Upravljivost je strašna nikako da održim željeni pravac(morati ću si kupiti kao na PS2 jojstick) a mišem nemože šteta!!
Inače je igrica super u temi!
Printable View
Upravljivost je strašna nikako da održim željeni pravac(morati ću si kupiti kao na PS2 jojstick) a mišem nemože šteta!!
Inače je igrica super u temi!
ja sam se izvjezbao skretat i drzavat pravac :)
vise puta brzo stiscem tipku
nego... jel postoje kakve sifre da mi ne dimi stalno? :D
Ironično:
http://img321.imageshack.us/img321/1...rivo8wd.th.jpg
Ostao bez goriva....lol
evo stvimo sa dll i idem probat
ma i sa dll meni ne radi...valjda nemam dovoljno dobru graficku(ne valjda,nego sigurno)....
igrala sam na novom laptopu i sve mi super radi....zivcira me nizbordo i uzbrdo(cega nema)....
b.t.w.nije samo stvar u brzini kompa,grafickoj...frend mi ima komp kakav preporucaju,tj.jos i bolji nego sta su dali podatak da je minimalno potrebno za rad igrice....i opet mu steka.....pojavi se zvuk od igrice,ali je ekran zacrnjen,ko i meni....pa sad ti znaj...
Pozdrav= Citat =:
Izvorno postao jogobela
O kojim se konfiguracijama radi? Ako je moguce, postajte sve informacije (procesor, kolicina memorije, graficka kartica i kolicina memorije na njoj, operativni sustav). Zahvaljujem.
Damir Tabulov-Strelov
Urban Development
oo evo insajdera, dobro dosao the pleasure is all mine :)
aj kad je vec tu netko od vas se smije pitat dal je u planu jos kakva igra?
mozda jos neka driveing simulacija? ovo je super ali bilo bi jos bolje kad bi se poradilo malo vise na tome... recimo da izgleda kao gta :D
Za sada samo planiramo raditi support za Urban Jungle koliko to bude potrebno. Sto se tice buducih projekata, to ni ja ne znam :)
Damir Tabulov-Strelov
Urban Development
mom frendu ne želi pokrenuti igricu, kada stavi onaj .dll file isto mu javlja..
ima dobru konfu i GeForce 4200Ti
Neka proba pokrenuti programcic koji to ispravlja. Nalazi se na http://uj.dir.hr/download/UJ_ispravak.zip= Citat =:
mom frendu ne želi pokrenuti igricu, kada stavi onaj .dll file isto mu javlja.. ima dobru konfu i GeForce 4200Ti
Ako ne uspije skinuti (sto je lako moguce jer su serveri totalno zaguseni), neka proba datoteku "u3d.u3d" preimenovati u "d3dx81ab.dll". Nadam se da ce tada raditi.
Damir Tabulov-Strelov
Urban Development
@ronamitri: jel ima možda kakav cheat u igri ? btw.šteta šta nema ni uzbrdica ni nizbrdica
ja kad sam bio na Trsatu vidio sam klinca ukucava šifre i dobije BMW-a..
valjda će doći vrezija 2.0 sa uzbrdicama i nizbrdicama..
Igra je super.Za mene koji sam iz Ri bas mi neide najbolje.Grad poznajem ali ne po ulicama tako da se isto malo teze snalazim.Mozda se gorivio malo brze trosi!
gorivo se prebrzo troši..
nisam znao da postoji pola ovih ulica dok nisampočeo igrati igricu..
inače iz Rijeke sam..
Bilo bi dobro da ima neki drugi grad, a ne samo rijeka.
Jeli se moze izlaziti iz auta.
Da li se moze bizati panduriji?
a jel ti bi odma da ima i zadar i split i zagreb :cool:= Citat =:
Izvorno postao Car
nemoze se izlazit iz auta i nemoze se bjezat murji niti ti murjaka uopce i vidis. tj. virtualni murjak je stalno uz tebe i cim napravis neki preksraj upozori, vise prekrsaja-prekid misije.
ta igra nema nikakve veze sa gta ovo je nesto sasvim drugacije, zamisli kakve su igre bile prije jedno 5,6 godina, e pa to ti tako izgleda.
...pa nije ti to GTA...= Citat =:
Jeli se moze izlaziti iz auta.
imas murijake obojeni su u plavo i kad gledaju u tebe a ti napravis prekrsaj odma si gotov, a to vidis dali gledaju u tebe po crvenom trokutu.
Nikak da netko kaze jel ima kakvih sifri? Ima igrica par bugova, u rikverc se mozes vozit i u suprotnom smjeru, a samo ti s*** zbog brzine...
ma to da, ali ne love te. i nema policijski auto pa da te love.= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
ima bugova ohoho (pjesaci koji se motaju nasred ulice, skacu po autu, auti koce i staju skoro svaki put kad netko dolazi iz suprotnog smjera, auti stoje nasred ceste i ne micu se itd.)
za pohvalu su texture (zgrade, zidovi...)
Dobar su posao, oni napravili, svaka im cast, jos par patcheva i bit ce sve ok. Dogodilo mi se da mi je na znaku"obavezan smjer ljevo" napisao ono da nisam stao na stop, ili poberem nekog lika nasred ceste, kad istrci, i kaze obavezno propustiti pjesaka, ili nesto u tom stilu, bilo bi fora kad bi neko tak zagreb napravio, ovak mi je lutrija nac benzinsku, natocim samo kad naletim na nju.
= Citat =:
Izvorno postao ronamitri
Ja sam sve insaliro , zamjenio onaj dll fajl , i isto imam problemko i ivaj gore - krene kao u igricu , pojavi se crni ekran i - nista.
ajd budi dobar i ispravi to :thumbup:
ja ti imam gf4 mx 440 64 sdram 1,4 Athlon 256DDra sto je cini m ise dovoljno za tu igru.
:smart:
na mapi su oznacene benzinske postaje (F1)= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
btw zivcira sto mi se stalno ponavljaju iste 'misije', gotovo stalno se vozim istom ulicom ljevo-desno...
i pohvala za velik asortiman automobila.
btw jel vidio netko neki dan je bilo na rtl mislim na exploziv, neka ulica u Rijeci neki zavoj na kojem auti stalno izljecu, proklize... neki tip je stalno snimao to iz svoje sobe. Ja nisam mogao vjerovat kad sam gledao to, pucao sam od smijeha kolko njih je proklizilo i na isti nacin se zabilo u ogradu.
jel zna neko koja je to ulica?
imam ja toga snimljeno puno doma... i snimljeno to s RTL-a... :)