:lol: ti se salis? ja da iskreno kazem, uopce nevjerujem u pobjedu protiv engleske, o francuskoj da i ne pricamo.....
pa nemogu ni svicarce dotaknut!
Printable View
:lol: ti se salis? ja da iskreno kazem, uopce nevjerujem u pobjedu protiv engleske, o francuskoj da i ne pricamo.....
pa nemogu ni svicarce dotaknut!
2002 - tekma protiv italije, ak popušimo ispadamo, 70min. gubimo 0:1, u dvije minute damo dva gola i pobjedimo - nitko nije mislio da ćemo pobjedit
ali nakon toga ekvador - opustimo se kao protiv švice i popušimo jer mislimo da ih možemo "pojest"
kaj se tiče engleza možemo ih dobit bez po frke ;)
ajme dobro da nisam stavio 500kn na hrvatsku....
kakve su prognoze za
ITALIA-DANSKA
SVEDSKA-BUGARSKA
ita-danska <3
sve-bug 0:0
(iskusni kladionicar)
¸danska - italija 2:1
svedska - bugarska 1:0
sa igrom protiv švi nemremo dobit vise ni slovence, pa baša da igraju sa skijaškim štapovima.
ali ak stavi enkog kreativca u momčad(Kranjčara da je uzo) bilo bi to nekaj..
Ja ne gubim nadu jer opće je poznato da mi bolje igramo sa boljim momčadima nego sa lošijim, dobijemo Englesku ili Francusku (da im vratimo za '98) i to je to.:D :afro:
= Citat =:
Poslao: dj_velja
ita-danska <3
sve-bug 0:0
(iskusni kladionicar)
baaaa sve-bug sam se zajebo
ovi švedi su zakon
rezultat ŠVEDSKA - BUGARSKA ----5:0----
eh da smo mi barem tako dobili švicarce :)
joj svedi su fakat razbili bugare u 2. poluvremenu... strasno.....
mislite da ceska moze tako slicno razbit latviju?
ha vidjet će mo,ja sam za holandiju....
ceska - latvija 1
njemacka - nizozemska 2
ah...nisu se nešto naši iskazali...nemam baš dobar osjećaj....
glasala sam za francuze..oni su mi nekak najuigraniji!
evo sad igraju bas NIZ-NJE uhhh kak se ndam da ce Nizozemci dobit..bas su dobri likovi.
hahaha ste culi kaj je Nisterlooy reko?da kao zeli Nizozemci vratit Njemcima za drugi svjetski rat u ovoj utakmici, haha pa neko ima jako drugo pamcenje---]
ZAKLJUCAK nisamo samo mi opsjednuti politikom ;)
ma mislim....... pogodim na kladi cesku, zute kartone i crvene... i onda me nizozemci sj***
= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
evo sad igraju bas NIZ-NJE uhhh kak se ndam da ce Nizozemci dobit..bas su dobri likovi.
hahaha ste culi kaj je Nisterlooy reko?da kao zeli Nizozemci vratit Njemcima za drugi svjetski rat u ovoj utakmici, haha pa neko ima jako drugo pamcenje---]
ZAKLJUCAK nisamo samo mi opsjednuti politikom ;)
di ono van nistelroy igra?!!
- manchester možda?!?!
nemoj molim te . adi igraju 6 igrača iz najjace Niz. postave-- U barceloni.osim toga, nisterloy nije nie bio danas pravi, sve dok nie zabio gol.i onaj Advokat na klupi je priej trebo stavit u igru Makaaya i Overmarsa.
ma i kluvierta...
on mi ej neak star tak da neznam kolko zapravo moze dat.
ma kaj je star...pola rulje koje je igralo sad su stariji od njega..ja mislim da je on je,bar meni,jedan od naj napadače na svijetu...pa i šved larson je star pa igra ko lud...ta generacija igrača mi je najdraža,ovi tu svi sada begaju za lovom već sda 17 godina..ko nosić...
grcka - espana 2
portugal - rusia X
portugal-rusija 1X
jebote nemogu vjerovat da navijate za našu repku !¨"#$%&/()=?
pa nek mi neko nabroji igraće koji igraju u našoj ligi, koji je to štos sa repkom.