yes jes u vrbovcu ali kuzim zasto si rekao u zupanji. Županji :respect: grad u kojem je održana prva službena utakmica u Hrvatskoj tj. u cijeloj bivšoj Yu
Printable View
yes jes u vrbovcu ali kuzim zasto si rekao u zupanji. Županji :respect: grad u kojem je održana prva službena utakmica u Hrvatskoj tj. u cijeloj bivšoj Yu
Ja bi to jednostavno rjesio. Za pocetak nove osobne s cipovima i tko zeli uci na stadion mora se identificirati, a pri tom ga se snimi. Nakon tekme po snimkama naci tko je radio nerede, dati mu kaznu, zabraniti dolazak na bilo koje sportsko dogadanje za ostatak sezone i bok. Tako bi se napravile granice izmedju propalica i navijaca. Jer ovak su svi boysi proglaseni za smece zbog nekolicine huligana koji godinama rade probleme!
...vidiš - stvar je u tome da smo svi mi marginalci i nismo zanimljivi - zanimljivi su ekscesi...
Sad zašto pisati o darivanju krvi nekih BBB-ovaca ili davanje dobrovoljnih priloga???
Ljudi to rade svaki dan i ne traže promociju, isti ti ljudi su okupljeni u razna udruženja vezano uz umjetnost i kulturu te ine druge stvari - okupljaju se - o njima se ne piše - zašto - jer se ne žele eksponirati i svoje niske porive ostavljaju iza svojih kućnih vrata...
Osobno ne vidim svrhu navijanja na sportskim priredbama - kada želim pogledati tekmu - dogovorim se sa društvom - odemo u kafić i tamo uz urednu cugu sve pogledamo na telki i prokomentiramo - bez skakanja na glavu, urlanja (ah proklete cigarete) i razmišljanja hoću li dobiti po piksi od onog tipa što me krivo gleda ili murjaka koji gleda tko će početi sa sranjima...
pa kad stavljaju loše stvari, zakaj ne bi stavili i dobre?
to bluedevil:
cura je dobila od strane policajca, zato je na podu
a u masi i tučnjavi niti jedna cura nije nastradala jer nitko ne udara cure ;)
i u takvim situacijama, pogotovo na stadionu, prvo se izlače cure i djeca, pa se kreće u obračun ;)
evo video za one koji nisu vidjeli:
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...0701_20273.php
i vi mi tu nabrojite tih 200 navijača koji su jurišali na 70 policajaca
ima ih podjednako ;)
steta sta ih panduri nisu razbili :(
o kakvom obracunu ti pricas ja stvarno ne razumijem, to je totalni primitivizam. neko ne navija za isti klub kao ti i ici se sorati sa njim. idotizam, primitivizam, debilizam....
a vidi ste da ste jako hrabri na ovoj snimci, decki, ako vam je do tucnjave, imas fino boks, thai boks, kick boks i svakakvih drugih mma pa fino odi tamo, odi u ring i vjeruj, ispucati ces se vise nego na jednoj tekmi. ali zaboravio sam, tamo treba i trenirati, a vidim po trbusinama nasih bbbovaca to bas nije popularno.
...gledam snimku i cijelo vrijeme vidim splašene ljude koji rade svoj posao - policajce i hrpu kretena koji su gledali previše akcijskih filmova i navlače majice na lice kakti ih ne bi prepoznali - a cijelo vrijeme mi u oći upada hrpa parkiranih vozila i nekakvi idioti koji bacaju okolo razne predmete...
Strašno...
trenira,trenira..ali se baš i ne snalaze jedan na jedan...:D
da, bolje im ide kad su njih 2-3 na drota, kad je kolko-tolko ravopravno ;)
evo vijesti iz slovenije ;) :
http://www.jutarnji.hr/sport/navijac...,7,4,,80852.jl
zakaj to nije u svim novinama, dnevnicima . . .
