Ne grije se, ostavio sam ga puniti cijelu noć i nije se ni malo grijao.
Printable View
Preko svega što si napisala mogu preći jer je to tvoje osobno mišljenje,ali reći da je JAKO debel je stvarno presmješno...:angry: Mob je za 5mm tanji od K800,ja stvarno ne znam šta bi vi više htjeli... Ne znam imaš li ti taj mob,ali budući da si ovo napisala stječem dojam da nemaš :angry:
Mob možda izgleda debelo na slikama,ali to je samo zato jer je kraći od K800... Stoga nemojte suditi po slikama sa neta,nego ga prvo uzmite u ruke ;)
pa k800 je debeo zbog poklopca kamere a inace je tanak..i mislim da je k850 deblji...kad ga uzmes u ruku..ali mob mi je idalje ok.
da li kad se snimi neki video pa se onda prebaci na racunar da li se pojavi dosta onih "kockica"????
tj. da li se sjexxe rezolucija???
Ove slike sam našao na jednom turskom forumu : http://forum.donanimhaber.com/m_1502...48/key_/tm.htm
vjerovatno oni nas prate,kao i mi njih hehe:crazy:
ocito moram stavit slike na net,,,,radi ovakvih pametnjakovica
pa onda k850 nije tako jako debel al ipak mislim da je w880 malkice tanji
Ma w880 je ekstremno tanak (9,5mm),tako da nije baš "malkice tanji" ;)
Naravno da ima tanjih mobova,nisam ja ni rekao da je K850 najtanji,nego sam samo napisao da K850 nije JAKO debel,nego po meni prosječan ;)
Mislim da više nema smisla ova rasprava oko debljine,idemo sad :ontopic: :)
da mislim da imas pravo...nego da vas pitam sta vi mislite o tim touch tipkama...niko nije napiso jer to valja sta il ne na tom mobu..
aha..a ok..sorry nisam vidio a dobro onda ako je sve ok...po meni ovaj mob bas nema neke mane...skuzili smo da nije predebel..tipke ok..samo mouda malo teze dodes do tipke 2 dok pises poruku..tak ja mislim..neznam jer nemam mob..sta ti mislis o tom sta su d pad stavili nasred tipkovnice?
da-kamera-mislim da je ok..ima mnogo funkcija..i mislim da bi trebala bit dobra koliko vidim i kuzim...sve u svemu mob je supac..samo jos cemo vidjet koliko ce nam dugo maska drzat bez da skupi dosta ogrebotina...
EDIT- sad sam vidio ovo za tipkovnicu u prvom postu..i drago mije da je to ok..imam samo jos jedno pitanje..naime ja imam k750..i tu autofokus onak nekak sporo radi..treba mu 2-3 sekunde da se namjesti...a imam digitalac na kojem se to istog trena skoro..onak vidi se da trazi fokus..ali je jako brzo..pa me zanima kak je to na k850...nikad to nisam probo na k800 pa neznam..
A ja nisam imao fotić tako da ja ne znam kako je to tamo :crazy:
Ma ne znam,ja sam zadovoljan brzinom kamere... Vrijeme fokusiranja ti nije isto za različite uvjete, recimo u mraku mu treba nekih 2-3 sec da nađe fokus, dok vani (na dobrom osvjetljenju) nađe gotovo instantno... ;)
Dobro si primjetio ovo, očito je da nam cijelo vrijeme bacaju mrvice koje nas ne mogu zadovoljiti do te mjere da prestanemo zanovjetati.. konkurencija jest korak ili dva ispred još uvijek..
SE-ova politika je zadovoljenje potreba svojih postojećih korisnika koje su osvojilli već ali nikako pridobivanje novih!
Evo dobio i ja konačno K850, pa da složim par rečenica...
Na prvi pogled, mob izgleda puno bolje uživo neg na slikama (kao što su već svi vlasnici primjetili). Nažalost mob je brandiran na vodafone,... Kamera i meni (samo onaj dio od SonyEricssona) su odlično napravljeni. U svakom slučaju, ako kupujete mob, i ako morate izdvojiti i do 400 kn više za ne brandiranu verziju, trebate to napraviti. Vodafon je od mercedesa napravio stojadina... :(
:hm: Nažalost i ja imam vodafone brandiran K850,međutim nisam primjetio da su mi slike lošije nego sa originalnim softverom (gledao sam po netu)... Dapače,vrlo sam zadovoljan fotkama :) Naravno živciraju me strašno one vodafone ikonice,ali ionako ću ga debrandirat ovaj vikend :jump:
Ali nije mi jasno,šta ti baš tako jako loše ispadaju slike? Ajd uploadaj negdje par komada pa da vidimo :)
Evo nakon tri tjedna koristenja baterija mi je izdrzala pet dana. Preko noci sam ga gasio ali bez obzira na to mislim da je ovo jako dobar rezultat.
to je stvarno dobar rezultat.ipak cini se da K850 vise nije kralj fotografije.N82 ima cak i jaci xenon blic!!
http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-192p2.php
Izgleda da su u nokiji skontali koliko im para SE uzima samo zbog kamere..:klap:
Na tim slikama je xenon dosta jači u odnosu na k850, a bome i taj file koji je dvostruko veći u odnosu na 850 a ista reza kamere.. :(
Mogla bi ova kamera u kasnijim verzijama softa biti bolja od 850.. SE puši lagano
Ne mora biti. Mozda je samo senzor u Njoki osjetljiviji i upija vise svjetla, dok senzor u SE procijeni da mu ne treba toliko.
Ali istina, boje na Njoki su nekako zivlje i realnije, na SE su nekako izbljedjele... :(
Srecom na SE se moze staviti drugi camera driver. :thumbup:
Nego, ako sam dobro skuzio po tom reviewu, K850 ima i Xenon flash i LED light? Tocno?