Btw - tema se zove "NAGRADIMO ODLIKAŠE"... pa....
na stranicama od ministarstva (koje ima veze s ovim), piše da će se više znati poslje 5 srpnja! (valjda)
Printable View
Btw - tema se zove "NAGRADIMO ODLIKAŠE"... pa....
na stranicama od ministarstva (koje ima veze s ovim), piše da će se više znati poslje 5 srpnja! (valjda)
Tek! :( Ne mogu tako dugo čekati.
btw. više niste brati (Hrco promjenio avatar).
ali sam u krvi ostao simpson(zauvijek)
Svi smo mi Bart Simpson!!!!
evo danas smo dobili neki listić u školi (kao neka potvrda) i starci ti trebaju ispunit i potvrdit da ti škola smije dati tvoje podatke u ministarstvo, ja sam ga negdje zagubio stavim ga na net čim ga nađem (ili ak oće netko drugi)
od skole?
kaj imate skolu il na prijavama.
danas smo imali podjelu svjedodžbi budem ga dignuo na net čim ga nađem
Mi ništ nismo dobili, al su rekli da budemo svejedno doma dobili nekaj s poštom u vezi s tim!
onda budemo.
efo ga
http://kinfa.250free.com/bi.JPG
malo se loše vidi jer nam je raska loše skopirala
shit...... ubit ću nekoga, ako zbog toga nebudem mogel kupiti komp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrrrrrrrr
piši dva :D
Zapisano
https://www.odlikasi.hr/odlikasishop...a.aspx?idKat=1
tesko sranje . sad bio frend kod mene i reko da nebu nsi uzo, a sadasnji komp mu ej fakat na samrti.zato ej i doso do mene jelnemre od doma pogledat.
najbolje vam je uzeo ovu drugu najjeftiniju , al ja necu ni to.
cekam komponente
...i,jel ko šta uzeo...
Komponente će vjerojatno biti one iz Kinga -5%. Sviđa mi se onaj komp za 4999kn ili NP laptop za 7500kn.
evo jucer su na telki rekli da nisu sve skole poslale popis odlicnih ucenika te da je to razlog zasto nismo dobili postom te prijavnice. rekli su da bez obzira na to ti ce ucenici dobiti tocno tri mjeseca besplatnog interneta nema veze sto je akcija vec pocela
zabrijio si , taj internet ti APSOLUTNNO nis ne znaci , hrco.
to ti ej isto koda koristis carnet, nekuzim kak to neznas.ti placas impulse htu (1,86 ili 3 ,6 ) , a prva tri meseca global netu nis.posle ti ej 5,37 ili 10 .
sve u svemu pusiona
hrvoje ti si zabrijo, za besplatne sate se spajaš na poseban broj npr. u slučaju HTneta 07750000 i on ti je besplatan, dok se spajaš npr. na 077100000 koji ti se plaća...ak zoveš 077500000 to ti je ko da zoveš 0800
Ti si zabrijao. Impulse plaćaš HT-u kak god hoćeš= Citat =:
Poslao: kinfa
hrvoje ti si zabrijo, za besplatne sate se spajaš na poseban broj npr. u slučaju HTneta 07750000 i on ti je besplatan, dok se spajaš npr. na 077100000 koji ti se plaća...ak zoveš 077500000 to ti je ko da zoveš 0800
onda ne kuzim kad sam se spajao prek hineta imao sam interneta 300 kn na mjesec sad imam mrsavih 60kn.
hebemu miša ;D
jel treba da skeniram svoj račun (ak ga mama nije bacila onda budem) ti kad ideš na besplatni internet onda je besplatno samo što je telefon zauzet i to je to, total free
daj vas dvojcia nemojte pricat kad neznate.uvjek placas impulse htu.
u kapitalizmu nis niej besplatno-zapamtitte to!!!
[wc u amsterdamu U KAFICU 2 EURA!!!!!]
padobro onda ko je pstavljo telefonske kablove drzava ili ht
drzava da hrco mesic ih je iso postavljat u odjelu
bjerovo ti il ne platit ces 1,83 ili 3,6 .