Gdje je taj njemac? Pokaži ga da mu uzmem mob!!! :D
Printable View
Gdje je taj njemac? Pokaži ga da mu uzmem mob!!! :D
haha, skoro sam i ja :)
sviđa mi se mob, jako....
a kakav je dojam velicine, npr kada sam imo m65 u rukama imo sam osjecaj da drzim mob puno veci nego sto njegove dimenzije jesu
Već sam mislio da sam jedini tako reagirao :D= Citat =:
Poslao: 3aTmr
haha, skoro sam i ja :)
Pojavile su se nove fotografije na netu koje sada nisu fotografirane od strane "profesionalnih testera" nego je mob testirao amater (ponosni vlasnik)
Slike
S obirom na 1.3 Mp slike nisu baš nešto. Ili tip ne zna slikat :D
nije bas da su blistave, ali hej! ako hoces prave slike onda kupi digitalni fotic. ja bih s ovime bio pre zadovoljan, a ni njoka 7610 bas nema bogzna sta
Slike nisu lose,ali je stvar u ostrini mozda ce neki novi softver to ispraviti
Govori se da će se sa novim fw-ovima ispravljati razne stvari.
btw. Club siemens je napravio rewiev: http://www.club-siemens.net/reviews/mobiles/s65/
Obrati pažnju na rezoluciju. 1.3Mp je donedavno bilo rezervirano za prave digitalce. Ako se već ide na takve rezolucije onda i ostatak tehnologije treba slijediti mogućnosti senzora (prvenstveno mislim na optiku tog "foto-aparata"), inače cijelo unapređenje nema puno smisla i mogli su ostati na VGA rezoluciji. Tako da nije stvar u tome kaj ja hoću, nego očekujem da se napredak tehnologije vidi i u stvarnosti, a ne samo na papiru.= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
nije bas da su blistave, ali hej! ako hoces prave slike onda kupi digitalni fotic. ja bih s ovime bio pre zadovoljan, a ni njoka 7610 bas nema bogzna sta
pa slike po meni nisu uopće loše valjda su za nijansu lošije jel
je slikano po lošem vremenu i sa malo osvijetljenja a naravno
s-65 nema blic da bi to ispravio kao pravi digitalac....
pa znas sto, malo samo uspoređivao neke slike slikane sa digitalcem od 1,4MP i ove slikane sa S65. Pa i nisu toliko bolje one slikane sa digitalcem.... Slazem se da su mogle biti nesto bolje, ali ne zaostaju bas puno za slabijim digitalcima...
A uspoređivati se po mom mišljenju nemogu ako ih nije fotografirala ista osoba, a ove slike nije fotografirao neki profesionalac pa može problem biti i u tome.
mislim da je šljaka dobro objasnio u čemu je stvar... kvaliteta leća je upitna, a da ne govorimo o autofokusu i sličnim stvarima...
Ako želite kupiti, na http://www.club-siemens.com/shop/p_2696.html je cijena sa poštarinom do HR 366,83€, tj. oko 2725kn. Plaćanje je općom uplatnicom, vrijeme dostave 10-15dana.
zaboravio si na carinu i porez
pa kaj se može naručit za hrvatsku?
moze, ali neznam koliko se to isplati... sto je rekao gog, postarina+carina+porez, na kraju je bolje kupiti ga kod nas...
a i kod nas onda treba pričekat mjesec-dva da padne na stvarnu cijenu
koju su mu namjenili,jel početna nije nikad i završna cijena
za carinu i porez neznam, ali poštarina je uključena u cijenu (mislim da 22€)
a uz sve to imaš i garanciju i hrv. meni ako nekog veseli...
Imaš garanciju od 3 godine, a što se tiće hrv menija, uskoro bi morao doći novi službeni fw sa hrv jezikom i on se može staviti kod kuće bez gubitka garancije.
a ako ti se pokvari gdje ga moraš slati?
da, mislim da ti ovdje nebi priznali garanciju...
Ne bi sigurno. BTW, čudno mi je to kako daju 3 godine garancije, ima li možda netko informaciju da li je to tako u svim zapadno-europskim zemljama (barem što se Siemensa tiče)?
Vjerojatno bi ga trebalo slati :(
Što se garancije tiče, u Club Siemens web shopu piše da svi siemens proizvodi imaju 3 god garancije.