uzmes ovaj
Sarmad 5.7 w/ Spot Photometry for K750/W800: http://www.mediafire.com/?bzzxt3dudze
uzmes ovaj
Sarmad 5.7 w/ Spot Photometry for K750/W800: http://www.mediafire.com/?bzzxt3dudze
Imam jedno pitanje,POMOZITE!!!!!!!!!!Želio bih si flash-ati svoj k750i,ali samo ikone,sljedim postupak,ali dok pritisnem tipku c i prikopčam usb,MOBITEL MI SE PALI,a ne bi smio,molim vas ako znate u čemu je kvaka da napišete!!!!!!!!!UNAPRIJED HVALA LIJEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danas navećer bih ja prčkao po gdfs-u samo mi treba nko objašnjenje kako to uradit. Blizzard budeš ti stavio objašnjenje kako raditi po gdfsu-u ovdje ili mi pošalješ na mail ili privatnu poruku?
imam samo 2 pitanja za blizzarda:
1. kada se ispravi taj bug baterije koliko onda baterija traje, pitam jer kod mene inace baterija traje od 5 do 8 dana, tako da ne znam da moze sta vise pomoci....
2. u layout.xml gdje je prije bio operator da li postoji neki nacin da ja tu nesto napisem sto ja hocu; npr. "Tunjic Ninoslav", ili nesto slicno tome???
i jos jedno, neka odgovori bilo tko............
postoji onaj patch tzv. blacklist???'? - ja sam cuo da on nesto blokira dolazne pozive ili sam ja to totalno masio, u svakom slucaju za sta on sluzi i gdje se to moze aktivirati i editovatii
Taj blacklist patch zamjenjuje whitelist u mobu. Sve koje strpaš u tu listu neće te moći dobiti, linija će za njih biti zauzeta.
E sad gdje se taj whitelist nalazi, neznam ni sam, morat ću malo potražiti
Patcheve ubacuješ preko Gflasha ili FAR-a (ni jedno ni drugo neznam kako radi, trenutno sam u potrazi za tutorijalom za patchiranje)
znam ja kako se to ubacuje to ti je lagano otvoris GSlide i tu ubacis u main patcheve koje zelis, onda otvoris PhoneXS i onda samo flash main..........
@ dejan sta ti treban objasnit kad sam napravio topic o tome ako znas sa farom..
@ tnt_tunja ne znam kolko baterija traje ali puno duze,to se da primjetit.
ne mozes u layotu to napravit za to postoji patch
@ xlr & tnt_tunja nadem ja svaki patch ,evo blacklist patch:
= Citat =:
;W800 SW-R1BC002
;Go to Your phone menu: Settings->Calls->Manage Calls->Accept Calls->Only From List
;From now on, for all numbers from this list Your phone will be "busy"
+44000000
DE3D2C: BF41 FF43
gdje ima taj patch da ja mogu napisati neku glupost ima li na iprotebe.cz????
ako ima daj mi molim te link
ne znam kako da radi za nase opertere nece i ne znas ti o patchevima i da ti dam taj patch,zaboravi.
ajd nek neko to isproba sa baterijom pa nek javi, jer 8 dana nije malo a ako cu dobiti dan ili cak manje ne isplati mi se rizikovati da mob sjexem
@blizzard
pa zar nema gotov patch za to??????
daj molim te je li ti tesko to napraviti???????
pls
Ovako...budući da sam odlučio modd-at svoj k750 (koji je još pod garancijom) u w800 htio bi si skinut negdje original firmware od vodafone-a tako da ako mi se slučajno nekad nešto razbije (joystic,ekran ili sl.) garancija i dalje vrijedi ;D (da u servisu ne skuže da sam mjenjao firmware).
Na stranici:
http://sek750i.pl/component/option,c...id,47/lang,en/
nalaze se 3 verzije firmware-a:
-R1BC002
-R1CA021
-R1DB001
al nisam siguran koji je od navedenih vodafone-ov...
Pretpostavljam da je R1CA021 jer ga trenutno koristim (kad pogledam sa kombinacijom tipki: >*<<*<*) ali htio bi da mi netko to potvrdi.
Hvala:notooth:
potvrđujem , u pravu si , mozes nastavit s flashanjem :thumbup:
daj blizzard molim te sta skontaj za mene.....
pls
Puno Hvala na svemu za sada
Budem vas obavjestio ako mi ne uspije...:sheriff:
Našao sam ful jednostavan tutorial za patchiranje preko FARmanagera:
http://topsony.com/forum/showthread.php?t=20
..ali..
Zapeo sam na 4-5 sličici. Označim patch i požuti, ali gdje da stisnem FLASH kako piše u textu? Na jednom drugom tutorialu piše da trebam drag&drop patch sa desne na lijevu stranu, ali tada mi se otvori prozor za kopiranje fajla. Malo sam lud već, kasno je..
Mozda glupa ideja, ali... Jesi probao double-click na taj desni file? :dunno:
HEEEEEEEEEEEEEEELPPPPP!!!!
nAPRAVIO SAM SVE PO UPUTAMA ali kad ga upalim pojavi se start up menu u kom piše:
start phone i
music only
kad idem na start phone otvoti se walkman aplikacija
a kad idem na music only pojavi se greška: CONFIGURATION ERROR PLEASE CONTACT YOUR NETWORK OPERATOR OR SERVICE CENTRE.
ŠTA DA RADIM STARI ĆE ME UBIT????!!!!!!!!!!!!!