@misjah
V-klay - Flasher
Memory of the phone:
From addres: **** Size: ****
Printable View
@misjah
V-klay - Flasher
Memory of the phone:
From addres: **** Size: ****
Ok, hvala!
uradio sam sve kako treba ali telefon blokira pri spajanju sa operatorom.Neki predlog?
p.s.patch za povecanje memorije m55v11
ima li tvoj mob v11?
sad je sve ok,negde sam pogresio, jedini jos problem je sto ``#`` i soft keys ne reagiraju uvek pa ponekad ne mogu izaci iz keylock mode.(sw - 11 unofficial)
Vrati ga na v.10. Nadam se da si napravio full backup. Neslužbena verzija 11 i neki patchevi se ne vole u potpunosti.
nebih ipak preporucio spustanje na nizu verziju, ako nisi bas 100% siguran u sebe...
...hvala,al i ja bi ga izvukao da imam v.10...na v.11 sam...imam ga u .txt formatu,al ga ne mogu prebacit u traženi oblik...= Citat =:
Poslao: borisd
@eminem
Kad ga ukljucis prvi put, plavi ekran stoji cca 2min ili nesto malo vise, jer se formatira disk a.
Ako nemas hrvatski jezik za v10, mogu ti ga poslati, jer sam ga izvukao iz svog flasha.
...jesi ga kad spuštao na nižu verziju...točnije sa v11 na v10...= Citat =:
Poslao: Sljaka
Vrati ga na v.10. Nadam se da si napravio full backup. Neslužbena verzija 11 i neki patchevi se ne vole u potpunosti.
Da, stvar radi ako napraviš FULL backup i sa V-klayom ga flashaš i kad te pita da li da prebriše bootcore odgovoriš potvrdno.
Naime, dizal sam ga na v.11 i na pola puta zaštekal mi je komp. Pri ruci sam imal samo backup v.10 i probal sam ga vratiti natrag. Kad sam na pitanje o promjeni bootcore-a odgovorio negativno, mob je bil mrtav nakon flashanja. Nakon ponovnog flashanja sa potvrdnim bootcore-om mob je radil bez problema.
Cijeli postupak sam zbog problema sa 3.7M patchom ponavljal više puta uspješno.
...pa i meni je jednom zaštekalo na pol puta upgradea v.11,pa sam morao vratit na v.10...
...ništa,kad mi se bude dalo,valjda idući tjedan,probat ću ga vratit na v.10...pa ćemo vidjet šta će bit...
Meni je ipak najbolji 3.75 MB disk A patch. Daje najviše prostora, a jedan jezik mi je dovoljan. Hrvatski nažalost ne može, jer je prevelik, ali engleski većini ne predstavlja problem.A T9 ionako ne koristim.
...SuperMonitor V2..."3atmr",znači umjesto onih slika treba stavit brojeve...
zna li neko Soft. kojim mogu spasiti slike sa flash-a?
...pa jel nisi napravio backup flasha prije nego si išao išta radit...e to ti je velika greška...probaj tražit malo na ostalim forumima i stranicama,koje se bave Siemensima,fullflash od M55...il vidi na 3atmrovoj str....
napravio sam backup naravno,telefon je ok,ja zelim extractovati slike (koje sam snimio clip-on kamerom) iz sacuvanog flash file-a! da li je to moguce?
ne iz flasha...
te bi ti slike trebale ostati u memoriji i nakon ubacivanja patcha ili čak reflash-anja...
Pokušaj sa Smelterom izvući slike.
kada sam uradio re-flash sve se vratilo na staro, ali sam sacuvao stari flash file sa kojim telefon blokira,da li su te slike u flash-u?
...pa trebale bi biti...
smelter ih nalazi ali mi ima neku gresku``out of range``.... potrazit cu pomoc kod smelter makera
hvala na pomoci!
Ako saznaš nešto zanimljivo javi.
ok,ali mislim da je za sve kriv 3.75 a disk patch
p.s. postoji li neki flash repairer ?
Možeš napraviti undo patcha
ne dozvoljava zbog dodavanja lang packa u flash