Najjači su mi oni zaštitari s cvikama, svi nešto ozbiljni....................kako jadno
Printable View
Najjači su mi oni zaštitari s cvikama, svi nešto ozbiljni....................kako jadno
e posrat ću se.... govno će mi izletit iz šupka :notooth: ovo je strašno!!!!
nisam pogledao, emsija mi se sama po sebi gadi a sad kad od vas cujem da je :censored: ***** :rifle: nutra nema sanse da pogledam... odvratno...
:thumbdown :thumbdown :thumbdown
Ma što ste tako homofobični,derpe je povod za beskrajan smijeh i zajebanciju. Mene je više iznenadila Indirina zla sestra blizanka,izgleda ko da joj Rubelj šleperom vrši dostavu
lol bezveze, gledam prvu epizodu, i mozda koji petak...
http://www.bigbrother.rtl.hr/virtualna_setnja/
:lol:
idem si narucit maxtv da mogu gledat
:jehon:
haha vic:
sto rade dalmatinci po zimi.........?........idu u big brother.......:lmao:
Opet došla pederčina :bigjump: :lmao: :lmao: :lol:
...meni je bas simpa:notooth:
jeste vidili kako se ***** usro kad su se upalile prskalice na ulazu u kucu!:lmao: :lmao: :lmao:
btw...ja imam max tv pa ih gledam kad god hocu!:njanja:
majke mi da nisam ntii sec pogledao..videl sam likove u 24...
bzvz opet je ta brader manija započela..to me živcira..i ne kuzhim..
tak je , bar je kvartovska cura ... i to fakat sami dalmatinci , kaj ne uzmu nekog podravca , moslavčana/nku il neš slično .... onaj ***** je fakat prepičkast , jeste vidli video kad su ga predstavljali , katastrofa ... voli kremice , crne visoke .... dečke ... nek se kazni ... boli me k.... dal je ***** al ovo je pretjerivanje i kranji ekstrem.... fuj
meni je onaj celavi dobar ..:hm: ak ga se dobro sjecam, to sam sam pogledom preletila :)
O Bože... Tog pedera će neko prebit na mrtvo ime kad izađe van. To mu nije trebalo... :-/
...alaj će ovi s maxtv-om uživati - imaju čak tri kanala samo za BB...gledajte, gledajte :D ...