na televizorima u 16:9 formatu se ne vidi u potpunosti donji red titla.
Printable View
na televizorima u 16:9 formatu se ne vidi u potpunosti donji red titla.
jebeš loše televizore i taj 16:9 i tomin koji ni novu ne prikazuje ;D
lolčina! ;D :lol:
...ima problema i sa zvukom...nisu stalno ujednačeni...a i ubacivanje reklama im je katastrofalno...
al meni nije jasno sta oni misle stim teletextom vise.......
@gog nek neam novuTV <l ju bar nisam ni prebacio na br.1 na daljinskom upravljaču....:D
@wb kaj ti vidiš novu?
da, i to na dva kanala. pa ne živim ja u gračanima! ;)
blago tebi, da bar ja vidim novu, mogao bi isto ko i ti pratiti Story super novu od jutra do mraka;)
Kaj se mene tiče, još jedna TV u nizu, od žene i klinaca ionako ne mogu birat kaj ću gledat,pa visim na netu.
Nemoj zaboraviti i SNIMANJE! Bez brige, sve ja to snimam, to je doživotna vrijednost, pa ti mogu posuditi ako obećaš da ćeš paziti na te kazete...= Citat =:
Poslao: tomo
blago tebi, da bar ja vidim novu, mogao bi isto ko i ti pratiti Story super novu od jutra do mraka;)
čuvat ću..;), jel smijem presnimit?
..dosta offtopika, recite kaj očete al ja sam razočaran sa RTL-om
ovih par emisija je ok...
ali izbor serija je katastrofalan,izuzev par ovih humorističkih
neka još imaju malo kredita da si srede program jer ih niko nebu gledal!!!!
ja se nemogu pozalit na program, jer ove njemacke serije tipa cobra 11 a pogotovo top team,nezaustavljivi su mi zakon.. onda kak nemam nis radit doma poceo pratit one gluposti humoristicne dadilja, sabrina, lud za tobom :D
i sanjin show se isto ne propusta, ovisi o temi..
...'bate kak' si ih obradio da možeš u sveto vrijeme gledanja televizije bit' na netu - ja se trudim to postići ali uvijek me poklope...= Citat =:
Poslao: Sljaka
Kaj se mene tiče, još jedna TV u nizu, od žene i klinaca ionako ne mogu birat kaj ću gledat,pa visim na netu.
Još ću se propit'... :D
samo neka maknu onog iz veta i sve 5
...zašto - pa čovjek je baš iritantan... ;D
ma nek maknu cjeli veto, to je shit od kviza, kad sam nakon njega pogledo miljunasa preporodio sam se
Istina veto je jako los mislim naspram milijunasa stvarno. Napetost je nula.
a dobro čovjek je dosta komunikativan,jest da ima glupe fore al komunikativan jest.......
možda bude naše komentare pročital pa mu se popravio;D
...a on kao čita... :D
meni je ona najslabija karika baš ok...puno pitanja puno odgovora,bez odugovlačenja...
...Veto & Najslaba Karika - SHiT...
Tu se potpuno slazem ja neznam gdje nadose onog bolida od zene al da je odvratna pa ni moja punica nije taka :)
= Citat =:
Poslao: sile
Tu se potpuno slazem ja neznam gdje nadose onog bolida od zene al da je odvratna pa ni moja punica nije taka :)
lol ova ti je dobra :lol::lol::lol:
Ko punica ma daj nemoj zezat os je nosit nosi buraz :) :)