(zato kaj su razbili slovence, a ne austrijance ;) :) )
http://vecernji.hr/newsroom/sports/f...91354/index.do
a novinar u bedu zato kaj nećemo biti kažnjeni
Mozda ste vidjeli u novinama kad je bila šora u županji kad su došli srbi iz vukovara igrat protiv juniora granićara.Nakon utakmice ekipa od vukovara je otišla u konzum jest a juniori od granićara i jos 20-ak ljudi 15-16 godina su ih sačekali i njih 35 je ubilo boga u ovima samo zato sto su srbi a nisu niti izazivali ni imali simbole nekakve ama baš ništa,nekoliko mojih nazovi ih prijatelja bilo je na policiji i na sudu i izvukli su se bez ikakve kazne a njihovi roditelji ponosni....
malo je off topic ali dobro. ****** balavanderi mali
O čemu vi pričate u ovom mrtvom topicu ??
Šta čitate te članke u novinama napisane od debila koji se prodaju za pol janjeta...
Ništa nije bilo bez razloga u tom jebenom Kapfenbergu, jedan je naš bezveze uletio u teren i pozdravljo se s Turinom, kasnije policija ga je htjela privest (inače zbog ovog eura koje će bit druge godine kod njih postrožene su mjere protiv nereda na utakmicama, pa tako sad čovjeka kog privedu mogu držat u pritvoru čak i do 3 mjeseca ! ). Pa normalo da smo išli spasit čovjeka, napravio je glupost al ****** naš je...
Ko je reko da se cura spašavala ležeči na podu?? Otkud ti ta glupost??
Cura je naša, potegne na sigurno 80% dinamovih tekmi i dobila je pendrekom od hrabrog pandura. U svoj toj masi nereda izgleda da mu je ona bila največa prijetnja !!
Držite se vi mobitela rađe...
To sam ja rekao za curu, pošto onakva fotka ništa ne znači. A inače sam uvjeren, dapače 100% sam siguran, da murija okolo po stadionima mlati bez razloga nevine navijače, koji samo skandiraju i ne rade nikome ništa nažao. Dapače, mislim da zato rija i postoji, samo da bi tabanali nedužne anđeleke po stadionima.
A i ovo "jedan naš je bezveze uletio na teren i pozdravljo se sa Turinom" - koji k. mu je to trebalo? To se smije? Ne. Jel' zna da se ne smije? Zna. I dalje to radi? Da. Ostaju dva rješenja: ili mu je IQ jednoznamenkast, ili ne želi slušat. U prvom slučaju ide na promatranje i u ustanovu za takve, u drugom dobije pendrekom. Amen. I onda "pa normalno da smo išli spasit čovjeka, napravio je glupost al ****** naš je" - to je pravo razmišljanje, tako treba!
Nek napravi kajgod, kakvugod pizdariju, ali sve se opravdava sa "naš je" i "idemo ga spasit". Znači on prekrši zakon, svjesno i namjerno, a vrla masa nedužnih i nevino-izbatinanih navijača reagira kako - ide ga spasit, jer je njihov. Dakle, opet dvije varijante: ili nema samo on jednoznamenkasti IQ, ili više njih treba ispendrečit po leđima.
Kao što stara narodna veli, pametnom je dovoljno i jednom reći...
...o jadnik je utrčao na teren a panduri ga uhvatili - sram ih bilo...
...i onda su hrabre horde krenule u spašavanje - ljudi moji pa nije vam odo 2. svjetski rat da se igrate prepada...
...kažeš samo 3 mjeseca - premalo...
:goodpost:
Taj ulet na teren ne opravdavam, nema on šta tražit u igralištu...al ****** šta je tu je sad. Uglavnom meni je drago da smo se i u takvoj situaciji pokazali svi za jednog ! Pa kakve god bile posljedice.
Wow, lijepo ste se pokazali. Vi ste postali dostojni nasljednici engleskih huligana= Citat =:
meni je drago da smo se i u takvoj situaciji pokazali svi za jednog !
Totalno si promašio poantu u mom postu... Ali nema veze, nisam ni očekivao da će neko od vas shvatit.
vjeruj, ni mi ne ocekujemo da ces ti shvatiti...
Ljudi, teba nam prosvjetljenje! Ajmo na tekmu, pomlatit se međusobno, porazbijat što se da i tada ćem nam sve biti jasno.
Ts... što mi prije niste rekli. A ja tu jambram u prazno.