgovor, pa sam probao. I snimio on, kako je već rečeno prije, 1 sec ničega. I sad taj fajl ne mogu izbrisati :loco: :wall:
Vidim, trebat ću se ja privikavat na te neke UIQ nebuloze.
Nema alarma kad je ugašen! Mislim...
E, još pitanja! Fotkam nešto tako da držim mob okomito. I onda kad hoću takvu "okomitu" sliku stavit ko wallpaper, on mi ju okrene za 90° u lijevo, izreže na format ekrana i nudi takvu rotiranu!!! A ja pametan ju u Picture galery zarotiram za 90° u desno, sejvam i kao takvu onda pokušam stavit ko wallpaper (mislim si, ono, ti ćeš meni za 90 u lijevo, pa evo ti sad za 90 u desno, pa se nađemo na sredini). I šta debil napravi - sad mi ju ponudi takvu zarotiranu u desno kao wallpaper!!! Mislim, nemoš ju dobit okomitu da ga ubiješ!