Off Pogledaj mu sig i profil :cool:
Pa vec sam prije gledo na njegovoj stranici i tamo pise "na seriji BB5 samo flash". Ima dosta unlockera ali nikako da nadjem nekog tko otkljucava i 6288, a pogotovo ne 6210. No za pocetak bi me prije svega zanimalo jel to uopce moguce otkljucat ali iz dosadasnjih odgovora na ovom forumu zakljucujem da je ;)
Pozdrav ekipa!
Novi sam na ovom forumu...
Pročitao sam tamo u nekom thread-u prije da je netko otključao E51!?
Ja sam zvao bezbroj servisa i ljudi koji se time bave i NITKO ne može otključat taj mob.!!!
Pa me zanima da li je netko ovdje pametniji od mene što se toga tiče,pa da me zna uputiti na pravo mjesto!
INAČE...mob. je kupljen u T-Mobile-u...Ja sam VIP korisnik i ostao bih na VIP-u,pa mi je bitno da taj mob. otključam!!!
HVALA!!!
LP!
Nokia E51 spada u nepodržane modele na opremi koju servisi imaju, barem trenutno. Kaljević ju je rješio, ali nije izbacio rješenje, bez obzira koliko mu trenutno puno love nudili za nj
Tko je Kaljević?
On otključava mob-ove?
:)
Može ju otključat?
jel netko otkljucao 6500 Slide (soft. 6.60) koji je bio lockan na t-mobile sa nekim od ovih kartica(universal sim),pa da mu sada radi sa tele2?
probao sam vec 2 (universal sim i smartsim),ali ni sa jednom mi ne radi,imam
tele 2 pretplatu(crvena kartica) i 6500 slide lockan ne t-mobile.
umetnem kartice u telefon,on trazi pin,upisem pin,telefon se upali,ali nema
mreze niti loga operatera, s tim da mob ne napise ono : mobitel ogranicen
ili neodgovarajuci sim.... ukoliko stavim 098 karticu unutra sve radi bez
problema....
probao nositi i "majstoru" ali ni on nakon 3h borbe sa telefonom nije uspio.
thx na savjetima.
Pozdrav,
Dobio sam od kolege na poklon Nokiju E90-1 [RA-6] kupljenu u T-com-u. Svi servisi u ZG-u si mi rekli da se ne može nikako otključati. Onda sam našao jedan hrabri servis koji je uspio sjebati mob, pa su mi kupli novi.
Sad imam mob koji ne mogu korsititi, jer sam zadrti Tele2 korisnik. Postoji li neka nada ili šansa da se taj mob otključa i da se stavi Nokijin software, a ne ovaj T-comov!
P.S. Turbo ili Universal SIM - 0 bodova!
Hvala
pozdrav, kupio sam nokiju 6220 classic od frenda...nova... no ima 1 godinu besplatne glasovne navigacije za europu! Želio bih prijeći na tele2 pa ju morem dekodirati!
Zanima me ak ju dekodiram, hoću li onda izgubiti tu besplatnu glasovnu navigaciju?
nemaš potrebe za brigu...nećeš je dekodirati ;)
ta navigacija je crap...saznoji se par sati pa ubaci garmina- nemoj ovdje pitati već koristi pretragu ;)
vidim da ovdje kasnim puno / sorry...taj tel se može i te kako otključati...garantiram ;)
Usmjerio me kolega moderator ovdje...
Dakle imam E51 i htio bi ju odkodirat na Tele 2 sa T-coma. Pročitao sam cijeli topic i nisam došao do 100% zaključka da se može odkodirat. Osim tog lika u Beogradu... Dalje, ja sam našo broj telefona čovjeka koji daje "zamjenske kartice" tj. tanke folije koje se ljepe preko SIM kartice i imaš otključan telefon. Dal je to taj supersim ili turbosim o čemu pričate? On veli za 130 kuna radi bez greške... + Ak mobitel crkne odljepiš foliju i imaš normalnu garanciju od T-coma... Nazvo sam ga i kaže da može E51. Zvuči super samo jel radi ?
Drugo, kolike su sad cijene normalnog odkodiranja i tko može, možda neki broj moba? 200-300 ? hvala
ma ništa ti nisi čitao, ali za tebe veliukim slovima:
MOŽE SE OTKLJUČATI, dodje oko 40 eura i radi svaki malo bolji unlocker...universal sim ti nije nikakvo rješenje ali o voli nek izvoli...ja sam na dosta recimo 6120c ili e51 vadio ljudima universal sim i otključavao tel trajno...razlozi( trajanje baterije, signal, resetiranje, nemogućnost stavljanja 3. kartice itd)
Tražio sam nešto drugo ali sam slučajno došao na ovu temu...Otključao Nokiu E51 u Zg za 200 kn,u 11 mjesecu ...Probano s Turbo simom ali nije išlo..bila na T- mobile ali sada rade sve mreže
imam 6220c lockanu na t-mobile. kod koga ju mogu otkljucat? posto nisam iz zg molio bih adresu, e-mail ili broj telefona. nitko od mojih lokalnih nije ju uspio otkljucati, a ni podesiti turbo sim da radi duze od dan-dva.
EDIT by HCSC: molim odgovor na PP
sta nije isplativije kupit turbo sim i cist racun duga ljubav a ?
Pitanje.
kakvo je stanje sa dekodiranjem novijih Nokia,konkretno 5220 XM?
Trebam si otključat mob - odnosno u T-mobile kodiranu Nokiu N73 hoću ubacit Tele2 karticu.
Imam 3 pitanja:
#1: Jel se ko igrao sa BB5 otključavanjem i jel moguće to napravit sa opremom koju svi imamo - komp i kabel!
Ili je potrebna još dodatna oprema - ranije je bil potreban box - jel situacija još uvijek ista ili se promijenila?
#2: Kakva je situacija sa SIM UNLOCK karticama? Funkcionira li to s Nokiama N serije i ima li to ko od vas?
#3: U slučaju da ništ od ovog ne proradi - kakve su cijene sa otključavanjem?
:notworking:
1.za to ti nije dovoljan komp i usb-potreban je box jer je to bb5 telefon
2.turbo sim vrsi svrsi i najjeftinija je varijanta a i garancija ti ostaje
3.cijene otkljucavanja bb5 telefona 200-250 pa nadalje(kuna naravno)
kao što je hrkacv već odgovorio, jedino točka 3 nije baš točna.
Postoji razlika i među BB5 modelima, pa imamo i BB5+ Nokie koje je daleko teže/skuplje dekodirati.
N73 se može dekodirati već od 100 kn bez beda, dok npr. za 6120c koji je BB5+ košta barem 250 kn...
dali je moguće besplatno otključat ovaj mobitel , ako ne koje se cijene kreću na hr tržištu