ev da malo pojasnim
napravio sam screenshot pa ako mi netko moze pomoci
http://img232.imageshack.us/slidesho...171331n2c.smil
Printable View
ev da malo pojasnim
napravio sam screenshot pa ako mi netko moze pomoci
http://img232.imageshack.us/slidesho...171331n2c.smil
daj mi reci koja je navigacija najbolja za n95
ja imam smart2 i radi sve
ali čini mi se ova od garmina da bi mogla biti bolja
ali nemogu da otvorim karte dali treba onaj dodatni uređaj da se spoji ili može normalno preko mobitela
Sa internim GPSom radi Garmin mtx i to v4.10.60 uzmes adriaroute i freebasemap (medjudrz.prometnice) i stvarno sljaka.
Skinuo sam TomTom mobile v.6.02, koja je navodno za nokiu n95.
Instaliram je, ali mi traži bluetooth, a u postavkama ne daje opciju da mogu koristit njegov gps.
Dali je ova verzija stvarno napravljena za n95?
Znam da se dosta pisalo o ovome, ali molim još jednom da mi neko da savjet koji software da skinem za "n95 8gb", a da koristim njegov gps?
evo izvolis:ideja:
http://rapidshare.com/users/2UG51R
Jedno Pitanje
Kad ubacim mapu u Nokia N95 i odem na Navigation sve pokazuje ali nema zvuka ???
ja si isto sad uvaljo garmin i vidit cemo kako dalje
kako je vase stanje sa signalom
ovdje je dosta lose :dunno:
Imam pitanje, još nisam skinuo ni jednu dodatnu navigaciju, nego sam probao onu KARTE na N95 (ver. 1) i nikako da nađe GPS točku. Dali je problem o tome da u Čakovcu nema signala ili s tom N95 KARTE verzijom programa nije moguće dobiti vezu s GPS satelitima?
BTW. probao sam po ovom postupku iznad i piše mi, NEMA VEZA - i onda Čekanje GPS-a .. :(
nema veze gdje se nalazis...satelit te mora nac.ovo gore je najbolje,da prvo preko gps podataka nades signal,i tek onda otvoris karte.a pitanje je,dali si ti uopce skinuo kartu hrvatske na mobitel?? :-)
mobitel otvori,i nek stoji vodoravno...pusti ga tako jedno vrijeme.i naci ce ti signal.
Potrebno je skinuti kartu HRVATSKE da bi pod GPS Podacima mobitel našao satelite ili karta HR samo treba dok se ide pod KARTE?!
a kakve koristi od gps-a,ako ti nemas kartu hrvatske???sta ces dobit s tim?
Mislio sam da možda može pod GPS Toolsima naći mene, znači treba karta HRV. da me nađe?
a ma cekaj...on ce tebe nac i sta ces ti imat od toga???mislim di ce te prikazat?imat ces signal,izbacit ce ti geo. duzinu i sirinu,i sta ces s tim?da bi vidio gdje se nalazis,ocito ti treba karta.
Evo složio sam Garmin s AdriaRoutom i nikako da me nađu sateliti. Probao pod GPS Toolsima, probao direkt iz Garmina i ništa. Ne kužim, zar je tak slaba pokrivenost u ČKu ili je GPS od N95 preslab za njih?!
ljudi (i zene) ukucajte u wikki pojam gps i procitajte malo o tome
trebas komad otvorenog neba da bi chip uspostavio konekciju s najmanje tri satelita koliko je potrebno za triangulaciju tj izracun zemljopisne sirine i duzine te nadmorske visine
idealno bi bilo pet ali ja ih imam tek na planini
ukratko gps ne ovisi o gradu ili regiji di zivite a isti tako ne ovisi ni o mreznom operateru
otvori mobitel,odi pod gps tools.i kad ti se pojavi izracun trazenje satelita,izracun gps podataka,pusti ga otvorenog i spusti ga negdje na otvorenom.i naci ce ti ga.samo strpljivo,prvi put trazi dosta dugo...
:respect: Proradilo je .. puno hvala ekipa .. svih 5 satelita rade .. navigacija puca ko luda .. THX .. ;) :respect: